Митниците са разграден двор, рече Близнашки

Варна може да получи още пари за щетите от наводнението
Обновена: 21 авг 2014 17:29 | 21 авг 2014 17:28, Екип на Черно море
38
Митниците са разграден двор, рече Близнашки
Георги Близнашки се срещна с кмета на Варна. Снимка: БТА

Митниците са разграден двор и затова взех решението да назначим генерал Ваньо Танов за техен шеф. Това каза при посещението си днес във Варна служебният министър-председател Георги Близнашки, предаде Информационна агенция "Черно море".

Още по темата
Той добави, че ако е имал мандат от 4 години, е било възможно да вземе друго решение за митниците.

Положението с приходите в държавата е тежко, те са били силно надценени, с близо 2 милиарда лева, обяви Близнашки. Според него в почти всяка сфера и ведомство се усеща финансов недостиг.

Всяка сутрин денят ми започва с работа по изборите. Точно в 8,30 часа се събираме работната група и обсъждаме проблемите, каза Близнашки. Той разкри, че ще има 250 секции, в които ще се гласува с машини. За толкова ни стигат парите, разясни служебният премиер.

Георги Близнашки припомни, че правителството му е отпуснало 1,8 милиона лева за пострадалото от водното бедствие на 19 юни „Аспарухово“.

Очакваме още проекти от Варна, за да предоставим още средства, призова министър-председателят. Той съобщи, че правителството му е отпуснало допълнителни 800 000 лева за борба с градушките в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този плазмодий комунистически "професор" не знае,че митниците никога не са били разграден двор.От край време ДС контролира наркоканалите,цигарите,алкохола и стоките преминаващи "нелегално" през границите на България.А Ваньо е толкова ***,че бърка ЕГН с мобилен номер.Като го подведоха под съдебна отговорност стана много болен и стар пенсионер.Сега на "премиера"му дотрябва енергичен човек да се справи с батака.
25
3
 
1
 
! Отговори
хахаха преди 9 години
я си *** майката ве близнашки, на колко "професори" съм се нагледал ти е бедна представата троглодит ***, *** в кал!
24
1
 
1
 
! Отговори
Иван Иванов преди 9 години
Ало,Ваньо е специалист -TEЛЕФОНИСТ
23
0
 
6
 
! Отговори
държавен служител преди 9 години
Въпроса с незаконно забогателите и изключително *** е лесен. В Германия като те видят изведнъж да паркираш Мерцедес S класа , пристига данъчния и ти иска данъчната декларация. След това те разнищтват и хоп в затвора. Тука това никой не иска да го направи , вероятно защото нямаме толкова затвори.
22
1
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
браво голямо откритие за митниците ,че са разграден двор след , като всички митничари си оградиха палатите с големи огради и карат скъпи коли . И СЕГА ВАНКАТА ТАКА ЩЕ ГИ ЗАГРАДИ ЧЕ , НЕ ЗНАМ И ЩЪРКЕЛИТЕ КАК ЩЕ МИНАТ ГРАНИЦАТА ХАХАХАХА
21
3
 
2
 
! Отговори
димо падалски преди 9 години
***,***...че чак вдлъбнат !
20
3
 
2
 
! Отговори
бат боц преди 9 години
До Мишо Миковспокойно мише ,ваньо е толкова *** че е напълно безопасен
19
2
 
9
 
! Отговори
Мишо Миков преди 9 години
Много мъка ни донесе Близнашки на Позитано 20 . Това да ти вземат митницата преди изборите не съм очаквал. Обаче да сложат Ваньо Танов за шеф направо ни разби. Сега нашите хора по места ще ги изгонят и сме умрели от глад. Мъка..а..а голяма мъка ви казвам.
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
otkril toplata voda ,sigari i vs drygo se prodava po ylicite be idi si kypi bliznashki tva da ne pada ot nebeto kvo izkash tva ima razgraden dvor e cialata darjava bre smeshnik.
17
2
 
3
 
! Отговори
бивш от ДАНС преди 9 години
Стотици пъти е говорено, че Иван Костов винаги е подкрепял БСП-ДС. Винаги е питан какво школа е изкарал в СССР, а той отговаря икономика. И какво икономика имаше в Съветския съюз - комунистическа. Истината , , че е карал школата на РУМНО-КГБ. Това е истинското лице на ченгето Иван Костов.
16
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кога стана коминочистач, кога му почерня ***...
15
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе "професоре", не го ли виждаш това момченце до тебе, че си е жив *** (какъв да харесат Боце и Цеце?)? Виж го, че е неадекватен, а сте го изтъпанили да управлява многохиляден град! Той няма срам, защото няма усещане за своята некомпетентност и властова немощ, ами ти, "професоре", нали си учен, врял и кипял? Или ти кипеше само в гнусното погазване на всякакви правила и норми в СУ? Осребриха ти лигавщините! Ами за Танов да кажеш нещо? Този ли ще "загради" двора, разграждал заедно с Боце?!
14
2
 
7
 
! Отговори
ТОЙ преди 9 години
Ето, браво на човека. Разграден двор не, ами и пълен с патки, кокошки и кочове мръсни. Да махаме ***, викам, та поне от някъде да почнем да я оправяме тая държава.
13
2
 
10
 
! Отговори
лошо преди 9 години
Кой както дойде на власи заварва разграден двор и оставя след себе си още по разградено
12
9
 
22
 
! Отговори
мунчо преди 9 години
доживях да съм най-нормалния в държава със служебно правителство съставено от най-откровени ***....
11
10
 
5
 
! Отговори
4EPA преди 9 години
NA BSP KATO IM VRATNE6 KRAN4ETO VIAT KATO VALCI
10
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И точно оня престъпник ще ги оправи.....
9
3
 
21
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
Измисленото професорче, ти за това ли сложи оня ***, Танов дето набира ЕГН по мобилен телефон и се чуди що никой не вдига?
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цаца, ама риба. Риба, ама цаца.
7
4
 
17
 
! Отговори
Недков преди 9 години
Бог да пази България!Днес ходих до митница Аерогара София. Няма такъв позор, срам ме е, че има такава администрация... от глупав, по-глупав.Питам се ДОКОГА? До 10:30 кафенце, 10:30 - 11:30 работа, 11:30 - 13:30 обяд, следобед говорят за работата преди обяд. ДОКОГА???!!!!!