Патриотичният фронт готов да предложи кабинет на спасението

Няма да е патерица на никого, ще подкрепи ГЕРБ, но с условия
Обновена: 25 авг 2014 15:41 | 25 авг 2014 14:50,
30
Патриотичният фронт готов да предложи кабинет на спасението
Снимка: Патриотичен фронт

Патриотичният фронт е готов да предложи правителство на националното спасение, ако му бъде даден мандат за сформиране на кабинет. Това каза председателят на НФСБ Валери Симеонов при представянето на водачите на листите на коалицията за предстоящите на 5 октомври предсрочни избори за Народно събрание, предаде БТА.

Той поясни, че това ще бъде широкоформатно правителство, съставено от специалисти.

Още по темата
Лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов отбеляза, че след 25 години "експерименти и игрички на леви и на десни" България е в трагично състояние и поради това се налага да се състави кабинет на националното спасение.

В отговор на въпрос дали биха подкрепили ГЕРБ, ако спечелят 121 мандата, Каракачанов каза, че няма да бъдат "патерица" на никого. Той допълни, че в името на страната ще подкрепят ГЕРБ без пазарлъци, но ще имат към тях ясни условия, свързани с членството на Турция в ЕС, демографската криза, "циганската престъпност" и развитието на средния и дребен бизнес.

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов ще води листите на коалиция "Патриотичен фронт" в 23 МИР София и в Бургас, а председателят на ВМРО Красимир Каракачанов ще е водач в 25 МИР София и в Плевен.

Евродепутатът Ангел Джамбазки е начело на листите в 24 МИР София и в Благоевград, а Слави Бинев в Хасково. В София област листата ще води Велизар Енчев, в Пловдив-град водач ще е Славчо Атанасов, във Варна - Валентин Касабов, в Русе - Искрен Веселинов.

Три жени водят листи на коалицията. Това са Ирина Караджова в Кърджали, Силвия Трендафилова в Смолян и Неда Карска в Ямбол.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Може ли някой да каже колко още десетилетия трябва да чакаме за доходи като на зап.европейците. И кой и защо досега ни е направлявал само към пропаст? И кой и с каква цел решава да се разпродава бг земеделска земя на чужденци и последователно се съсипва бг земеделие, здравеопазване, образование и въобще всичко? С какво може да ме заинтригува нам си коя партия дето щяла да се коАГУлира с еди си коя друга, щом бедните стават още по-бедни, а богатите още по-нагли. Ог избори на избори - все по-зле
22
4
 
2
 
! Отговори
Оракула преди 9 години
И аз ще подкрепя ГЕРБ , защото са много по добри от коалиция БСП/ДПС! И въобще от каквото и да е коалиция въобще!!!
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
десарска партия, всичките агенти...хем няма да си патерица, хем подкрепяш? Няма хем оная работа някъде, хем душата в рая:-) прав е Волен, че са за спасение на Бойко
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
......широкоформатно правителство, съставено от специалисти........Външен министър Любомир Желев,за да ви приеме Турция в обятията си.
19
1
 
2
 
! Отговори
демократ преди 9 години
Истърканата тема Турция вече не върви измислете нещо по атрактивно и забавляващо. А какво правим с руския слугинаж е въпроса?Как ще оправите демографска криза като от агенти на ДС по държавни постове няма място за младите и кадърните.С какво ще ги задържите в БГ ?Просто не виждат своето бъдеще и бягат далеч от червени милиционери.А с пенсионери *** демографската криза няма да оправите.
18
0
 
3
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
колега, wannabe турчин...:)...никой не е казал, че искал да спира турците в европа (освен немците :)..тук става дума, че с политиката на ердоган и изгубването на светската държава, в момента турция не е за никакъв европейски съюз, сигурен съм, че и ти си против начина му на управление и не искаш да ти нахлузят шалвара или да ти забранят да се смееш на официални места. освен това, ако беше запознат с историята, щеше да видиш, с учудване за теб, че вмро е имала и немалко членове турци и помаци.
17
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всъщност освен каракачанов, кой от вмро е свързан с държавна сигурност? че те половината членове са нямали 10 години, като падна комунизма...:)..да не говорим, че някои пък направо си бяха охранители на най-големия диктатор бай тошо...
16
2
 
