Не съм отказвал да разписвам СРС-та, увери Йовчев

Решенията на съда се изпълняват, каза той за присъдата на Цветанов
Обновена: 30 май 2014 12:30 | 30 май 2014 12:30, Анисия Иванова
18
Не съм отказвал да разписвам СРС-та, увери Йовчев
Цветан Цветанов. Снимка: БТА

Не съм отказвал да разписвам СРС-та, нямам отказ. По този начин Йовчев коментира думите на Бойко Борисов от днес, че ако Цветан Цветанов трябва да влезе в затвора заради откази от СРС-та, то там трябва да отидат и всички други вътрешни министри преди него, защото са отказвали СРС-та, включително Цветлин Йовчев.

Още по темата
Вчера ексвътрешният министър Цветанов получи присъда от 4 години затвор по делото за 6-те „Не“-та, които той написал под искане за използване на подслушвателни средства срещу бившия ръководител на БОП-Велико Търново Орлин Тодоров. По този начин попречил на разследването срещу бившия антимафиот.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че с вчерашното решение на съда "тези хора са канонизирали Цветан Цветанов". Всички министри на МВР, включително и Цветлин Йовчев, са написали много пъти "не" за използване на СРС-тата, твърди Борисов.

Йовчев уточни, че от много време не е разписвал за специални разузнавателни средства. Министърът отказа да коментира решението на съда по казуса с Цветанов с аргумента, че решенията на съда не се коментират, те се изпълняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дано Цвъко да изкара и още един мандат в затвора, осмичката би му отивала повече от четворка.
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Йовчев е далеч над Цвинокио - абсолютен професионалист и мъж на място. Цвъко е мутра с женски характер.
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само елементарен човек би си помислил, че вотът в неделя е показателен за управлението на БСП, като мандатоносител!
11
1
 
2
 
! Отговори
борко кисев преди 9 години
НАЙ ПОСЛЕ ТОЯ *** ЩЕ ЛЕЖИ НА ТОПЛО ,НО ВИНОВНА Е ДЪРЖАВАТА ,ЧЕ ТОЯ *** МИНАВА ТЪНКО АКО СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ ЗАРАДИ НЕГОВОТО 6 ПЪТИ НЕ Е ВНЕСЕНО ТОНОВЕ НАРКОТИК В БГ ОТ КЪДЕТО ТОЙ Е ПОЛУЧИЛ МНОГО ,МНОГО,МНОГО ГОЛЯМА КОМИСИОННА ДА НЕ КАЗВАМЕ ,ЧЕ ХОРАТА СА РАБОТИЛИ ЗА ПРОСТИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ,ИМА ВРЕМЕ ИМА ОЩЕ ЕДНО ДЕЛО
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Със сигурност е отказвал. Освен това министрите на вътешните работи на БСП имат традицията да се срещат очи в очи с престъпниците и да ги предупреждават - нека не забравяме запалката и галевите. Беше завел сина си на преговорите с мутри, срещу които тече разследване и активно мероприятие... Тя и мая им снасяше информация де. И не са само те. Цялото БСП работи за криминални ***. Ще има много присъди следващия мандат на ГЕРБ...
9
0
 
3
 
! Отговори
бургазлия преди 9 години
не е отказвал да разписваСРС а зашто тогава продалжава да не отстранява исканата оставка на шефа на ГДГПгл.комисар З.Пенов и този на ОД МВРбургас М.Димитров за които има множество сигнали в интенет страницата в саита наМВР и на Гранична полиция.
8
10
 
6
 
! Отговори
морски преди 9 години
Крадеца Цветан Цветанов в затвора за 4 г.- има справедливост на тоя свят!!!
7
5
 
11
 
! Отговори
ИСТ преди 9 години
Щом като Йовчев не отказва подслушване, значи вече сме полицейска държава. Защото искат да подслушват един, а покрай него се подслушват разговори с още 100 .Кой е за затвора.
6
3
 
7
 
! Отговори
българин преди 9 години
Борисов, Йончев, Станишев - все тая. ЗАЩО НЕ КОМЕНТИРАТЕ НАЙ-ВАЖНАТА НОВИНА - че ДКЕВР вчера ТАЙНО СА ПРИЕЛИ ОГРОМНИ УВЕЛИЧЕНИЯ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО! ДОКОГА, *** БЪЛГАРИ, ЩЕ СПИТЕ? ВМЕСТО ДА ПРЕГОВАРЯТ С РУСНАЦИТЕ ЗА МНОГО ПО-НИСКА ЦЕНА НА ГАЗА, а оттам - И НА ПАРНОТО, ТЕЗИ *** - "КАБИНЕТЪТ" ПОЗВОЛЯВАТ НА ДКЕВР ДА ПРИЕМА НОВО ОГРОМНО УВЕЛИЧЕНИ НА ЦЕНАТА НА ПАРНОТО! НА БУНТ, БЪЛГАРСКИ ОВЦИ! СТИГА ТЪРПЕНИЕ!ОСТАВКИ на ДКЕВР и ПРАВИТЕЛСТВОТО! ПРОТЕСТ! НАМАЛЕНИЕ,а НЕ УВЕЛИЧЕНИЕ ЦЕНАТА НА ПАРНОТО!
5
5
 
5
 
! Отговори
TerminatorOfTrolls преди 9 години
ТО е ясно че Борисов с него ще се оправдае!
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В тая държавица, като почнеш от правителство, парламент съд и т.н......всичко е ***, бате!
3
6
 
22
 
! Отговори
червив съд преди 9 години
Само дето разрешението на съда за СРС не е решение и неговото изпълнение не е задължително, затова и минава после през министъра, който има оперативната самостоятелност да каже ДА или НЕ. Но за комунистическия съд закони няма. Отделно не могат да докажат умисъл, нито висока обществена опаснот, нито вредни последици. Впоследствие човекът е подслушван и разследван. А сега на съд. Ама нали трябваше да зарадват Станишев следизборно,че беше толкова нас*ан.
2
4
 
23
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Да не се окаже след време, че йОвчев не е "оказвал достатъчен контрол" над подчинените си и СРС :-)?
1
24
 
13
 
! Отговори
ГЕРБ преди 9 години
Честито на г-н Цветанов за спечеления нов 4 годишен мандат. там ще се чувства в свои води.