Ще гласуваме оставката, нали я чакаме една година!

Рашидов: ГЕРБ ще си сътрудничи с всяка разумна партия
Обновена: 24 юли 2014 09:12 | 24 юли 2014 09:12, Камелия Цветанова
40
Ще гласуваме оставката, нали я чакаме една година!
Снимка: Булфото, ахрив

ГЕРБ даде заявка, че ще осигури нужния кворум, за да се гласува оставката на правителството.

„Ще гласуваме оставката, нали я чакаме една година“, обяви от името на опозицията Вежди Рашидов на влизане в Народното събрание.

Относно слуховете, че вече има договорка между ГЕРБ и ДПС за евентуално сътрудничество след предсрочните избори, той отсече, че ако това стане, ще е „първият, който си тръгва“.

Още по темата
"Аз си имам някаква лична хигиена. Бъдете спокойни, аз ще ви бъдa лакмусът и индикаторът за това нещо”, коментира Рашидов.

Според него ГЕРБ ще си сътрудничи с всяка разумна партия.

Дошло е време, когато трябва да се спасява българската държава. Мъдрите, умните хора правят разумните партии. Сигурно има. Аз не се съмнявам, че Първанов е един умен човек, може с него. Не заявявам нищо, аз не съм член на ГЕРБ. С всеки разумен субект може да се разговаря – може с Реформаторския блок, може с разумните хора, заяви той.

Дошло е време да се отървем от догановци и делянпеевци, от косьочерничките. Дошло е време да не ограбват българския народ. Тези, които имат пари в банката, не са ли данъкоплатци? Кой им краде парите? Тези, които си дават парите ли са крадците, или тези, които крадат техните пари? Трябва медиите да се освободят от монопола. Когато медиите нямат свобода, няма свобода и личността, добави Вежди Рашидов.

Зам.-председателят на на ГЕРБ Цветан Цветанов коментира, че българските граждани ще си направят много добра равносметка за това, което се случи за една година.

„Разбира се, че ако ГЕРБ има пълно мнозинство, ще може да върне държавата. Смятам, че българските граждани ще дадат подкрепа за ГЕРБ”, увери той.

На въпрос има ли вариант за друг премиер, различен от Бойко Борисов при победа на ГЕРБ на изборите, Цветанов заяви, че когато една партия печели изборите, съвсем закономерно и нормално е нейният лидер да бъде номиниран за министър-председател.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
преди 9 години
Цъ! Как ще им я гласуваме бе, не са ни осигурили кворум :D
14
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ не може да си сътрудничи с никоя партия Те не се съобразяват с никого Мислят само за себе си и за никой друг Обсужват собствените си интереси Това е ясно на всички Ако се върнат на власт България ще затъне още повече
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
в 9 часа са се регистрирали 175 депутата общо, което си е голямо постижение за последните 20 години да има 175 депутата на работното място. Останалите 65 въпреки, че не са на работа продължават да си получават заплатат+ %+привилегии................Май им трябва и отдел човешки ресурси в парламента да следи кой кога идва на работа и съответно да налага финансови санкции а ако и това не ги дисциплинира да са на работното място и да си заработват не скромното възнаграждение да ги уволняват.
12
2
 
15
 
! Отговори
Дичо преди 9 години
"Аз си имам някаква лична хигиена." Е това е лафът на деня видяхме го с тая хигиена къде са му парите! Явно личната му хигиена не е на високо ниво от което следва, че ако такава е хигиената и на останалата пасмина от ГЕРБ явно им липсват първите 6 години от възпитанието свързано с хигиената!
11
5
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Тоя ***/трудно употребявам такива думи но сега в унисон с Герб това май е модерно-това некадърник,***,този за нищо не става май станаха думи от дневния ред на обществото/,така че и аз да се пиша на модерен.Та този *** вече наистина започна да ни досажда с телевизионните си изяви.
10
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ няма да успеят да спечелят мнозинство въпреки опитите им да дестабилизрат държавата.
9
0
 
19
 
! Отговори
куклен театър преди 9 години
Служебното правителство - куклен театър за ***!
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво правиш в НС чоджум, защо не си на опашката пред КТБ?
7
2
 
23
 
! Отговори
приятел по бутилка преди 9 години
На 30 ноември 2001 г. Вежди-ту е нанесъл побой над полицай, след което е бил арестуван, а по-късно освободен от приятелчето си по бутилка, пожарникарчето.
6
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Веждичката покрай случката с любимата му банка явно е издал багажа, щом дрънка такива глупости.
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще нацелиш ли бутона бе, алкохолик? Или вече си "шмръкнал".....
4
4
 
18
 
! Отговори
кой? преди 9 години
Всъщност, кой е Вежди-то? Най-големия пияница между кич-скулпторите, или най-кичозния скулптор между пияниците?
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
youtube/watch?v=FTt1MyXCfzs
2
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ПАК ми се струва пияно
1
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Готови сте да си сътрудничете с всички партии, за да сте на всяка цена на власт. Вече сте се разбрали с ДПС.