1
 
! Отговори
4epa преди 9 години
4ERVENA XMER MOJE DA TRIE6 KOLKOTO SI ISKA6--V TEBE NOJA V TEB XLIABA -- NO PROSTOTIATA SI NEMOJE6 DA IZTRIE6 TIA 6TE TI E DO GROB
15
2
 
9
 
! Отговори
Истината преди 9 години
След първото управление на ГЕРБ беше направен опит за национално спасение, но времето беше малко и само се спря падането надолу.. След второ управление на ГЕРБ националното спасение ще трябва да продължи поне 20-25 години.
14
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това са умерени националисти. Имат си идеите, отстояват си ги и набират сили. Може да им се вярва.А Атака - с параноично-шизофреничния си вожд правят изключително лошо впечатление. И най-важното - не може да им се вярва. Днес са така, утре са иначе, според това дали Волен си е пил хапчетата, напил се е или се е нашмъркал, илипък Гаджева не му е пуснала.
13
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tiya puk s toya divashki nacionalizum napravo sa ve4e kato shutove,shteli da sprat turcite za evropa az ne vijdam ako turcite iskat nqkoy da gi spre ta te ot 700 god sa v Evropa
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тея от НФСБ са като черна дупка - колко партии се вляха в НФСБ и изчезнаха като партии?!
11
5
 
4
 
! Отговори
4EPA преди 9 години
SLED UPRAVLENIE NA BSP--VINAGI ZAPO4VA NACIONALNO SPASENIE
10
0
 
10
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Ох,тоя бългаски национализъм....Смешна работа.Идете в Турция да видите какво е национализъм и патриотизъм!На практика няма партия,която да не е поне патриотична!А тука....Тоя вот е над 10%,а се пропилява!Едни истински националисти могат да бъдат втора или трета сила и да поставят на дневен ред въпроси на живот и смърт,но не би!
9
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 9Напротив. Това беше най-правилното им решение. Не знам въобще що се хванаха с Бареков. Спечелиха си евродепутатското място, видяха Бареков що за стока е и се махнаха докато не е повлякъл и тях надолу.
8
4
 
7
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
до 9Не забравяй, че МВРо са си бивши агентчета и правят каквото им наредят.
7
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВМРО допуснаха голяма грешка, че се отказаха от коалицията с ББЦ на Бареков, и се залюбиха с телевизия Скат. Много е вероятно сега да не влязат в парламента.
6
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ой допълни, че в името на страната ще подкрепят ГЕРБ без пазарлъци, но ще имат към тях ясни условия, свързани с членството на Турция в ЕС, демографската криза, "*** престъпност" и развитието на средния и дребен бизнес..Браво! Най-после някой да си каже категорично позицията, без увъртания и шикалкавене. Дотук слушах само 'няма да правя коалиция с никого' и гледахме тайни договорчици в сараи или на кафе.
5
6
 
5
 
! Отговори
to6o преди 9 години
Патриотичният фронт s Vas sme samo Ne Podkrepqite gerberastite i ostanalata papla4 i ne se koaliraite s nikogo
4
1
 
11
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Парламентарната многопартийна...демокрация е бич за изстрадалото ни отечество.Все нови и нови...ненаядени спасители се явяват и заблуждават изстрадалите българи че ще ги...спасят от нечовешкият гнет на капитала.Абсурда на това твърдение вече 25 години го...изпитваме на главите си.Половината водачи на листи на Фронта са...ренегати от различни фалирали патриотари,другата половина са производни на фалиралата Атака.Жалкото,че взора от нийде...спасение не вижда.Още 25 години по тази...пътека е много.