Ще гласуваме оставката, нали я чакаме една година!

Рашидов: ГЕРБ ще си сътрудничи с всяка разумна партия
Обновена: 24 юли 2014 09:12 | 24 юли 2014 09:12, Камелия Цветанова
40
Ще гласуваме оставката, нали я чакаме една година!
Снимка: Булфото, ахрив

ГЕРБ даде заявка, че ще осигури нужния кворум, за да се гласува оставката на правителството.

„Ще гласуваме оставката, нали я чакаме една година“, обяви от името на опозицията Вежди Рашидов на влизане в Народното събрание.

Относно слуховете, че вече има договорка между ГЕРБ и ДПС за евентуално сътрудничество след предсрочните избори, той отсече, че ако това стане, ще е „първият, който си тръгва“.

Още по темата
"Аз си имам някаква лична хигиена. Бъдете спокойни, аз ще ви бъдa лакмусът и индикаторът за това нещо”, коментира Рашидов.

Според него ГЕРБ ще си сътрудничи с всяка разумна партия.

Дошло е време, когато трябва да се спасява българската държава. Мъдрите, умните хора правят разумните партии. Сигурно има. Аз не се съмнявам, че Първанов е един умен човек, може с него. Не заявявам нищо, аз не съм член на ГЕРБ. С всеки разумен субект може да се разговаря – може с Реформаторския блок, може с разумните хора, заяви той.

Дошло е време да се отървем от догановци и делянпеевци, от косьочерничките. Дошло е време да не ограбват българския народ. Тези, които имат пари в банката, не са ли данъкоплатци? Кой им краде парите? Тези, които си дават парите ли са крадците, или тези, които крадат техните пари? Трябва медиите да се освободят от монопола. Когато медиите нямат свобода, няма свобода и личността, добави Вежди Рашидов.

Зам.-председателят на на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира, че българските граждани ще си направят много добра равносметка за това, което се случи за една година.

„Разбира се, че ако ГЕРБ има пълно мнозинство, ще може да върне държавата. Смятам, че българските граждани ще дадат подкрепа за ГЕРБ”, увери той.

На въпрос има ли вариант за друг премиер, различен от Бойко Борисов при победа на ГЕРБ на изборите, Цветанов заяви, че когато една партия печели изборите, съвсем закономерно и нормално е нейният лидер да бъде номиниран за министър-председател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей пиянде и твоита оставка ще гласуваме
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази пиандурка щом има 2 милиона в КТБ със сигурност има още няколко пъти по 2 милиона в други банки.Или в чужбина.Е,веждичке,кой ти оцени толкова скъпо таланта?Подозирам,че това е най-големия познавач,почетния член на съюза на художниците-Бойко Борисов.
33
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Призна ли си веждичке?Бяхме сигурни,че правите "уйдурма" с ДПС,но друго си е и ти да го кажеш.
32
3
 
3
 
! Отговори
Я преди 9 години
направо да не повярваш - тоя е трезвен / поне на снимката /
31
1
 
6
 
! Отговори
урко преди 9 години
Вежди остави оставката ами кажи кво става с 2,6-те млн. лв. В КТБ? Ще се самоубиваш ли или пусна връзки да ти ги дадат
30
3
 
11
 
! Отговори
Комунистан преди 9 години
Мултака на републиката може да си отдъхне за милионите си при Цецо Василев. Сега ако дойде ГЕРБ на власт, пак ще взима лихва от 10%.
29
13
 
4
 
! Отговори
Коста преди 9 години
Рашидов е един от свестните в политиката;дано повече такива да влязат там.А тъпите оплювковци по-долу ще храчат срещу всеки ей така от спортна злоба само.Като всеки човек и Везди си има кусури,но е един от малкото,които прославят БГ по света.И един от малкото,които могат да доказат произхода на парите си.Долу ръцете от Вездито.
28
2
 
13
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 години
Личната ти хигиена Вежди смърди на цигари и алкохол. Пак ще ти гледаме портрета по-няколко пъти на ден. Успя ли да прибереш милиончетата обратно? Натам отиват нещата.
27
0
 
