Бареков поиска затваряне на границата с Турция за изборите

По думите му така ще се пресече фалшификация на вота
Обновена: 12 сеп 2014 12:04 | 12 сеп 2014 12:04, Красимир Ангелов
70
Бареков поиска затваряне на границата с Турция за изборите
Снимка: ББЦ

Лидерът на ББЦ Николай Бареков поиска да се затвори границата с Турция за една седмица – между 1 и 6 октомври, за да се пресече фалшификация на парламентарните избори.

За целта той изпрати писмо до служебния премиер проф. Георги Близнашки, съобщават от партията.

Бареков настоява крайната мярка да бъде приложена около датата на предсрочните парламентарни избори, за да се гарантира тяхното честно и прозрачно провеждане. Според бившия журналист има схема за подмяна на вота с участието на около 150 000 души с двойни паспорти, които ще дойдат в страната за светлия мюсюлмански празник Рамадан.

Бареков настоява още и за закриване на изборните секции в Република Турция. В писмо до ЦИК той поиска налагане на мярката заради - по думите му, подготвянето на фалшиви заявления за създаване на такива секции там.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
12
 
! Отговори
Кисинджър преди 9 години
Зад Бареков стои Доган, а и двамата знаят, че границата с Турция не може да се затвори. Всичко това е популизъм ала "видите ли, аз съм срещу ДПС". На този не трябва да му се вярва дори и като не говори.
38
1
 
2
 
! Отговори
До-41 преди 9 години
Точно тази Т. Дончева промени закона за Ванко,за какво става въпрос за какви хора говориш в момента.
37
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ясно ли ви е че ГЕРБ и БСП са продажници щом се съгласиха на байряма да се правят избори....Не Харесвам *** но е прав ..... е аз бих гласувал за партии като тази на Валери Симеонов или Татяна ДОнчева ...пък и всички които са отвратени от политиците не да стоят в къщи ли да ходят за гъби а *** и турците да ви решават съдбата!
36
2
 
9
 
! Отговори
Радо преди 9 години
Те му финансираха партийния билет той сега границата затваря,еййй все сме виждали мекерета през тези измъчени 25год. ама като този дудук не сме,по-нагъл излезна от Волен-Потура.
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
язовирна стена по цялата граница с турция, а отгоре по стената ток и гръцки огън, никакви външни урни и двойни гражданства от анадола да не се признават! Който не е българин и не може да чете и говори български няма право да се меси в живота на българите
34
19
 
2
 
! Отговори
нина стоянова преди 9 години
Най-красивит и способен мъж някога стъпвал в българската политика. Горда съм, че българка е родила такъв мъж. Сравним единствено с Васил Левски.
33
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Подкрепям, но ще хубаво и да построим стена с Турция за да спираме нелегалните тарамбуки.
32
3
 
12
 
! Отговори
Homer преди 9 години
До Анонимен 30: Какво си пазил бе фес неграмотен, не ми пиши на шльокавица! Марш в анадола, напусни тази свещена българска земя!!!
31
3
 
5
 
! Отговори
? преди 9 години
Проззззззззззз бюрек
30
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чист пупулизъм и прах в очите. Да затвори границите за седмица?!?!?!?!Толкова е абсурдно, че и дори самият дудук го знае. Нали тогава няма да изберат "работодателя" му Пеевски.
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
всичко може да се реши моног лесон ама Лизашки не исак - забраняваш не всеки който има изтекъл паспорт невалидна личан карат, паспор тс черен печат - да гласува - около150 К дууши и готово
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АдиStiska li vi da zatvorite granica zatova trqbvat topki i da si regionalen ili svetoven tigur
27
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До HomerAve carvul 500 god vi pazihme da ne iz4ezvate a vie za 100 god otkakto ste svobodni iz4ezvate
26
1
 
0
 
! Отговори
До12 преди 9 години
Мой, знаеш ли че си гени с това предложение. Защо не му пуснеш на ББ и другите предложение я чрез фейс бук я с румор. И аз така го мислих и съм го коментирал пред познати ама няма кои да ме чуе!Бог си, ей!
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ne mu vqrvayte na BUREKOV negoviya patron e Dogan ,kakto i na Ataka
24
2
 
12
 
! Отговори
Homer преди 9 години
Не харесвам бюрекоф и няма да гласувам за него! Ама чалмалиите да стават и да се махат! Но простият български народ е свикнал да тегли, въстание му е майката, да ги изгоним един път завинаги, "вдигайте се братя, аз неща ярем"!!!
23
1
 
11
 
! Отговори
Ф преди 9 години
И Бареков е фалшиф ама сме търпелив народ
22
2
 
5
 
! Отговори
Ббц преди 9 години
Е па тоя *** ще ни управлява-е как да стане?
21
6
 
8
 
! Отговори
кк преди 9 години
Е, това е несериозно! Особено за човек, който се кани да управлява страната...Как ще затвориш държавна граница, бе човек? Ти чуваш ли се какво говориш?Целия комшулък ще се бъзика с теб!Малеееееееееееее, и аз мислех да гласувам за този!!!!
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е, не само че избраха точно тази дата, за да си направят турците игрите, ами и оня съсел Станишев нали искаше задължителен вот. Защо замълчаха и се изнизаха по терлици ?? а ???мизерници долни