Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС

При Борисов няма много подготвени мюсюлмански кадри, смята лидерът на БСП
Обновена: 17 авг 2014 18:44 | 17 авг 2014 16:17, Красимир Ангелов
184
Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС
Михаил Миков. Снимка: БТА

"Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС“, заяви лидерът на БСП Михаил Миков в коментар на изявлението на Бойко Борисов, който заяви днес в джебелското село Припек, че ако спечели властта, ще даде 10 зам.-министерски места на хора с мюсюлманско вероизповедание.

Както Dnes.bg съобщи, лидерът на ГЕРБ заяви по-рано днес, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. "След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

По думите на Миков изказването на Борисов е в отговор на заявлението на Рушен Риза преди няколко дни, че ДПС може да работи с ГЕРБ след парламентарните избори, ако това е в интерес на държавата.

"ГЕРБ нямат толкова подготвени кадри от мюсюлманско вероизповедание, очевидно е, че става въпрос за коалиция между тях и ДПС", категоричен бе лидерът на социалистите.

Малко по-късно лидерът на ГЕРБ отговори във Facebook на твърденията на Миков, като заяви, че по време на посещението му в Кърджали е получил оплакване от назначаването за председател на Районната избирателна комисия в града на Беркант Барзат от квотата на ДПС.

"Това назначение е вследствие на коалицията между БСП и ДПС. Напомням, че в ЦИК БСП, като втора политическа партия, получи председателското място, ДПС, като трета, получи другия важен пост – главен секретар на комисията (това е човекът, който подписва протоколите), а “Атака” ги подкрепи. Да говориш по тази тема в неделя следобед е възможно само, ако си солидно подпийнал", написа Борисов в своя профил в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
4
 
3
 
! Отговори
ОЧЕВАДЕЦ преди 9 години
Очевидно е, че си червераст!
63
2
 
6
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Очевадно е ! Все повече и повече се набляга на мюсюлманските имена като представители на държавата ни ....на висши постове и като цяло НА ВЪРХА ......на ГЕРБ и ДПС целта е ясна ......а още по жалко за оФцИте дето не са си извадели главите от *** !
62
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СТРАНДЖАТА: СТРАНДЖА - ТИ ОТ СТРАНДАЖА ЛИ СИ ИЛИ СИ СТРАНДЖАНСКИ ***? АКО СЕ ИМАШ ЗА НЕЩО КАТО ПЕРСОНАЖА ОТ "ХЪШОВЕТЕ" НЕДЕЙ! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СИ ПРИСВОЯВА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ! СТРАНДЖАТА ОТ ТОЗИ РОМАН Е ПАТРИОТ, ИДЕАЛИСТ И ЗАТОВА СТРАДА! ПАТРИОТ НЕ ОЗНАЧАВА ДА СЕ ПРОДАДЕШ НА НЯКОЙ ИЗТОЧЕН ДИКТАТОР, ЗА ДА ТЕ ОТМИНЕ БУРЯТА И ДА СЕ ОПРАВДАВАШ С ТОВА, ЧЕ БИЛО В ИНТЕРЕС НА ДЪРЖАВАТА!!!
61
3
 
7
 
! Отговори
ГЕРБер преди 9 години
Помните ли преди 1 година когато Сидеров с парламентарната си група бе пред стаята на нашата партия Герб и викаха че на шефа Буда приятел му е Ердоган с който тайно се виждат и ни е продал на турците,моя шеф Буда отговори "Яд ли ви Вас от Атака че турския премиер ми е приятел,завиждате защото на вас никога няма да бъде приятел" Буда е велик ! Става за премиер и на Турция !
60
2
 
9
 
! Отговори
Ха добър ден преди 9 години
До ИСТИНАТАГЕРБ и ДПС винаги са играели заедно зад гърба на простите си избиратели !Доган помогна на ГЕРБ да спечелят изборите през 2009 г. с онази уж случайно изпусната реплика за разпределянето на порциите в Кочан.Пак Доган избра Расим за прецедент на България като забрани на своите да гласуват на балотажа на президентските избори.В общинските съвети ГЕРБ и ДПС гласуват заедно.Там, където има кметове на ГЕРБ общинските администрации са пълни с турци.Гласуваш за ГЕРБ - получаваш Доган !
59
1
 
