Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС

При Борисов няма много подготвени мюсюлмански кадри, смята лидерът на БСП
Обновена: 17 авг 2014 18:44 | 17 авг 2014 16:17, Красимир Ангелов
184
Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС
Михаил Миков. Снимка: БТА

"Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС“, заяви лидерът на БСП Михаил Миков в коментар на изявлението на Бойко Борисов, който заяви днес в джебелското село Припек, че ако спечели властта, ще даде 10 зам.-министерски места на хора с мюсюлманско вероизповедание.

Както Dnes.bg съобщи, лидерът на ГЕРБ заяви по-рано днес, че партията му и ДПС са политическите субекти с най-много мюсюлмани. "След 5 октомври, ако ние участваме по някакъв начин във властта, поне 10 заместник-министри ще има от българските мюсюлмани”, обеща още той.

По думите на Миков изказването на Борисов е в отговор на заявлението на Рушен Риза преди няколко дни, че ДПС може да работи с ГЕРБ след парламентарните избори, ако това е в интерес на държавата.

"ГЕРБ нямат толкова подготвени кадри от мюсюлманско вероизповедание, очевидно е, че става въпрос за коалиция между тях и ДПС", категоричен бе лидерът на социалистите.

Малко по-късно лидерът на ГЕРБ отговори във Facebook на твърденията на Миков, като заяви, че по време на посещението му в Кърджали е получил оплакване от назначаването за председател на Районната избирателна комисия в града на Беркант Барзат от квотата на ДПС.

"Това назначение е вследствие на коалицията между БСП и ДПС. Напомням, че в ЦИК БСП, като втора политическа партия, получи председателското място, ДПС, като трета, получи другия важен пост – главен секретар на комисията (това е човекът, който подписва протоколите), а “Атака” ги подкрепи. Да говориш по тази тема в неделя следобед е възможно само, ако си солидно подпийнал", написа Борисов в своя профил в социалната мрежа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
8
 
14
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
СЛЕД СРЕЩАТА НА БОРИСОВ И АКТИВА НА ГЕРБ С МЮСЮЛМАНИ И ИЗБИРАТЕЛИ НА ДПС НА КОИТО ГИ УСПОКОИ ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ОСТАНАТ ИЗВЪН ВЛАСТТА,ПОТРЕСЕНИ ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ ОТРУДЕНИ ХОРИЦА РОБИ ПОСРЕЩНАХА ТУРСКАТА *** ТАКА-Освиркаха Борисов с викове "ГЕРБ е ДПС". Борисов бе посрещнат, а после и изпратен с възгласи Бойко турчин, ГЕРБ е ДПС, Турция е твоята родина, Ердоган е вашият баща.
83
2
 
2
 
! Отговори
Бат Петко Истинсия преди 9 години
До Бат Петко 97 (тоя е фалшив)Тука едно лай..о ми копна ника и пише глупости. Явно ги боли троловете
82
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Михаил Миков - голям парламентарист... питайте *** Боко дали познава конституцията
81
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РАДВАМ СЕ НА ТАЗИ НОВИНА- НАЙ- СИГУРНАТА СМЪРТ НА ГЕРБ Е В ПРЕГРЪДКИТЕ НА ДПС- ТЕ 120 ГОДИШНА ПАРТИЯ УМОРИХА, ЧЕ ЕДНИ ПИШМАН БИВШИ КОМУНИСТИ ЩЕ ИМ СЕ ОПРАТ. КОЙТО ГИ Е СЪЗДАЛ- ТОЙ ЩЕ ГИ УБИЕ- ТРЯБВА ДА ИМА СИМЕТРИЯ !
80
5
 
4
 
! Отговори
Бат Петко преди 9 години
До ИСТИНАТА 92Ама на вас май ви плащат да сипете помия и в събота, и в неделя, и посред нощ . Браво. Толкова се накрадоха за една година, че май скоро няма да им свършат парите. Изкарани донякъде от ***, пишещи в тези форуми колко е долен ББ, как президента е н-ам къв си, само Станишко, Делянчи и Доганчо са велики. А, също и Волния Лидер.
79
7
 
3
 
! Отговори
Бат Петко преди 9 години
Истината е в коалицията ГЕРБ- ДПС. И след изборите ще ви довършим. Ние не делим хората на Турци и Българи. Бойко е толерант,а това че Българите сте бедни е ваш проблем. Десни партии ще управляват- ГЕРБ- ДПС. Пръскате ли се от яд?
78
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 90За да си *** трябва да си ял нещо, а не като тебе гладен и нуждаещ се от една бутилка вода.
77
2
 
