Софиянски призова за излизане от ЕС

Предсрочните парламентарни избори можело да се проведат с местния вот
Обновена: 8 юни 2014 20:22 | 8 юни 2014 11:34, Анисия Иванова
434
Софиянски призова за излизане от ЕС
Стефан Софиянски. Снимка, архив Булфото

В новата българска конституция трябва да бъде заложено излизането на страната ни от Европейския съюз. Това мнение изрази пред bTV бившият кмет на столицата Стефан Софиянски. Според бившия служебен премиер предсрочните парламентарни избори може да се проведат следващата година заедно с местния вот, който трябва да се измести възможно най-рано.

Още по темата
Искането за предсрочни избори излезе от ДПС миналата седмица. Лидерът на движението Лютви Местан заяви, че анализът на резултатите от евровота показват, че правителството не може да изпълни мандата си. Той предложи три варианта за избори – до края на година, догодина по това време и избори “2 в 1” заедно с местните. По думите на Местан първият вариант е най-добър за ДПС.

"Хората ще гласуват и за народни представители, и за органи на местната власт", аргументира се Софиянски. "Дотогава трябва да има експертно правителство, като една от задачите на служебния на кабинет ще бъде регулиране на управлението на европейските фондове", поясни той.

Софиянски заяви още, че неговата партия – Съюзът на свободните демократи, не може да участва самостоятелно в избори. Той обаче не разкри с кого ще се коалира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


434
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
307
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
lud li e toya
306
1
 
2
 
! Отговори
Гневен българин преди 9 години
До Анонимен 366 До каква степен информацията за въпросната инициатива е истинска?Силно се надявам да е така и да се случи,но сме толкова безотговорни,разединени и обезверени,че не го виждам..
305
5
 
19
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! преди 9 години
Отлична идея!Изобщо не знам какво правим още при хора, които не ни приемат като равни и никога няма да ни приемат, подиграват ни се в очите и единственото, което ги интересува, свързано нас, е какви такси и глоби ще им платим.Да напуснем ЕС!
304
8
 
9
 
! Отговори
V преди 9 години
Този е забравен от историята - какво се изказва?!
303
18
 
20
 
! Отговори
БЕСАРАБСКИ БЪЛГАРИН преди 9 години
Вече 20 години се кланяма на ЕС и САЩ.... Да живее-руско-българско приятелтсво!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
302
0
 
25
 
! Отговори
5678 преди 9 години
Какви жалки мижитурки сме станали. Не познаваме родните си места, не познаваме селищата и природата на родината ни България. За един живот не можем да изучим и един по- голям град у нас, а сме тръгнали да се захласваме по чуждестранните прелести. Наистина сме предателско племе, което не уважава и себе си и земята си, а после искаме политиците ни да са брилянтни. Е, и те ще са предатели като повечето от нас, за съжаление.
301
3
 
25
 
! Отговори
111 преди 9 години
До 358И с какво чужденците, които ти боготовориш превъзхождат българите и теб самата...Ей, заради такива чуждопоклонници като теб никога няма да се оправим и да имаме достойнство.
300
10
 
8
 
! Отговори
iИВАН преди 9 години
ОТ ПРОС КОМОНИСТ УШ ДЕМОКРАТ И НЕКАДЪРНИК ВИДЯХМЕ КАКВО МОЖЕШ *** АКЪЛ НЕ ИСКАМЕ'/ЮЮК
299
19
 
13
 
! Отговори
студентка в НБУ преди 9 години
Излизане от ЕС и въвеждане на визов режим за българи на Запад - аз имам една младост и не искам да я удавя в губене на време с българи *** с заплата от 500 лв. на месец.
298
0
 
8
 
! Отговори
Иван преди 9 години
До анонименНе не трабва да се взимат подаръци/комисионни в ущърб на НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС. ТОВА Е ВИСША ФОРМА НА ПРЕДАТЕЛСТВО а ВСИЧКИ ПРЕЗИРАТ ПРЕДАТЕЛИТЕ И ТЕ СА ПОКРИТИ С ПОЗОР ЗАВИНАГИ ЗАЩОТО СА ИЗМЕНИЛИ НА ОКАЗАНОТО ИМ ДОВЕРИЕ И СА СЕ ОКАЗАЛИ НЕДОСТОЙНИ.
297
4
 
6
 
! Отговори
сдгфйл;аскйд преди 9 години
***!
296
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До oviТи, ако имаш възможност и знаеш как няма ли да взимаш комисионни, а негьонсурате?
295
2
 
31
 
! Отговори
иван преди 9 години
Докато беше министър на Съобщенията ми беше много симпатичен, но от последните ти изяви корено си промених мнението. Оказа се, че не си по различен от всички бивши комунистически величия. Явно парите и връзката с Васил Божков са оказали голямо въздействие върху личността ти. Жалко за теб. Вярвам падна в очите на голяма част от народа.
294
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То хубаво да се излезе от тоя, пък и който и ще да е съюз, ама след това? Първо трябва да се даде някаква алтернатива, щото България е доказала от много отдавна, че не може да е независима. Най-големите беди на България са докарани от самите българи.
293
12
 
26
 
! Отговори
dp преди 9 години
Как един-двама руски слуги за едните кебапчета днес продават майка си и баща си,цял ден мажат антиевропейски просъветски селении, жалка работа, ей.Господарите ви наппразно и това ви дават, заминала кауза от вече далечното минало сте.Ако не ви харесва, че не се вписвате в цивилизацията емигрирайте в Сибир илипросто свикнете да се приемате като това, което сте - никой не ви е крив, че стенегодни за нещо повече от това да слугувате някому.
292
12
 
28
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 9 години
ПРИЗОВА ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И ЗА ВЛИЗАНЕ ВЪВ НОВИЯ СИВ(ЕВРАЗИЙСКИ СЪЮЗ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДЪРЖАВИ)И ТОЯ Е ПЪЛЕН *** И ИЗМАМНИК!
291
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И Софиянски е като Фараш !.ама е закъснял.
290
3
 
32
 
! Отговори
ovi преди 9 години
софиянски знае как да взима комисионни( баси гьонсурата)
289
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Един от най-големите *** на България е Софиянски!
288
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който иска вън от ЕС и НАТО да заминава веднага в Сибир!