Коалиция с ДПС в момента е невъзможна!

Борисов призова за умерен тон между БСП и ДПС
Обновена: 26 юли 2014 19:18 | 26 юли 2014 19:13,
360
Коалиция с ДПС в момента е невъзможна!
Снимка: БТА

В момента не е възможно да се направи коалиция с ДПС. Това заяви в ефира на БТВ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Като причина за това той изтъкна факта, че от ДПС са еднакво ангажирани с годината управление на кабинета „Орешарски” и с проблемите, които има страната.

Още по темата

По думите на Борисов ДПС са проявили по-силно чувство за самосъхранение с предизвикването на извънредните парламентарни избори. Според него, ако бяха останали с БСП и Атака, са щели да се сринат.

Борисов отново коментира твърденията за затопляне на отношенията между ГЕРБ и ДПС. По думите му умериният тон между партиите е само и единствено заради запазването на етническия мир.

„Нека с ДПС воюваме само на политическия фронт. Аз разбирам огромните усилия, които виновната за всичко в момента партия – БСП, се опитва да се измъкне от тази целувка с ДПС. Все пак нека не забравяме, че те още са в коалиция, а и три пъти в своята съвременна история бяха в коалиция с ДПС”, допълни още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ призова за умерен тон между БСП и ДПС. „Мислете за след 5 октомври, защото няма на всяка цена да дам ГЕРБ да управлява. Властта не е самоцел”, заяви Борисов. По думите му е много вероятно, ако ГЕРБ не спечели мнозинство, позволяващо управление, ДПС и БСП отново да трябва да съставят кабинет.

Борисов отново заяви, че партията му е готова да подпише предизорно споразумение с Реформаторския блок. По думите му това е искао от всички в ГЕРБ. „Нека видим резултатите, но съм готов на всякакви стъпки с тях”, коментира той и допълни, че от Реформаторския блок обичат да поставят ултиматуми, с които той не може да се съгласи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


360
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
0
 
! Отговори
Евро7кептик преди 9 години
"В момента не е възможно да се направи коалиция с ДПС"Надявам се, че това е неправилен цитат.Всички некариеристи в ГЕРБ ще припознаваме всегашното й ръководство като изразител на българските интереси, до момента, докато преценят,че времето за такава коалиция е дошло.След това ще съжаляваме за изгубеното време снова мимикрия на БКП.
223
0
 
2
 
! Отговори
reostat преди 9 години
Бойко Борисов ? лекарите от 4 км трябва вече да си го приберът...........
222
0
 
2
 
! Отговори
B.BORISOV преди 9 години
VERVAITE MI......DO IZBORITE!
221
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ без ББ и ЦЦ ще е много по-нормална партия....!
220
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боки, я обясни пак как Доган те е поръчал?
219
0
 
4
 
! Отговори
Nikoi преди 9 години
Сега не ,след изборите ще се целивате.
218
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Коалиция с ДПС в момента е невъзможна!"> В моментаКоето значи, че е напълно възможна след изборите. Сега само се прегръщат, след това Боко ще поеме рЕзания на Доган.
217
0
 
6
 
! Отговори
Яхърски преди 9 години
Чунким до сега не сте били в коалиция.
216
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!
215
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека не забравяме:1. Кой предложи Борисов за произвеждане в чин генерал-майор?2. Кой даде властта на Борисов с изказването за порциите в с. Кочани през 2009?3. Кого не закачаха, а венцехвалеха медиите на Пеевски м/у Юли 2009 и Февруари 2013;4. Кой хидролог не беше осъден, въпреки заканите на един доктор на науките от Банкя?5. Кое правителство и на кого приватизира Булгартабак?6. Кой назначи главният прокурор и по чие предложение?7. Кои пиха кафе преди евроизборите в Кърджали?
214
0
 
6
 
! Отговори
Da преди 9 години
Boko e zloben
213
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В момента е невъзможа но след 5 октомври е възможа а не дай си боже ДПС да стане втора и тогава Боко ще се изпъчи и ще каже еми правим коалиция с втората партия нали народа е избрал ,много е хитър ама този път ще играе дряновицата
212
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***!
211
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз съм! вашта ...а...поданици
210
1
 
13
 
! Отговори
чаршаф преди 9 години
К Л О У Н
209
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Kato mu vidish stoikata samo tipi4en *** nedodqlan prost ogranishen s beden re4nik dabush i gerberskite MUTRI muse klanqt na toqqqqqqqqqqq ctctctctctcttcc i iska pak da upravlqvaaaaaaaaaaaaaa tova e BAlgariq
208
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен266 Че е голям - голям е! Скоро ще удари 200 кила. Има какво да папка човекът. А ние да садим картофи.
207
0
 
7
 
! Отговори
калинкин преди 9 години
всяка партия изгражда структури.стройна пирамидална йерархия има си и главатари на отделните звена сложени там да привличат още и още патоцигрижи се за финансирането си с съответните структури.бори се да има свои хора в властта.а наоколо се намират обръчите от фирми..ми то като мафия бре...
206
1
 
3
 
! Отговори
Pak luji преди 9 години
Kakvo ni lujesh tq e qsna koaliciikata na gerb i dps.draggi gerberi vashiqt lider za poreden put vi izluga.ami sega?!
205
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хора проумейте, че в момента по голям лидер България си няма. Колкото по бързо се сетите толкова по добре за самите вас.