150 на изпит за депутати при Борисов

Не трябва да има издънки в листите, предупредил лидерът на ГЕРБ
Обновена: 28 юли 2014 07:55 | 28 юли 2014 07:08, Веселина Йорданова
222
150 на изпит за депутати при Борисов
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

150 души ще чакат на опашка пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в седмицата след сформирането на служебния кабинет, пише "Стандарт", цитирайки високопоставени източници в партията.

"Искам да видя и да се запозная лично с всички, които са сложени до 5-о място в листите на ГЕРБ", заръчал Генерала на своите и ще препита първите петима от всички листи в съответните избирателни райони.

Кандидат-депутатите ще минат през своеобразен тест, преди да бъдат обявени официално в листите на партията на вота наесен.

"Влизаме в изборите с почти сигурна победа, но не трябва да имаме издънки в листите", казал Борисов пред членове на Изпълкома. И предупредил, че кандидат-депутатите трябва да са доказани професионалисти, образовани и хора с авторитет.

Борисов настоял да има и баланс в бъдещата парламентарна група по отношение на силни юристи, икономисти, финансисти и др.

Част от сегашните депутати ще са задължително в листите, защото този път Генерала иска от своите и парламентарен опит.

"При наследството от това управление трябва светкавично да имаме закони за стабилизация на държавата", аргументирал се Борисов.

Събранията на отделните звена в страната за номинации на кандидат-депутати се провеждат до края на месеца. В началото на август Изпълнителната комисия ще отсее най-добрите, а думата накрая ще има лидерът Борисов.

Логично от цялата страна най-много предложения за водачи на листи има за Борисов. Следват го Цветан Цветанов, Делян Добрев, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Красимир Ципов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
2
 
13
 
! Отговори
Таз опашка преди 9 години
за маслини ли е или за портокали?
115
1
 
12
 
! Отговори
Кво стаа? преди 9 години
Мина ли изпита, някой преписа ли? Ко?
114
8
 
21
 
! Отговори
Ба си мамата ! преди 9 години
Срам ! Вижте до къде я докарахме. Най големият *** в държавата да препитва 150 човека, за това дали те могат да бъдат депутати ? Няма ли кой да му каже, че от всички тях само той не става за нищо ? Тези които ще ходят на "препитването" нямат ли достойнство ? Ба си мамата !
113
2
 
10
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
"Вълкът козината си мени, НО НРАВА СИ НЕ МЕНИ"--народна поговорка.
112
5
 
15
 
! Отговори
Край преди 9 години
ТЪРПЕТЕ но си помислете. Този /па и другите партиици/ като препитва кандидатите по кадърни от него си ли ще избере или по некадърни ама послушни. А по некадърно нещо от пожарникар дето не е загасил и един пожар надали може да се намери.
111
3
 
17
 
! Отговори
Край преди 9 години
ТЪРПЕТЕ. после не се чудете от къде се взимат в Парламента хора които при мажоритарен избор и за домоуправител няма да ги изберат.
110
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Дами и господа Джурналисти, това не е Генерала, това е Мутрата! Обичайте си го, ама няма смисъл да въздигате това НИЩО и да го приравнявате с многото достойни офицери!
109
2
 
14
 
! Отговори
Край преди 9 години
Ето така ви се назначават депутатите при тази избирателна система. Така ще направят всички "партии". Сега нали не смятате че той ще отсеее хора с мнение и тежест в обществото които могат да му опонират или да го засенчват. Вие само ще идете да пуснете едни хартиики за да потвърдите избраните от него. Това нещо се оправя с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ В ДВА ТУРА но Той и другите шефчета няма да ви разрешат такива. ТЪРПЕТЕ ОЩЕ
108
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тиквоидиотът остава и в БАН да се появи, че да си заведе и другарчетата - Цеко, Цеца, Лила и компания от ***-наглеци! Главният "изпитващ"! До къде я докара народецът ни, избирайки във властта подобни недоразумения!
107
5
 
18
 
! Отговори
бай Спиро преди 9 години
А аз като съм *** мога ли да се кандидатирам при Бойко щото и той като мене си е *** и си е наше момоче.
106
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
OTIVAM PRI BACE TIKVUN NA IZPIT DA STANA DUPETATIN.RABOTATA E SUPER 2-3 DENQ U MESECA PONQKOGA I TOLKOZ NQMA.ZAPLATATA E NAD EVROPEISKATA A PRIDOBIVKITE STRAXOTNI.KOLI KOMANDIROVKI, MORENCE, KIUFTENCE VSE BEZPLATNI.TYPIQT MATERIAL PLASHTA.IDA BACE VZIMAI MA ZA KANDIDAT TIKVE DUPETATIN
105
3
 
11
 
! Отговори
Местан преди 9 години
Логично от цялата страна най-много предложения за водачи на листи има за Борисов. Следват го Цветан Цветанов, Делян Добрев, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Красимир Ципов, особено последния. Хвала на тези самоотвержени борци за каузата на БОСТАН.
104
8
 
5
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 9 години
"Проверката е висша форма на доверие и контрол", беше казал един човек. По-добре сега на изпит, отколкото скандали и отцепници след една година.
103
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
kak nqma dsa gi ispitva,nali e doktor na tapotiqta
102
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха! Политическите разбойници от хунтата ГЕРБ на изпит при главния бандит! ХВАЛА НА ТАКИВА ЮНАЧНИ ГРАЖДАНИ!Бълрари,докога ще търпите тази простотия???
101
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ave pogarnikariu,ot den na den poveche sa izlagash razbiram te che iskash da grabish.vsqko nachalo ima KRAI
100
1
 
17
 
! Отговори
читател преди 9 години
Книгата "Винету" изчезна по магазините :)
99
8
 
22
 
! Отговори
уф преди 9 години
Дрънкате си,дрънкате си и накрая пускате бюлетина за ГЕРБ и Бойко пак е с най-много гласове.Явно на матряла му е хубаво да го тъпчат и обиждат.
98
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно и Борисов се съмнява, че повечето са "калинки" с фалшиви дипломи.
97
4
 
8
 
! Отговори
до Шоп преди 9 години
Интересно. От коя точно работа си разбира?!?!?!?!Теб май трябва да те изпратят на мозъчен хирург - за още една гънка на мозъка.