Миков пожела на отсъстващите от НС успешна кампания

Очаквано няма кворум в парламента
Обновена: 1 авг 2014 09:32 | 1 авг 2014 09:29, Камелия Цветанова
34
Миков пожела на отсъстващите от НС успешна кампания
Снимка: архив, БулФото

Здраве и успешна предизборна кампания на тези, които няма да дойдат на извънредното заседание в понеделник, пожела председателят на парламента Михаил Миков, след като стана ясно, че и днес Народното събрание няма да работи поради липса на кворум.

В 9 ч. в пленарна зала се регистрираха 76 народни представители от ДПС и БСП.

Още по темата
Очаквано нямаше представители на ГЕРБ и „Атака“.

Според правилника за дейността на Народното събрание от днес депутатите трябваше да са във ваканция, но началото й беше отложено за 5 август, защото народните представители си гласуваха извънредно заседание на 4 август, за да приемат окончателно актуализациите на държавния бюджет и този на НЗОК.

Това обаче е под въпрос, защото в сряда лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че депутатите му напускат парламента. От "Атака" пък бойкотираха Народното събрание преди месец.

Без опозицията депутатите са по-малко от 121, колкото са нужни, за да има кворум и парламентът да работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък питам ТРОЛИТЕ защо ми слагат минуси на коментар 2?Те защитават всичките 240 прънделника там ли? Къде в моят коментар взимам страна на някоя политическа сила? Всички са сложени под общ знаменател, както тези от ГЕРБ така и неявилите се от БСП, ДПС и Атака! На вас този цирк ако ви допада слагайте колкото искате -
6
2
 
10
 
! Отговори
Do 3 преди 9 години
Не трябва ли всеки един депутат да е задължен да ходи на работа? За какво ги пращаме там да взимат по 5000 лв. заплата? Нали всички се разбраха за здравната каса, защо не гласуват поне това където постихнаха пълен консенсус.
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Странно този *** който е гласувал против #3 коментар - какво не харесва в коментара?? Факта си е факт - 48 души от ТЯХ ги няма в залата. А тръгнали да търсят и да се оправдават с Борисов. ..
4
0
 
9
 
! Отговори
bobo преди 9 години
Миков,Миков,и за *** не ставаш!!
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама и комунистите и журналистите се излагат - питайте КЪДЕ са останалите 48 депутати от същите тези БСП и ДПС? ?!!! В дата имало днес САМО 76!!! А заедно двете партии с няколко то независими правят 124... преди Миков да търси ГЕРБ - да си потърси неговите хора. .. и вожда им съсел Станишева я няма....
2
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Залагат на карта здравето на всички българи заради политическите си интереси. Честито българи и приятно гласуване на 5.10.2014. Това за нас ще е самоубийство ако изберем да ни управляват тези кухи, дебелооки нехранимайковци. При такова отношение всички трябва да сме по площадите, как може така? Крадяло се от здравната каса! От сега ли само? Кой е конструира? Кой не е реформира? Кой е отговорен за това? Не сте ли всичките тези 240 *** от парламента. Независимо в управление или опозиция?
1
1
 
11
 
! Отговори
Мимоза преди 9 години
Добре, че при нас има кворум по работните ни места, за да има кой да ви изкарва заплатите...задни.и!