9
 
! Отговори
Кълвач Уди преди 9 години
До 15 - тия - Освен това братко за 3 дни неявявяне - дисциплинарно уволнение. Това е по кодекса на труда. Хич да не се оправдават, че посещават районите си, щото много често и там доработват допълнително. Интересна работа са тези хорица.Да посещават районите си в събота и неделя тиквите им с тикви.
26
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крадците на криминалния преход бяха ограбени от КТБ
25
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съвеста не ми позволява да гласувам за такива хора като Б.Борисов,Цецка Цачева,Цв.Цв ,Деси от Дулуво,Лъчо мозъка,партизанската внучка Павлова за вашата не знам
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До SharkЗАЩО ЗАБРАВЯШ, ЧЕ НАЙ-НЕИСТОВО КВИЧЕШЕ КРАДЕЦА ИВАН КОСТОВ ЗА ПАРИЧКИТЕ СИ. С КТБ СЕ ПОЛУЧИ ТАКА, ЧЕ БЯХА ОКРАДЕНИ КРАДЦИТЕ, КОИТО СЕ БЯХА ПРИТАИЛИ В ТАЗИ БАНКА.
23
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АБЕ ИМА ЛИ ОЩЕ ЛУДИ КЪДЕ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ И ЗА ТОЯ КАМЕНОДЕЛЕЦ
22
0
 
22
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Моите уважение към Вежди, но искам да го попитам аз нещо. И него, и Васил Найденов, защото те двамата бяха бесни заради случващото се в КТБ защото имат пари там и то не малко. Нямам претенции към парите им, знам че те са от хората, които са ги изкарали с труда си и евала за което. НО ИСКАМ ДА ГИ ПОПИТАМ КЪДЕ БЯХА И ДВАМАТА ПРЕЗ ВСИЧКОТО ТОВА ВРЕМЕ ПРЕЗ КОЕТО БЪЛГАРИЯ СЕ РАЗГРАБВАШЕ, ЗАЩО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ПЕРСОНАЛНО УЖИЛЕНИ ЗА ДА РЕАГИРАТ И ДА КАЖАТ ГЛАСНО, НЕ, ДА ВИКНАТ, ЧЕ ДЪРЖАВАТА Е БАТАК???
21
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Но дали има "разумна" партия, която да си сътрудничи с ГЕРБ, `щото сътрудничеството с тях автоматично изключва наличието на разум?!
20
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кои са разумните партии и субекти,Господине,който не заявявате нищо т.к. не сте били член на ГЕРБ,а коментирате всички по всякакъв повод.Само членовете на ГЕРБ ли могат за заявяват собствено мнение.В ГЕРБ има само един член и всичко останало е....вълна,натегачи,кариеристи,блюдолизци,комплексари и егоисти-маргинали,хора без сянка-безлични и аморфни.А за такива като Вас нямам друго обяснение освен леката простоватост и желание за по-голяма публичност и значимост,чрез силните на деня,компенсация за трудностите които сте имали през детството си,но и много други са имали такива.
19
6
 
16
 
! Отговори
евро или долар преди 9 години
Веждичке, кажи от къде са милионите ??
18
2
 
15
 
! Отговори
Винету Тиквенов преди 9 години
По-добре впиянчения *** да ни каже,че миналия път не го разбрахме добре:КТБ пералня на пари ли е?И ако е,какво правят парите му там?Или пак е бил пиян?
17
3
 
18
 
! Отговори
някой преди 9 години
партиите са разумни , но хората в тях са неразумни , може ли в 21 в. да се разсъждава като *** от ГЕРБ , може ли разумен човек да гласува за хора като Борисов , Цветанов , Цачева - че чак беше председател на Народното събрание , но какво се чудя - неграмотно население избира неграмотници да го управляват
16
2
 
14
 
! Отговори
да да преди 9 години
имаш си лична хигиена, разправяй това на баба ми. Хората с лична хигиена не стават *** на долизурковци, на шушумиги.., на интриганти...т.е. на ГЕРБЕРИ- те всички са от един дол дренки. И между другото , ако нямате пари за ножчета за бръснене --да ви съберем социални помощи и да ви ги изпратиме, че всички сте станали космати като маймуните.