11
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
СЛЕД СРЕЩАТА НА БОРИСОВ И АКТИВА НА ГЕРБ С МЮСЮЛМАНИ И ИЗБИРАТЕЛИ НА ДПС НА КОИТО ГИ УСПОКОИ ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ОСТАНАТ ИЗВЪН ВЛАСТТА,ПОТРЕСЕНИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ ОТРУДЕНИ ХОРИЦА РОБИ ПОСРЕЩНАХА ТУРСКАТА *** ТАКА-Освиркаха Борисов с викове "ГЕРБ е ДПС". Борисов бе посрещнат, а после и изпратен с възгласи Бойко турчин, ГЕРБ е ДПС, Турция е твоята родина, Ердоган е вашият баща.
58
2
 
6
 
! Отговори
Омонимен преди 9 години
Вън от съмнение е, че ще гласуван, най-малкото, защото не искам да гледам поредното МИКОтело в политиката и да му позволя да ме управлява. Ако няма над 67% избирателна активност, взимам си семейството и съм аут от България. Какво трябва да се случи, за да гласувате, и то за ПРАВИЛНИТЕ??????
57
5
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Борисов отказа да даде конкретен отговор на въпроса ще има ли общи действия с ДПС след изборите.Каза само че те са истински демократи и по добре да се коалира с тях отколкото с някакви набедени реформатори.Вместо това Борисов саркастично пожела: "Реформаторите да станат първа политическа сила и Радан да стане премиер".
56
7
 
4
 
! Отговори
KKK преди 9 години
комунистите не разбраха че с очерняне нищо не печелят ... ама като немат акъл и са учени само как да рушът и лъжат.Боко знае че направи ли коалиция с ДПС ще последва вас и СДС към небитието, така че колкото и да повтаряте тази лъжа, просто няма да мине.
55
2
 
5
 
! Отговори
Петя преди 9 години
Как пък сте компетентни по всички въпроси,видяхме вашето управление с вашите подготвени кадри от ДПС и Атака.Видяхме Ви колко добре управлявахте.Тежко и горко след Вас сега
54
3
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Яд ли ви е аааааааааааааа! Герб се нуждае от коалиционен партнъор и това е нео- либералната и демократична партия ДПС!Бойко Борисов в Кърджалийско: Ако ГЕРБ управлява, 10 зам.-министри ще са мюсюлмани.Мюсюлманите трябва да участват в управлението и ние сега издирваме високо образовани мюсюлмани за да бъдат в нашето правителство което в името на България ще подадем ръка на истинската демократична партия с честни политици- Движението за Права и Свободи"ГЕРБ и ДПС- ПОБЕДА
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миков какъв е проблем при положение, че с ДПС бяхте дупе и *** толкова години?
52
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз хващам бас, че ГЕРБ няма да се коалира с ДПС. Всъщност много е вероятно след изборите бсп пак да са с дпс, всъщност съм СИГУРЕН че пак ще са с тях. Тези приказки сега са да разубедят колкото се може повече хора от ГЕРБ.
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този юнак защо не си гледа масата с ядене и пиене, ами и на политолог се прави
50
2
 
5
 
! Отговори
до СТРАНДЖАТА преди 9 години
ДПС не трябват да съществуват въобще, прочети конституцията на БЪлгария! Стига си *** по цял ден, да не казвам какво на гуруто си!
49
1
 
4
 
! Отговори
мюсюлманин преди 9 години
Пияндето е много ревнив бе
48
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е и? вие 25 години с кой се коалирате? Нали за това ги създадохте?
47
2
 
9
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Яд ли ви е вас от БСП и АТАКА че двете десни и демократични партии ще управляват в следващия парламент. Те са либерални и велики- Герб и ДПС...- ПОБЕДА
46
4
 
9
 
! Отговори
Урунгел преди 9 години
Мишо, удари една мастика, че си се разтреперил...
45
5
 
8
 
! Отговори
КОШМАРА преди 9 години
ГЕРБ=ДПСЧЕСТИТО И ЗАКРИВАЙТЕ БЪЛГАРИЯ СЛЕДВАЩИЯ МАНДАТ!ЕРДОГАН ПОБЕДИ ЧРЕЗ МАШАТА СИ БОРИСОВ!