ГЕРБ внася пети вот на недоверие

Опозицията атакува финансовата политика на кабинета
Обновена: 5 юни 2014 07:29 | 5 юни 2014 07:28, Анисия Иванова
66
ГЕРБ внася пети вот на недоверие
Бойко Борисов. Снимка БТА

ГЕРБ внасят днес ново искане за вот на недоверие към кабинета, по- малко от седмица след гласуването на последния. Това е петият поред вот.

Този път опозицията иска оставката на кабинета "Орешарски" заради провал във финансовата политика. Мотивите за вота трябва да бъдат готови днес.

Още по темата
ГЕРБ готвят вота на недоверие, защото са притеснени, че правителството мисли да изтегли заем от 3 млрд. лв. Отговорът на управляващите е, че новият заем се взима, за да се изплатят стари дългове.

Досега от ГЕРБ са внасяли четири вота на недоверие, като всички те са били отхвърляни от мнозинството. На 30 май тази година беше отхвърлен този за провал в областта на енергетиката. Предишните вотове бяха за политиката на кабинета в сектор "Сигурност", заради провала в политиката на регионалното развитие и инвестициите, и за провал на правителството в областта на инвестиционното проектиране.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
8
 
25
 
! Отговори
Барчев преди 9 години
ББ е основния дестабилизатор на държавата. Тая патологична мания за публични изяви, докарва много беди за България от неконтролираното говорене.Първосигналността е характерно психическо качество на примитивните люде.
12
9
 
21
 
! Отговори
СОЦИАЛНИ ГРИЖИ преди 9 години
Дон Боко изглежда като наперен пияница на тази снимка!
11
7
 
14
 
! Отговори
До 6 преди 9 години
Да, но само за приближените до пожарникаря, ако мине естествено
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чиба!
9
19
 
12
 
! Отговори
КОМЮНИСТ преди 9 години
Гледам, че много комюнета правят комюникета...Къде са тез 250 000 работни места? Защо ще ми увеличавате тока и парното? Защо няма да строите белене и ще строите южен поток, като за последното ще ни санкционират, понеже сме много богати?! Станишев, много ме е яд, че гласувах за тебе! Не стига, че нищо не изпълни кабинета на Орешарски, че и в дългове ни вкара, за едно увеличаване на пенсията на баба ми с 4 лева. Повече няма да гласувам за теб и БСП никога, защото сте лъжци!!!
8
10
 
18
 
! Отговори
Простотията в ... преди 9 години
... действие с пети вот на недоверие.Дянков ще присъства ли?
7
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И всеки ден да внася вот Боко, пак няма да помирише власт.
6
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не знам на к'во се надява Тиквата, че да падне т'ва правителство. На Сидеров, че няма да даде кворум или на Местан, че дпс-то му няма да подкрепи ***. На к'во??? Пълен е тоя от Банкя. Само да се намира на приказки в парламента с поредния си смешен вот.
5
9
 
24
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Имам въпрос: Този вот ще увеличи ли заплатите, пенсиите и заетостта?
4
8
 
23
 
! Отговори
тома неверни преди 9 години
Тук уместният коментар,е само един-луд умора няма
3
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бивш член на БСПТо и по времето на ГЕРБ Бориславова добави някой и друг милион от ВЕИ-та на които сега да плащаме скъпия ток, недей го забравя.А като гледам отчетите за дълга май точно в енергетиката е заровено кучето.
2
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гербавите милиционери и 99-ти вот да внесат никога повече тия крадци няма да управляват.
1
18
 
17
 
! Отговори
Бивш член на БСП преди 9 години
Това правителство е просто престъпно спрямо Българските граждани. Тези огромни заеми от над 7 милиарда лв. ще ги плаща народа , а Станишев , Местан, Орешарски , Сидеров и цялата глутница около тях ще се подиграват като милионери на нас балъците, които гласуваме за тях.