11
 
! Отговори
КОШМАРА преди 9 години
След днешната среща на Борисов и антуража му с избирателите на ДПС и мюсюлманите ,една женица която бе сред стотиците Българи освиркали и кълнели Бойко и блъскани от охраната му,написа така по форумите-Malta IvanovaБОЙКО СРАМУВАМ СЕ ЧЕ СЪМ ГЛАСУВАЛА ЗА ТЕБ НЯМА ДА ГО ПОВТОРЯ НИКОГА
76
8
 
2
 
! Отговори
Бат Петко преди 9 години
До ИСТИНАТА 89Дали пък истината извира от троловете на Делянчо и Станишко. А що се отнася до процентите, дай боже да са повече, за да се изтрие от управлението на страната олигархичната коалиция БСП-ДПС
75
7
 
9
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
ЩЕ УПРАВЛЯВА ГЕРБ НА КУКУВО ЛЯТО. В Парламентарните избори през 2009 за ГЕРБ гласуваха 1 678 641 души. В следващите Парламентарни избори през 2013 ГЕРБ получи 1 081 605 (това значи 597 036 по-малко). В Евроизборите през 2014 него го подкрепиха 680 838 избиратели (в сравнение с предишните 400 767 по-малко). Или за периода 2009 2014 ГЕРБ е загубил общо 997 803 гласа, кажи-речи 1 000 000.
74
1
 
1
 
! Отговори
аз преди 9 години
До аз 83Колко жалко.Засрами се.
73
7
 
15
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 9 години
КАТО ЧЕТА ОГРОМНАТА ОМРАЗА И КЛЕТВИ КЪМ ЛИЦЕТО БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ИЗВЕСТЕН В МУТРЕНСКИТЕ СРЕДИ ПРОСТО КАТО ТИКВАТА ЕДВА ЛИ ГРОБ ЩЕ ИМА 10% НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ. НИКОГА ДОСЕГА В ИСТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ПОЛИТИК НЕ Е МРАЗЕН И КЛЕТ ОТ НАРОДА ТОЛКОВА ЖЕСТОКО!
72
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така ще е който се заиграва с бургийте хаир не е видял
71
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако мислехте преди 20 години като Бойко, сега щяхте да сте по добре в икономиката и въобще .Ама тази прословута руска пропаганда не ви позволяваше да мислите като нормални хора.
70
3
 
16
 
! Отговори
дядо преди 9 години
*** вече не плюят ДПС,ЩО ЛИ?!
69
4
 
6
 
! Отговори
sdfgsdfg преди 9 години
До вчера, като Местан и Доган опъваха Сатанишев нямахте нищо против, сега плачкате. Червена ***
68
0
 
12
 
! Отговори
аз преди 9 години
до Ха добър денА това че нашата партия Герб ще управлява с ДПС няма лошо нали?Все пак най- умния политик в страната според лидера ни Борисов- Ахмед Демир Доган предложи Бойко за главен секретар на МВР и за Генерал,а вожда ни Бойко Методиев Борисов предложи Аааааааамед Доаааааан за най високото Държавно Отличие- орден "Стара Планина" и му бе връчен от президента Георги Седефчов Първанов. Трябва да управляват 3-мата доносници на ДС с агентурни псевдоними- Буда/Бойко/,Гоце/Първанов/,Сава/Доган/
67
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тия партии трябва да се закрият.Тотална смяна на системата трябва.Ама няма стане, мафиотска работа.
66
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миков: Очевидно е, че се готви коалиция между ГЕРБ и ДПС ,НИЕ ОТ БСП ПАК СМЕ ИЗИГРАНИ
65
5
 
3
 
! Отговори
аз преди 9 години
До Ха добър денДругарю, това което си написал е лъжа. Само да ви напомня, защото другарите сте с доста къса памет, че в момента половин България е с областни управители турци, благодарение на вас.Тактиката на Кутев е ясна, повтаряне до втръсване на новите опорни точки и на откровени лъжи с надеждата, че когато ги повторите по няколко стотин пъти хората ще повярват. Няма да стане другарю. До 5 октомври има време.След тази дата ще видим кой с кого, дотогава по-добре мълчете, че сте жалки вече.