Найденов се равни по Манолова, иска лидер биткаджия

Конгресът на БСП няма да е лек, прогнозира министърът
Обновена: 7 юли 2014 15:35 | 7 юли 2014 15:35,
38
Найденов се равни по Манолова, иска лидер биткаджия
Снимка: архив Булфото

Военният министър Ангел Найденов направи равнис по кандидатката за лидер на БСП Мая Манолова и подкрепи визията й за това какъв трябва да е бъдещият председател. Няколко часа след като зам.-шефката на парламента обяви, че на БСП й е нужен биткаджия, който да спечели изборите на 5 октомври, и Найденов каза, че новият лидер трябва да бъде човек, готов за битки.

Според него тепърва предстоят битки за модернизиране на партията, за промяна на характера на кампанията, която трябва да води и за организацонното й състояние. БСП трябвало да води битки и с политическите си опоненти.

Военният министър прогнозира, че конгресът на 27 юли няма да е лек, защото ще се направят опити за влияние при избора от много различни субекти - и политически, и икономически. Затова той призова изборът да бъде освободен от всякакви зависимости.

„Участниците в състезанието за председател на БСП трябва да гледат на себе си като на конкуренти, не като врагове“, каза още Найденов. Според него състезанието за лидер може да направи социалистите по-силни и по-консолидирани.

Военният министър призна, че има логика в исканията на синдикатите и работодателите, изразени вчера. Той беше категоричен, че не бива важните неща да зависят от "играта на Сърдитко Петко" и регистрацията за началото на пленарния ден.

Според Найденов ГЕРБ имат полза от тотална криза, хаос и дестабилизация на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 9 години
Мнозина винаги ги е блазнела мисълта да помпят на задна прашка председателя на БСП, а Найденов не е изключение. Сега брули само Манолова, като обикновена, червена кюстендилска слива, мисъл, от която мнозина се гнусим.
11
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма лошо да е биткаджия стига да ви УПУА СИТЕ. партията не съществува за да се ръвнява по Бибко а заради идея. Управление не значи да се блъскаш с опоненти, да да работиш за хората.
10
1
 
23
 
! Отговори
Красимир преди 9 години
Аз до до колкото знам Найденов и Мая Манолова са гаджета, така че нищо чудно в това изказване.
9
2
 
9
 
! Отговори
Бай Х@аи преди 9 години
Ще се равнява, дека ке оди - довечера като му нахлупат кофата утре че гледа на умрело!
8
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе хубаво ще да е жена тоз път, че на Доган сигурно му омръзнаха мъжките дупки!!!
7
13
 
8
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
И аз съм за Мая,да оглави партията...майка.Време е...жените да направят нещо за България.Видя че мъжете...женчовци били до сега във власта,не могат.
6
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом искате "биткаджия", изберете Сидеров:Хем е ортодоксален комунист, хем по-голям и.иот от него -НЯМА!
5
2
 
21
 
! Отговори
ПОЛИТИЦИ БГта преди 9 години
ТЕЗ МАЙ ИСКАТ ДА КАЖАТ ЧЕ СТАНИШЕВ НЕ Е БИТКАДЖИЯ И Е МЕК ?,СКЪПИ ДС МИЛИЦИОНЕРИ,ВИЕ СТЕ ДЕМО И ВРЕМЕТО НА БСП ИЗТЕЧЕ,ДЕМО-КРАДЦИ,ТВА СЕ ОТНАСЯ И ЗА БРАТЯТА ВИ ОТ ГЕРБ
4
3
 
12
 
! Отговори
Благоев преди 9 години
БСП умря, да живее БКП !
3
3
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 9 години
Биткаджия? Тя да не го бие? За тренинг, така да се каже
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този да беше се кандидатирал по добре, а не устата мая.
1
1
 
27
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
Пояснение за незнаещите: Мая Манолова и Ангел Найденов са любовници, които съжителстват като семейна двойка. Иначе казано, на семейни начала. Преди 4-5 години Двамата се залюбиха и се разведоха съответно Манолова с мъжа си и Найденов с жена си. Покрай забежките си с колегата, Манолова отнесе доста подигравки, дори коментар от депутат на ГЕРБ "Другарко, на вас един член не ви стига". Цялата партия беше против връзката им, но двамата все пак я запазиха. Така че, Найденов подкрепя жена си Мая.