ГЕРБ трябва да спечели, за да оправим държавата, зове Борисов

Няма никакъв оптимизъм в момента, допълни той
12 сеп 2014 15:05, Красимир Ангелов
167
ГЕРБ трябва да спечели, за да оправим държавата, зове Борисов
Бойко Борисов. Снимка: БТА

ГЕРБ трябва да спечели изборите, за да си оправим държавата, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с ръководството на Националната асоциация на зърнопроизводителите.

По думите на Борисов управляващите през последната година и половина са направили "толкова много беди, че няма никакъв оптимизъм в момента". "Искаме да подпомогнем земеделието, защото то е наш приоритет, но дефицитът на бюджета е 4%. В енергетиката дупката е над 4 млрд. лева. Въпросът вече е дали изобщо ще можем да стабилизираме страната", посочи Борисов.

Той увери зърнопроизводителите, че целта на ГЕРБ е балансирана подкрепа в земеделието.

“Много важно е да гласуваме на 5 октомври, за да не определи случайността следващото управление”, призова от своя страна заместникът на Борисов – Цветан Цветанов, който посети Благоевград.

"Новият финансов програмен период осигурява за България 32 млрд. лв. солидарност от Европейския съюз, но споразумението не бе подписано от кабинета "Орешарски" и заради това 2014 г. и 2015 г. се очертават като нулеви години", заяви Цветанов. Той добави, че ГЕРБ отчита грешките си в предишния мандат и ще работи за по-високи доходи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ооо боже ооо боже Боко какво говориш бе човек ти да не си на антидепресанти
41
3
 
18
 
! Отговори
Мима преди 9 години
ГЕРБ са негодни да управляват. Доказали са го вече и не виждам причина да гласувам за тях
40
2
 
15
 
! Отговори
Коста преди 9 години
Да си припомним какво направиха ГЕРБ откакто съществуват в политиката - унищожиха резерва на държавата и предприеха грешни мерки за борба с кризата, които само я задълбочиха. После, когато се появи тежка ситуация и народа справедливо възнегодува срещу лошото им управление - те не показаха характер и решителност, а си подадоха оставката и оставиха друг да им реши проблемите. Сега след като положението отново се подобри ( предполагам поради липса точно на ГЕРБ в управлението ) - Бойко и компания о
39
2
 
18
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Бойко е един безграничен лицемер, който е готов да ни обещае и каже всичко, което искаме стига да го върнем на власт
38
2
 
17
 
! Отговори
Ренета преди 9 години
Ставаме свидетели на поредното изказване на Тиквата в което той доста недвусмислено ни заплашва, че ако не гласуваме за него ще настъпи криза. най-лошото в случая е това, че именно ако гласуваме за Боко ще настъпи криза
37
2
 
15
 
! Отговори
ПРОСТ НАРОД преди 9 години
Драги сънародници, виждам че хората които могат да четат и пишат са против Бочко, което ме радва, но замисляме ли се над това че този мутраген е оковал цялата държава с негови структори? Който каквото и да иска да направи ще трябва да мине през негова фирма негов човек негови закони негови условия?! Който и да изберем ще работи за Боко дори без да го иска! Това безочие трябва да престане! Трябва да бъде ликвидиран той и всеки който може да продължи с американския геноцид над България!
36
2
 
15
 
! Отговори
Емил преди 9 години
Бойко може само да си мечтае да спечели тези избори
35
9
 
8
 
! Отговори
До Не на ГЕРБ преди 9 години
Абе да ти кажа за Герб са 4 год. ама ако тръгне да се пише за БСП(БКП) НЯМА ДА СМЕ ЖИВИ И ОЩЕ ЩЕ СЕ ПИШЕ ЗА ТАЗИ КРАДЛИВА ПАСМИНА ***.
34
2
 
16
 
! Отговори
Радо преди 9 години
*** вдигни тока и ще видиш какво си спечелил,лицемерни ***.
33
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
25 години все ни оправяха че вече българите сме пред изчезване!
32
5
 
25
 
! Отговори
Не на ГЕРБ преди 9 години
Боко, сам вяраваш ли си? Че ти освен една магистрала да достроиш, друго не направи за цял мандат. Ти и твоята партия трябва да изчезнете от политическата сцента, а в учебниците по история да влезнете с най-некъдърния си финансов министър - Симеон Дянков, ако сте го забравили, да Ви го припомня.
31
2
 
20
 
! Отговори
Българин преди 9 години
"ГЕРБ трябва да спечели, за да оправим държавата, зове Борисов"Боце ,ти така я обърка тази държава ,че "оправянето" й може да стане само когато ти и твоя ГЕРБ изчезнете от политическата сцена.Дай Боже това да стане в най- скоро време!
30
3
 
18
 
! Отговори
правда преди 9 години
Ето какво ви съветва приятелят на Местан АГА Борисовлъ: youtube -" Бойко Борисов - студентите да гледат овце".Според него българите са "човешки материал", Плевнелиев пък настоява да наложим санкции на Русия и да изпратим наши войски в Украйна за да се бият срещу руснаци. Също така подписаха дългогодишен договор с американска компания за добиване на ШИСТОВ ГАЗ. ГЕРБ настоява тока да бъде вдигнат поне с 50%
29
2
 
24
 
! Отговори
Фидосова преди 9 години
"По думите на Борисов управляващите през последната година и половина са направили "толкова много беди, че няма никакъв оптимизъм в момента". Този го тресе треска в стремежа да се БЕТОНИРА с ОПРАВДАНИЯ, ако евентуално, търсейки изход към безизходицата, хората пак му подарят властта.Не, Бойко, не се заблуждавай по фалшивите и платени социолози. Този път няма да стане.
28
29
 
1
 
! Отговори
те това е преди 9 години
Тиква нетиква, Бойко ще спечели.Има желание човекът, има и поуки от предишното си управление. Така че поне засега той няма друга разумна алтернатива - нито десните могат да се обединят така, че да направят управление, нито левите по презумция могат да управляват.Трябва да избираме по-малкото зло.
27
4
 
25
 
! Отговори
Един от народа преди 9 години
Аз казвам, че герб ТРЯБВА ДА ЗАГУБИ. Заради провалените съдби и надежди на българите. Заради кражбите, полицейщината,корупцията,безнаказаността,наглостта,цацаров,мишо бирата и цветанов. НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗАТЯХ . ГЛАСУВАЙТЕ С НЕВАЛИДНА БЮЛЕТИНА.30100
26
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименСъгласен съм, че с верни на БКП. Та другаря Борисов от де се пръкна?
25
2
 
21
 
! Отговори
А, я да ви питам? преди 9 години
А, мошеника КУРДИСАН на президентския стол, колко излагации направи, благодарение на простотията си?Ако не знаете, Прага е столица на Унгария.????????Хмммм........
24
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ГЕРБ спечели, България много ще загуби.БойкоТ.
23
4
 
32
 
! Отговори
кк преди 9 години
ГЕРБ беше на власт 3 г и 7 м. Моля някой да ми посочи ЕДНО ЕДИНСТВЕНО тяхно действие насочено към оправяне на държавата - в областта на земеделието, за което се е загрижил нашия; на икономиката; на здравеопазването; на вътрешен ред и сигурност образование и култура.... Един открит пазар за наши стоки; някаква разширена квота за износ към ЕС на селскостопанска продукция; някакво елементарно подобрение в здравеопазване, образование, наука, култура....То бива бива наглост, ама чак толкова!!!!