150 на изпит за депутати при Борисов

Не трябва да има издънки в листите, предупредил лидерът на ГЕРБ
Обновена: 28 юли 2014 07:55 | 28 юли 2014 07:08, Веселина Йорданова
222
150 на изпит за депутати при Борисов
Бойко Борисов. Снимка: архив, БулФото

150 души ще чакат на опашка пред дома на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в седмицата след сформирането на служебния кабинет, пише "Стандарт", цитирайки високопоставени източници в партията.

"Искам да видя и да се запозная лично с всички, които са сложени до 5-о място в листите на ГЕРБ", заръчал Генерала на своите и ще препита първите петима от всички листи в съответните избирателни райони.

Кандидат-депутатите ще минат през своеобразен тест, преди да бъдат обявени официално в листите на партията на вота наесен.

"Влизаме в изборите с почти сигурна победа, но не трябва да имаме издънки в листите", казал Борисов пред членове на Изпълкома. И предупредил, че кандидат-депутатите трябва да са доказани професионалисти, образовани и хора с авторитет.

Борисов настоял да има и баланс в бъдещата парламентарна група по отношение на силни юристи, икономисти, финансисти и др.

Част от сегашните депутати ще са задължително в листите, защото този път Генерала иска от своите и парламентарен опит.

"При наследството от това управление трябва светкавично да имаме закони за стабилизация на държавата", аргументирал се Борисов.

Събранията на отделните звена в страната за номинации на кандидат-депутати се провеждат до края на месеца. В началото на август Изпълнителната комисия ще отсее най-добрите, а думата накрая ще има лидерът Борисов.

Логично от цялата страна най-много предложения за водачи на листи има за Борисов. Следват го Цветан Цветанов, Делян Добрев, Лиляна Павлова, Ивайло Московски, Цецка Цачева, Цвета Караянчева и Красимир Ципов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
0
 
6
 
! Отговори
до 161 преди 9 години
Ама много са ти объркани представите и понятията. Първо не Джордж Буш, а Роналд Рейгън беше артист. Буш не е направил нищо, осевн подпалването на войните в Ирак и Афганистан.
135
1
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Е сега първите пет в листите лично на Боко ще броят пачките - дали ще наддават или тарифата е твърда?
134
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъв точно генерал е Борисов - от пожарната, от милицията или от подземния свят.Доган поне да беше казал за какво го прави генерал.
133
1
 
7
 
! Отговори
Спеца преди 9 години
Всички кандидати ще се явяват с депозитни квитанции /спестовни книжки/ и декларации за имотно състояние !Бедните отпадат от само себе си !Цената на мястото ще се определя на ушенце между тартор Борисов и нещастния кандидат!
132
2
 
12
 
! Отговори
гюзел преди 9 години
група тикви оценяват поляна картуни накрая въздух
131
6
 
3
 
! Отговори
Кахри-USA преди 9 години
Сега ли,ме питатеСега ще сте само на въздух, то и вода наостана вечеИ сега цялата държава е във фалит,има криза навсякъде,всичко е в банкрут и има Армагедон на улицата и аз ще трябва пак да оправям рабоатат и да обирам всички негативиЕ,аз мога ама дали ще го оцените ви питам?Даже аз сега говорех с МВФ да идват и направо да те да пишат бюджета за да няма недоволниКазах ви,че нищо няма да се случи ако не ме дразнетеИ ще трябва да си платим за фалитаИ да не ми кажете утре, че имаме проблем!
130
1
 
16
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"150 на изпит за депутати при Борисов"За какво ще ги изпитва ?За съдържанието на " Винету" или как се "върти бухалка " ?Смях. Кой ще изпитва Б.Б. ?
129
2
 
13
 
! Отговори
Ани преди 9 години
Освен Б Б кой ще бъде в журито при провеждане на изпита?? Умен и знаещ човек не се нуждае от изпит, но вероятно Б Б не търси такива хора, а послушковци???
128
2
 
21
 
! Отговори
peshko преди 9 години
Гласуваш за Боко, получаваш Доган, Местан и Дебелян Гарантирано от ГРОБ.
127
2
 
10
 
! Отговори
Hayvanko преди 9 години
na izpit s pa4ki po stota4ki :))))))
126
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И да си носят фалшивите дипломи за проверка да не стане после както преди.Занижил си е мераците Бибитко-щом само 150 депутати очаква да има.Тъй като според неговите сънища Герб ще имат мнооооого депутати ,поне 200 защо само 150 препитва.Те хората по места си ги знаят гербаджиите що за стока са.И като няма палети с бюлетини и пренасящи чувалчета верни на човека слънце ще има около 75-80 депутата и сле изборите ще гледа като Тодор Живков на конгреса когато го махнаха
125
2
 
25
 
! Отговори
пламен преди 9 години
Що за хора гласуват за Герб и това ми било дясна партия от ЕНП, о боже! Тия чукундури от Европа слепи ли са, че одобряват Б.Б. той е много близо до Ким Чен УН, корейския диктатор го избират с 104 %, а нашия с 100 % на конгрес. Днес чета по сайтовете, че Герб увеличава преднината пред социалистите. Това ако е вярно означава , че сме най - простия народ в Европа. Надявам се да не е вярно, а да се дължи на плащанията от партийната субсидия. Няма по корумпиран и крадлив народ от нас.
124
2
 
16
 
! Отговори
Открийте разликата! преди 9 години
Доган разправяше, че разпределя порциите и няма значение кой е депутат. Мутрата просто го повтаря в чалга стил!
123
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе Тиквата така ли започна да си търси булка.така ли му казват вече-изпит.тоя май започна отново с простотиите си
122
4
 
9
 
! Отговори
петя преди 9 години
препитването ще се проведе в спалнята хехееее голямо препиване(чукане) ще пада
121
4
 
10
 
! Отговори
4 преди 9 години
Тия 150 заблудени овце - след изпита при Боко - направо в лудницата...че ги чакат!
120
3
 
13
 
! Отговори
уфф преди 9 години
Като им гледам на тия мутрите се натъжавам и не виждам светлина в тунела, независимо че в БГ. изкарвам доходи два пъти над средните за София, пак ми се въртят мисли около терминалите на аеропорта.Не мога да повярвам че ще се избира между збирщина ***, без никави ценности, идеали, без поглед в бъдещето,без стратегии за бъдещето на страната, пак ще си говорим за магистралата и това.Ние сме държава в която единствената цел е да се направи магистрала.
119
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 141Опашката е за тикви.
118
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В ДПС и Атака как ли ги подбират? С на Доганя боздуганя :)
117
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да спра да се смея...