Путин е истински държавник, ЕС е подвластен на САЩ

Запазих стабилността на България и бях прав, доволен е Сидеров
20 апр 2014 17:49, Александър Попов
484
Путин е истински държавник, ЕС е подвластен на САЩ
Снимка: Булфото, архив

България няма ползи от членството си в НАТО и ЕС и не се наблюдава прилив на чужди инвестиции, заяви Волен Сидеров в ефира на TV7.

Според него в момента службите ни работят срещу Русия, а не срещу радикалния ислям. И това се дължи на САЩ, които посочват кой е врага.

Той за пореден път коментира, че България е трябвало да наложи вето върху санкциите срещу Русия. Сидеров определи Путин като истински държавник, който е направил Русия отново сила. По думите му Русия е стествен партньор на ЕС и при едно сътрудничество ще станат първа световна сила. Но сега евросъюзът бил подвластен на САЩ.

По думите му в Украйна е извършен преврат, зад който стоят американски фондации.

Независимо от ниските прогнозни резултати, според Сидеров Атака ще има представители в Европейския парламент. На въпрос за подкрепата му към кабинета на Пламен Орешарски той заяви, че е "запазил стабилността на България и е бил прав".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


484
Още по темата: Волен Сидероватака
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
1
 
10
 
! Отговори
Hristos Voskresse преди 10 години
Само исках да вмъкна още само едно доказателство,за противоречията в главата на този "велик" български патриот....другият път ,когато ходите да "обменяте "опит ,не ходете в Европа,не мечтай те за САЩ ,а отидете при вашия водач,за да попиете още малко от диктаторското и престъпно управление....и на всички православни българи :честит Великден....Христос ВОССКРЕССЕ
244
3
 
8
 
! Отговори
Десен преди 10 години
Какво я коментирате тази ВСВ просто двама фанатика са се хванали за гушите защото ако Хитлер не е нападнала СССР Сталин е щял да нападне Хитлер двамата са си били лика прилика всеки по своему и големите политици Рузвелт и Чърчил максимално са използвали ситуацията. Единственото кофти е че са дали на Сталин половин Европа да я съсипе с тъпия си социализъм трябвало е да го отрежат но явно са си правили някакви сметки. Е за жалост ние се оказваме при Сталин това е.
243
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Турците от Атака са аут от следващия парламент.
242
3
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 318Брачед, то щото немците са приемали нормално нашето нежелание да воюваме срещу руснаците, затова отрови готвача на Хитлер цар Борис трети при визитата му в Берлин?
241
6
 
9
 
! Отговори
%%%%000000 преди 10 години
Квото и да си говорите е все едно.Важното е ,че турчетата от атака са аут.
240
3
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 317Добре че бяха хамериканската пшеница и хамериканските камиони, че тя Катюшата с пшеница се хранеше и се возеше на хамерикански Мак-ове!
239
6
 
10
 
! Отговори
Виж Сега Джеки преди 10 години
До АТАКИСТ: Ако си чел историята на БГ. /не червената разбира се/ Щеше да знаеш,че тези събития които описваш,са негативното повратие на съдбата, на тоз наш изстрадал народ.И ако не се бяха случили .днес нямаше да има такива безродни души като твоята.Германецът ни е уважавал,приел е нашето нежелание да воюваме с/у русите А когато дойдоха русите думата ''българин'' стана самоубийствено опасна.Въпреки че Сталин изкла всичко що се нарича Българин, а останалото прекръсти на ,,ТАТАРИ''оцеляхме
238
6
 
5
 
! Отговори
ЗАПАДНЯК преди 10 години
ЗА ВОЙНАТА, САЩ НАИСТИНА СА СНАБДЯВАЛИ ЯКО СССР СЪС КАМИОНИ, ПШЕНИЦА И ВОЕННА МЕХАНИКА...НО ЩЕ ПОЗНАЕТЕ ЛИ....ПРЕЗ ИРАН....ЗАЩОТО СЕВЕНИЯТ КОРИДОР Е БИЛ БЛОКИРАН И МУРМАНСК Е БИЛ ПОГ ГЕРМАНСКА ВЛАСТ...НО ОТ ДОЛУ ОТ ЮГ Е ИДЕЛО ДОСТА ПОМОЩИ ЗА ПОЧТИ ПОБЕДЕНИТЕ РАШАНИ.
237
5
 
