Много кръгове подозират Борисов, че ще направи нещо с БСП!

За мен няма вариант той отново да е премиер, обяви Радан Кънев
Обновена: 22 авг 2014 14:10 | 22 авг 2014 11:23,
273
Много кръгове подозират Борисов, че ще направи нещо с БСП!
Снимка: архив Булфото

Лидерът на ДСБ Радан Кънев върна удара на Бойко Борисов и го обвини, че има намерение да се сближи с БСП. Критиката идва малко след като самият Борисов пожела успешна коалиция на Реформаторите със социалистите.

Кънев отново обяви, че в Блока не искат Борисов за премиер, защото в политиката са нужни нови лица. Лидерът на ДСБ даде да се разбере, че Реформаторите са готови да влязат в кабинет с ГЕРБ и да подкрепят техен премиер, но не и Борисов.

Още по темата
В интервю за bTV Радан Кънев припомни част от декларацията, с която РБ отива на изборите. В нея има текст, че Реформаторите ще работят за отстраняване на БСП, ДПС и производните им от властта.

„Точка с обвиненията на Борисов, че ще направим нещо с БСП“, каза Кънев и допълни: „Той е под подозрение на много кръгове в България, че ще направи нещо с БСП, не ние“.

Лидерът на ДСБ беше категоричен, че премиерът трябва да е излъчен от най-голямата партия. Той обаче обясни, че за него няма вариант Борисов да е премиер. Кънев обаче обясни, че има много неопетнени хора, които могат да поемат поста.

„Съгласен съм, че първата сила има първия мандат. Нека да видим резултатите. Никой не е казал, че правителството ще се състави с мандата на първата сила“, каза още Радан Кънев. Той допълни и че все още никой не знае кой ще е победител на вота, макар всички да предполагат.

„Абсолютно никой не знае коя ще е втора с днешното състояние на БСП“, смята още Кънев. „Навират ни ги в лицето, но те са миналото и може дори да не са втори“, каза той.

Радан Кънев обяви, че е готов да се състезава за лидер на Реформаторския блок. Окончателното решение за това ще вземе другата седмица след форум на ДСБ. Кънев категорично отрече обвиненията, че Иван Костов стои зад него като негов ментор. „Хората, които го твърдят, без да ме познават, ще се убедят, че не са прави, а тези, които ме познават и го казват – значи лъжат“, каза лидерът на ДСБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
157
5
 
6
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Герб е доказала се партия и има право на позиция,този Кънев,пък кой е че иска думата
156
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
е това е съвсем нормално нали е тяхно отроче боко
155
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 189ГЕРБ с по-голяма подкрепа, а не да се размиват десните гласове в ялови миниатюрки като РБ с нулева визия за бъдещето. С голи принципи хладилник не се пълни и семейство не се храни.
154
3
 
1
 
! Отговори
Ванго преди 9 години
коалиция Рамадан 5%коалиция Дудук 6%коалиция БСП и Евророма 9%ДПС 10%ГЕРБ 20%След изборите в депутатски места ...Бостан 160 депутатаостаналите 80 депутата
153
3
 
2
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
До Спонги 161,Обещал е.Около 12 % са изповядващите исляма в България и това не е никак малко и не може да го зачеркнеш с лека ръка.Кои са мюсюлманите в България?Та по-голямата част са БЪЛГАРИ!Родопите,Пирин-изповядващи исляма,но са българи!В бита,в традициите,в носията и културата-увери се сам.Разгледай една помашка носия-вътре са втъкани БЪЛГАРСКИТЕ символи.Обещал е,но не по начина на ето този:"Башев раздели българите на верска основа, иска постове за помаци, *** и турци"-Нагло и брутално.
152
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 188Пилците се броят наесен.
151
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 184А тези може и да са им последните. Анадънмо?
150
2
 
18
 
! Отговори
За герберите преди 9 години
Отишъл Борисов на лекар и му казал ,че имал проблеми със *** си. Лекарят му казал:-Сваляй гащите да видим!Борисов си свалил гащите а лекарят възкликнал:-Малеее колко години съм лекар , но още не съм виждал *** излизан до кокал!
149
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До до 175Ти за моя ток не бери грижа. Плащам си го колкото струва, толкова. Но този резил и разруха като през последната година не искам да преживея.
148
1
 
2
 
! Отговори
хаха преди 9 години
До Анонимендо 174Хайде сега бъди така добър да напише резултатите на СДС , ДСБ и България на гражданите за посочения период и резултатите им в коалиция на последните евроизбори.Всичките партии от РБ взети заедно се пребориха за един евродепутат , а Боко пожарникаря както му викате спечели 6 евродепутатски места.Ето затова ГЕРБ са голяма партия, не влизаща в коалиция , РБ са мишки вкарали един евродепутат.Питам те ако Борисов се коалира с Бостан и *** колко ли % ще има общо коалицията
147
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудя се как има още Бойколизци и с какви ръце прегръщат децата си , като гласувайки за него ги обричат на мизерия и слугинаж !
146
6
 
6
 
! Отговори
до 175 преди 9 години
Ами гласувай си за ГЕРБ , то простотията по хората ходи! Да не ревеш зимата като плащаш по 500 лева ток, а за пенсионирането Тиквата ти каза че още ще вдига ,така че ще се пенсионираш на п*ткин ден!
145
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен174На 5. октомври ще си проличи кой кой е. Последните избори бяха скоро, а РБ бяха на около 4%. Факт.
144
2
 
9
 
! Отговори
Памет преди 9 години
Вече видяно / Deja vu"/ или вече чувано - Командира преди десетина години така сложи прът в колелата на НДСВ и обрече Дясното на провал.Каза: Не на правителство с Негово Величество !И с това отвори пътя на Тройната ламя.Да си папагал на Командира може и да е престижно ?!но парламент няма да види и още по- малко пък да диктува политиките в България.
143
6
 
4
 
! Отговори
мозък преди 9 години
Рамадане, турско мекеренце, не ни трябваш за да изметем Горилата на мутренските години, комунистът Борисов, ако направи грешката пак да седне в премиерския стол!Ясен ли съм!Гражданското общество е събудено за истинските проблеми, те вече са назовани и ще се търси тяхното решение!!
142
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП казват, че РБ и ГЕРБ са заедно.Днес Бойко каза, че РБ и БСП са заедно и им пожела успех.Днес Радан казва, че ГЕРБ е с БСП Пълен смях. На маймуни ни правят.
141
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 169Аз ще гласувам за тях без пари. Тия ги разправяй на останалите червени тролчета. Пред нормален човек дикиш няма да хванат.
140
5
 
6
 
! Отговори
ДО 169 преди 9 години
Абе те ще направят всичко възможно да фалшифицират , те без измами не могат, Тиквата е селски тарикат
139
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БеКаПето като прекали с даването на пари за пропаганда и става доста смешно. Както сега.Изведнъж всички ревнаха как Борисов щял да се коалира с този и с онзи. Човека ви го каза - с никого няма да се коалира.Да пиеш кафе с Местан не е като да крадеш цяла година с него докато си на власт, нали?А този Радан завалията и той не знае за какво става сутрин от леглото!
138
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
герб е антибългарска партия - ДОКАЗАНО