Бареков поиска затваряне на границата с Турция за изборите

По думите му така ще се пресече фалшификация на вота
Обновена: 12 сеп 2014 12:04 | 12 сеп 2014 12:04, Красимир Ангелов
70
Бареков поиска затваряне на границата с Турция за изборите
Снимка: ББЦ

Лидерът на ББЦ Николай Бареков поиска да се затвори границата с Турция за една седмица – между 1 и 6 октомври, за да се пресече фалшификация на парламентарните избори.

За целта той изпрати писмо до служебния премиер проф. Георги Близнашки, съобщават от партията.

Бареков настоява крайната мярка да бъде приложена около датата на предсрочните парламентарни избори, за да се гарантира тяхното честно и прозрачно провеждане. Според бившия журналист има схема за подмяна на вота с участието на около 150 000 души с двойни паспорти, които ще дойдат в страната за светлия мюсюлмански празник Рамадан.

Бареков настоява още и за закриване на изборните секции в Република Турция. В писмо до ЦИК той поиска налагане на мярката заради - по думите му, подготвянето на фалшиви заявления за създаване на такива секции там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
0
 
! Отговори
хихи преди 9 години
Бюрека е за ДПС това което е ГЕРБ за БСП - нужната алтернатива. Чрез подхвърлянето на такива изкуствени субекти като Тиквата и Бюрека на политическата сцена се създава у избирателя чувството, че гласува за една нова партия, а всъщност гласува за старата, която без тези чучела на конци биха отдавна отишли където им е мястото - в коша за ***.
58
0
 
2
 
! Отговори
част3 преди 9 години
подкрепяше турците, които му напълниха банковите сметки с пари/
57
0
 
2
 
! Отговори
част2 преди 9 години
Сега отново България е осеяна с билбордове и всички вестници са заляти в огромни цветни плакати на отвратителната и нагла мутра на Бареков. Сега спонсор на Бареков е Делян Пеевски, а той "плюе" ДПС нали разбирате, че Бареков е Втората писта на ДПС и ако влезе в парламента тогава тези ***, които са гласували за него ще си хапят д....та. Така като стана с хилядите излъгани симпатизанти на АТАКА, които вкараха за пореден път мекерето Волен Сидеров и вместо да брани националните интереси
56
0
 
3
 
! Отговори
част1 преди 9 години
Наглият лъжец Бареков с прякор *** лъже маже и от 9 дерета вода носи плюейки ДПС, за да докаже или по - скоро да излъже, че няма нищо общо с Движението само за права (но без задължения )като се опитва да плюе по турската етническа партия за никой не е тайна, че той беше политически проект на мафиота, измамник, търсен от Интерпол -банкерът Цветан Василев, който му плати и направи най- скъпата предизборна кампания по време на Евро изборите. Парите, които бяха на хиляди вложители на КТБ.
55
2
 
2
 
! Отговори
прогноза преди 9 години
Исканията са му напълно логични.След изборите той ще се коалира с ДПС и БСП.Ако по малко хора гласуват за ДПС неговите депутати ще са повече.БСП си има твърд електорат който си гласува за тях.Колкото и да спечели ГЕРБ няма да стигне 40 % и няма да може да състави правителство.Така,че новата коалиция ще е БСП-ДПС-ББЦ.Бареков ще замести Сидеров.
54
0
 
3
 
! Отговори
тих великан 681 преди 9 години
Бюрека иска да изтормози търговците,които всеки ден преминават границата с Турция за стока от там.Значи Бюреков предпочита да остави хората гладни.А постовете за гласуване не се определят от хората,а от управляващите.Вместо 78 секции,както беше на предните избори в Турция,може само да са 4-5 ,както бяха в Англия.Даже в Лондон бяха само 2Бюрека е *** като аспаруховският мост
53
0
 
6
 
! Отговори
асдасдф преди 9 години
Барече, стига с тези популистки изказвания. Само плямпаш глупости , та нали ДПС и Делян Пеевски ти финансират смешната партия.Кога ти ще тръгнеш срещу тях, тези които те хранят- никога!!!Лъжец долен нагъл
52
1
 
2
 
! Отговори
888888 преди 9 години
Страх ли те е от гласовете от Турция?? Налудничавите ти идеи доказват каква е целта ти -да влезеш в парламента,да си вземеш парите ,а неизпълнимите обещания да отидат в кошчето.Хората разбраха кой си и колко струваш.Не си отговорил на въпроса откъде са парите ти.НАП. те проверява,прокуратурата те разследва ,европарламента те разследва и ще ти свали имунитета.Няма да влезеш в 43 тото народно събрание !Отиваш в затвора с раиран костюм."ПРЕКАЛЕН СВЕТЕЦ И БОГУ НЕ Е ДРАГ" Процентите на ББЦ падат !!!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
бравоо Барек
50
0
 
0
 
! Отговори
Did преди 9 години
barrkov triabva v novia parlament da e barikadata barekiv barikadata
49
0
 
0
 
! Отговори
Did преди 9 години
vseki moje da mo se iska ne6to no dali ima vazmojnosti i resursi dne6no vrrme e taka i dali moje da go napravi
48
4
 
0
 
! Отговори
Did преди 9 години
barekov moje da e mlad no nee tap i prost kato big bosa borisov mlad 4ovek mladi nadejdi za bg.
47
1
 
3
 
! Отговори
до 44 преди 9 години
Как да му е рехав митинга, бре? Там са стотици хиляди милиони души, както обикновено. :))
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименВсеки който е против задължителното гласуване е или ***, или демагог, или обслужва нечии интереси.
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Homer "Чалмалиите", както ги наричаш не са проблем, ако разбираш от аритметика. Колко са те, колко сме ние !!Така че, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕЕЕ!! ето го ключът към проблема, и не само към този проблем.БЪЛГАРИ, МИСЛЕТЕ!!!
44
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 22Eй, защо ми изтри изказването в подкрепа на задължителното гласуване
43
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бареков и след два дена, да не забравиш обещаните таблети на учениците.
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Продажници, ако бяхте приели закон за премахване на двойното гражданство, както е в нормалия човешки свят, сега нямаше да реве нито една партия. Но тогава нямаше да има с какво да оправдават некадърните си управления.
41
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само НФСБ е истината-забрана за ДПС!!!
40
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много му е РЕХАВ митинга на лай*нения "политик" бараков....Поредния ПРОЕКТ на бсп/дс,кгб