8
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 309Я кажи как 1941-ва година руснаците спират немските войски 2 месеца след настъплението им при Ленинград? Я кажи с каква американска помощ бяха подпомогнати 3 милиона Ленинградчани в този момент за да удържат на немците? Алоооооууу, Рузвелт си е пиел кафето във Вашингтон през това време без да си е мръднал пръста. Както и оня алкохолик Чърчил ве Лондон.
236
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Бойко не БорисовАми силен е, да. Ръководи велика сила. И какво от това? Какво да направим ние?
235
8
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
Уважаеми Господин Сидеров, ценя ви като политик но вие по-добре от мен знаете защо губите, вие губите от една група неблагодарни и продажни българи заради които се срамувам да се нарека българин визирайки Президент и обкръжение от други политически партии и от *** избиратели които не знаят какво искат и какво ще стане. ПОМНЕТЕ: Българите истински се нуждаят от помощ, но ще се нахвърлят върху теб, ако им помогнеш както става с вас ! НЯМА СПАСЕНИЕ ОТ ТОЗИ ПОРОК !
234
4
 
7
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 309А какво знаеш ти за хората, които казват, че без помощните ресурси на САЩ, Русия не би се справила с Германия? Какво знаеш за тези хора с тези ограничени мозъци? Или ти си един от тях, а? К'во ли те питам.Ако знаеше фактите при ВСВ , нямаше да ми задаваш малоумния си въпрос.
233
5
 
9
 
! Отговори
Бойко не Борисов преди 10 години
Да в този исторически момент Путин е силният политик. А дали тази истина е изречена и от Волен Сидеров ми е все тая.
232
2
 
7
 
! Отговори
до 308 преди 10 години
потърси да видиш американската помощ за Русия(книгата Съдбоносни Решения, какво пишат немските генерали) какво представлява. после пиши глупости.
231
5
 
9
 
! Отговори
Hristos Voskrese преди 10 години
Kak e възможно ,дори и днес да ни занимават с личност,която не заслужава и капка внимание,личност избирана от неграмотни българи,които още живеят с миналото отпреди 20-30 години....този човек е не само предател,но и анти -българин,скрита комунистическа лимонка,обслужваща интересите на БКП (ДПС)....,а то ,като че ли наистина в България не е имало и няма нито една друга партия,беше наистина за кратко една ,начело с Филип Димитров,но и той беше изхвърлен ,като всеки един друг,като престъпник....
230
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АТАКИСТкакво знаеш ти за тиловата подкрепа?
229
9
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
до 299САЩ ли отблъснаха немските войски от Ленинград който беше блокиран 2,5 години?Сащ ли отблъсна немските войски 1943-та на 20 км от Москва?Сащ ли заобгради 300 хилядната армия на генерал Паулус при Сталингарад и САЩ ли им разказа играта с Катюши на немските войници в този "джоб" от които останаха живи 10%?САЩ ли прати хамерикански танкове при Курската дъга 1943-та година в най-великата и мащабна битка на танкове в историята на човечеството?САЩ само заграби половината Германия без бой!
228
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така е. Голямото лицемерие. Всички псуват щатите и все на там се запътват.Само един продажник - руския агент Сноудън отиде в Русия.
227
8
 
9
 
! Отговори
СТАЛИНИСТ преди 10 години
ВОЛЕН ЕФЕНДИ,ЗАЩО НЕ СА ТЕ СЪДИЛИ ПРЕЗ 1984 Г. КОГАТО СИ ХВАНАТ ОТ НАРОДНАРА МИЛИЦИЯ СЪС 1000 ЛЕВА РЕКЕТ И КРАДЕН СКЪП ФОТОАПАРАТ ??ЯВНО СИ БИЛ ''УХО'' И ДРЕБЕН ''ПЛЪХ'' НА МИЛИЦИЯТА !! = ЩАТЕН СЪТРУДНИК, НО НЕОФИЦИАЛНО БЕЗ ЗАПИСКИ И ПРОТОКОЛИ. (ДОСИЕ)
226
1
 
4
 
! Отговори
gaskain преди 10 години
prodajni politici komuniti kato ds bsp , ds dps , ds gerb dokraha balgaria do oni6tojenie