Михаил Миков няма да бърза с промените в БСП

Преди това ще проведе разговор с широк кръг хора от партията
31 юли 2014 07:07, Красимир Ангелов
26
Михаил Миков няма да бърза с промените в БСП
Снимка: БТА

Новият лидер на БСП Михаил Миков няма да бърза с промените в партията си. Преди да пристъпи към рокадите в ръководството и начина на работа на столетницата, председателят на парламента възнамерява да проведе разговори с "широк кръг хора от БСП", съобщава "Труд“.

Михаил Миков вече събра Изпълнителното бюро на партията, но не обяви на членовете му дали ще запазят постовете си. Обсъждани са само предстоящият събор на Бузлуджа и актуализацията на държавния бюджет.

Според очакванията новият лидер на социалистите ще извади няколко души от ръководството на партията. Според вестника Драгомир Стойнев, който до последно се състезаваше с Миков за лидерския пост, ще остане зам.-председател на БСП. Същото важи и за Янаки Стоилов.

Шефът на парламентарната група на левицата Атанас Мерджанов, който отскоро е и член на ръководството, може да получи дори по-големи отговорности. Тримата вече са се виждали с Миков.

"За промени може да се говори едва когато проведем разговори с хората, които искат БСП да бъде най-силната партия в България", коментира лаконично Миков.

Първите промени може да станат ясни на 8 август, когато ще се събере Националният съвет на БСП. Според социалистите обаче те може и да бъдат отложени.

В сряда вечер депутатът от БСП Корнелия Нинова поиска партията да се раздели със задкулисните влияния. Нинова, която беше кандидат за лидер на левицата, но изгуби битката, се обяви за промяна в партията.

Според нея в новото Изпълнително бюро на БСП не трябва да има депутати. „Народните представители трябва да са в парламента и да коват закони”, смята тя. Депутатката предложи в новото ръководство на партията да има повече партийни строители и кметове, за да се заздрави връзката с местните структури.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още по темата: БСПмихаил миков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
3
 
! Отговори
п преди 9 години
Най-големият крадец! От Кула съм и знам за какъв *** става въпрос!
18
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Налей кръчмарююююю от най тежкото виноооо (и една водчица за другаря)
17
0
 
7
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Няма да бърза с промени ,защото всички са с промити мозъци като речни камъни.
16
0
 
7
 
! Отговори
Shark преди 9 години
Естествено че няма да бърза, нали казахме вече че неговия избор е "Облякъл се Илия пак в тия". Идеята да бъде той не беше за да има промени, а именно за да НЯМА промени. Станишката пак си е председател, но в сянка, той ще му дърпа конците за всичко. Затова БСП е отмираща партия, упорито не желаят да се променят, но и хората които упорито гласуват за тях са на привършване.
15
0
 
11
 
! Отговори
DreamTheater преди 9 години
Мишо е метастаза на Съсела.Да не би някой да мисли ,че ще се самоизреже?!!!Никакви промени няма да има.Станишев си държи упралението на Партията чрез Миков.
14
12
 
0
 
! Отговори
мук преди 9 години
Миков е смислен човек ,ще бъде много полезен както за Бсп така и за България.
13
0
 
3
 
! Отговори
Машинист преди 9 години
Миков трудно ще изреже всички метастази на тумора Станишев. Тук трябва дърпане на шалтера, подмяна на цялата инсталация и включване отново.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До an.elicaТе това дето пишеш, от докладите на бай Тошо ли го сканира????
11
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това не е новина. Всички го знаехаме, включително и несоциалистите. Той затова беше избран.
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крадците не се променят!
9
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До *** 8Чие правителство, подготвило кражба, викаш ???
8
3
 
9
 
! Отговори
Дунав мост 2 преди 9 години
ЕЛИЦА , ЗА ДА ТЕ НАЗНАЧАТ ЗА МИТНИЧАР , ТРЯБВА ДА ПОЛОЖИШ И ИЗПИТ ПО ФИЗИЧЕСКА ДЕЕСПОСОБНОСТ . ТИ КАК МИСЛИШ ЕДИН 150 КИЛОГРАМОВ ЧОВЕК , ВИСОК 170 СМ. МОЖЕ ДА ПРОБЯГА 100 М. ИЛИ ДА НАПРАВИ 6 НАБИРАНИЯ НА ВИСИЛКА ИЛИ 20 ЛИЦЕВИ ОПОРИ ???? НИКОГА ...ТОВА СА ДРУГАРИТЕ , ТОВА СА ХОРАТА НА МИКОВ - СРАМ И ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ ...
7
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Супер с Миков тази партия вече наистина умря :) Браво :)
6
1
 
11
 
! Отговори
Дунав мост 2 преди 9 години
До an.elicaЕЛИЦА , ТОЗИ ЧОВЕК НА СНИМКАТА НАЗНАЧИ ВСИЧКИТЕ СИ РОДНИНИ , БЛИЗКИ И ПОЗНАТИ ОТ РОДНАТА МУ КУЛА НА МЕСТА , НА КОИТО ТЕ НИКОГА НЕ МОГАТ И ДА СИ ПОМИСЛЯТ , ЧЕ БИХА ЗАЕЛИ . ТОЙ ГИ НАЗНАЧАВА БЕЗ КОНКУРС, ХОРА , КОИТО НЕ ОТГОВАРЯТ НА ИЗИСКВАНИЯТА . ВЧЕРА ХОДИХ ДО РУМЪНИЯ ПРЕЗ ДУНАВ МОСТ 2 И ЧАКАХ ОТ 19.30 ДО 20.15 ДРУГАРИТЕ МИТНИЧАРИ , ПОСТАВЕНИ ОТ ТОЗИ , ДА СЕ НАПРИКАЗВАТ, ЗА ДА ЗАПОЧНАТ ДА РАБОТЯТ . ОТ 6 ЧОВЕКА САМО 1 ИЗГЛЕЖДАШЕ ДОБРЕ , ДРУГИТЕ БЯХА ПО 150 КИЛА.
5
8
 
4
 
! Отговори
Ганчо преди 9 години
Вчера за 2 мин конско Миков успя да прекрати подготовката за кражба на 5 млрд лв, която #БОСТАН бе намислила.
4
4
 
2
 
! Отговори
an.elica преди 9 години
На ръководен пост вземането на важни решения за цялото мнозинство от ръководени е изключително отговорно за този,които трябва да е съпричастен и да не забравя за това ,че не длъжността е предимство ,а ценнностните качества.Справедливостта не трябва да се бърка с привързаносттта.Градивните и новаторски мислещите съпартийци да подадат ръка и да имат приемственост към Избрания.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия не бързат, ония не искат да влизат в НС...До един ***, не им дреме за народ и родина.
2
4
 
16
 
! Отговори
Упс! преди 9 години
Дъугауи, пуедуагам пъууо да удауим по едно...!? :)))
1
6
 
13
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Миков, отваряй Джак Даниелса, удари едно голямо и отпрашвай към Несебър!И ти си човек.... и ти имаш нужда да поотпуснеш за една две седмици.Внимавай само да не се засечеш с Майчето, че тя мъкне оня алкаж Найденов със себе си по тия широчини. И не за друго, ами да не се засечете двамцата, че ще настане червена алкохолна оргия на морето.Лек ден, брачед!