Найденов се равни по Манолова, иска лидер биткаджия

Конгресът на БСП няма да е лек, прогнозира министърът
Обновена: 7 юли 2014 15:35 | 7 юли 2014 15:35,
38
Найденов се равни по Манолова, иска лидер биткаджия
Снимка: архив Булфото

Военният министър Ангел Найденов направи равнис по кандидатката за лидер на БСП Мая Манолова и подкрепи визията й за това какъв трябва да е бъдещият председател. Няколко часа след като зам.-шефката на парламента обяви, че на БСП й е нужен биткаджия, който да спечели изборите на 5 октомври, и Найденов каза, че новият лидер трябва да бъде човек, готов за битки.

Според него тепърва предстоят битки за модернизиране на партията, за промяна на характера на кампанията, която трябва да води и за организацонното й състояние. БСП трябвало да води битки и с политическите си опоненти.

Военният министър прогнозира, че конгресът на 27 юли няма да е лек, защото ще се направят опити за влияние при избора от много различни субекти - и политически, и икономически. Затова той призова изборът да бъде освободен от всякакви зависимости.

„Участниците в състезанието за председател на БСП трябва да гледат на себе си като на конкуренти, не като врагове“, каза още Найденов. Според него състезанието за лидер може да направи социалистите по-силни и по-консолидирани.

Военният министър призна, че има логика в исканията на синдикатите и работодателите, изразени вчера. Той беше категоричен, че не бива важните неща да зависят от "играта на Сърдитко Петко" и регистрацията за началото на пленарния ден.

Според Найденов ГЕРБ имат полза от тотална криза, хаос и дестабилизация на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който и да изберете,пак си оставате червени *** !!!
31
1
 
4
 
! Отговори
Идея преди 9 години
Майче , смени името на партията и се коалирай с Мирослав Найденов и партия БАСТА !
30
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като си изберат нов лидер, да си сменят и името (за пореден път) на ПСИ - ПАК СТАНАХМЕ ЗА ИБРЕТ
29
0
 
5
 
! Отговори
Този Бурсук преди 9 години
Г-н Бурсук, очевидно, че г-жа Манолова е сексуално незадоволена. Ясен показател за това е омразата й към ББ, очевидно че има мокри сънища с него.Направете нещо за тази жена, иначе скоро ще превърти съвсем!
28
1
 
2
 
! Отговори
gost преди 9 години
ако си сложат нормални лидери и изгонят тапанарите дето са ги оставили да ги лажат саответно ще им се повиши реитинга не стига че са само *** командват години наред и само се сменят час по 4ас та затова сме на това дереже в бг от некадарни лидери е всичката ни управия иначе защо хората да си сменят партиите сьщото е като при мобилните оператори
27
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А кой ви казаче конгреса няма пакда избере за председателна бсп Станишев?!А?!Лично аз,който изобщоне симпатизирам на Цоциалиститене виждам човек с по-добрикачества като ръководител от Станишев!Колкото и да им е мъчно на "господа другарите"това е положението!А кандидати естествено имамноооого!На какви са фактите-е друга работа!
26
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Точните думи на Мая бяха, че Стойнев е млад, интелигентен, образован и културен, а на БСП не и трябвало такъв лидер, затова тя щяла да се кандидатира.
25
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За лидер биткаджия не ставате .Станишев се е спрял на правилния човек Стойнев ,и само заради х ,че защитава българските интереси за Южен Поток и ще спечели много гласове дори и хора който не са гласували да сега за БСП
24
0
 
6
 
! Отговори
CVETA преди 9 години
Че как иначе ?Да ни би Стойнев /за разлика от Майчето/да има какво да му бутне на г-на Найденов ?
23
0
 
7
 
! Отговори
Черен Петър преди 9 години
всички бъдещи решения на Конгреса на Партията вече са написани, решени и на присъстващите са зададени опорните точки. Просто вдигаш ръка и готово. Ти си отново другар на другарките и чакаш да те парашутират на по-високо място. От там по-добре е комуникацията със Швейцарски банки и имения.Важни са малко умения.
22
1
 
6
 
! Отговори
БКП преди 9 години
До НагоренПопокатепетъл--1; Да ама в един вестник писа че се разделили защото Найденов кръшкал.Как да не кръшка живее ли се с такава ЧУМА.
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На позитано си мисля че участват в ММА. Биткаджия им трябвало, хахахаха. Представям ви ММА бойците от позитано хахахах
20
1
 
5
 
! Отговори
Ботев преди 9 години
нека конкурса по-по-най- започне СЕГА!
19
3
 
14
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 9 години
Айде, дайте на баба Яга да яхне метлата !
18
1
 
12
 
! Отговори
ebb преди 9 години
ало,жената на манолова какво стана с оградата ?? мълчим а ?? май цялата я откраднахме и имаме наглостта мнение да даваме мозък да ръсим.аре у лево
17
2
 
18
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Не знам защо тия двете кухи кратуни - Манолова и Найденов смятат че една врякаща кокошка = биткаджия? С кюстендилската компаньонка на Галеви начело БСП ще я пердашат всички даже и Витков ще има повече проценти от тях.
16
1
 
10
 
! Отговори
асд преди 9 години
От много биткане до тук я докараха. ДПС-то без толкова много биткане по-добре се справят.Малко снишаване трябва, стига с това на всяка цена и с всякакви подли методи!
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер,досега БСП я оглавяваше херсонски гей,сега ще я оглави кюстендилски травестит.Другари *** ударихте дъното.Ха ха ха
14
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега май ще се разбере кой с кого по интимно "другарува" в битката за шеф на БСП.Изборът май ще бъде по "вътрешнопартиен интимен мажоритарен" признак,а не според програми,стратегии и компетентност.
13
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Изгонете Мая от нашата партия, тя е на Станишев човек.