ГЕРБ трябва да спечели, за да оправим държавата, зове Борисов

Няма никакъв оптимизъм в момента, допълни той
12 сеп 2014 15:05, Красимир Ангелов
167
ГЕРБ трябва да спечели, за да оправим държавата, зове Борисов
Бойко Борисов. Снимка: БТА

ГЕРБ трябва да спечели изборите, за да си оправим държавата, заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с ръководството на Националната асоциация на зърнопроизводителите.

По думите на Борисов управляващите през последната година и половина са направили "толкова много беди, че няма никакъв оптимизъм в момента". "Искаме да подпомогнем земеделието, защото то е наш приоритет, но дефицитът на бюджета е 4%. В енергетиката дупката е над 4 млрд. лева. Въпросът вече е дали изобщо ще можем да стабилизираме страната", посочи Борисов.

Той увери зърнопроизводителите, че целта на ГЕРБ е балансирана подкрепа в земеделието.

“Много важно е да гласуваме на 5 октомври, за да не определи случайността следващото управление”, призова от своя страна заместникът на Борисов – Цветан Цветанов, който посети Благоевград.

"Новият финансов програмен период осигурява за България 32 млрд. лв. солидарност от Европейския съюз, но споразумението не бе подписано от кабинета "Орешарски" и заради това 2014 г. и 2015 г. се очертават като нулеви години", заяви Цветанов. Той добави, че ГЕРБ отчита грешките си в предишния мандат и ще работи за по-високи доходи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
3
 
14
 
! Отговори
реостат преди 9 години
никога повече Герб
61
3
 
13
 
! Отговори
реостат преди 9 години
никопга повече Герб
60
1
 
12
 
! Отговори
герб са боклуци преди 9 години
колкото и герберските комунистически *** да лъжат и мажат- разбойко се оказа национален предател готов да продава България на парче на турция, израел, сащ, китай и т.н. колонизатори. Потвърди се, че герб и бсп са едно - управлението на герб беше под мотото на световната банда - глад и мизерия, ниски заплати и никакво производство тук, за да може робите да са принудени да изоставят земите си, роднини, приятели - голяма част от тях да измрат, а ресурсите да са лесно достъпни за колонизаторите.
59
2
 
12
 
! Отговори
герб са боклуци преди 9 години
потърсете видеото със заглавиеПрезидентът на Исландия: Успяхме, защото оставихме банките да фалиратКакто и видеото със заглавиеБорисов и ГЕРБ са еманация на простацитеНа тоя *** доверие не може да се има - видяхме го некадърникаАржентина - натовска държава, голяма държава. Нощес фалира, заяви Борисов.комунист ли е не ми го хвалиПрочети още на: dnes.bg/politika/2014/09/12/gerb-shte-podkrepi-vsiaka-miarka-za-spasiavane-na-parite-v-***.238680,3
58
1
 
2
 
! Отговори
до ОМ №74 преди 9 години
ДА,разбира се...Те са и хулигани на всичкото отгоре...
57
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ГЕРБ:"Време е мафията да си върне изцяло държавата!"
56
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Поредна подигравка! Пак ли затягане на коланите ни предлага герб? Не, мерси!
55
1
 
11
 
! Отговори
Ив преди 9 години
Като царя - за 800 дни ще опраи всичко Боко
54
1
 
8
 
! Отговори
Марчо преди 9 години
Напправо така, че ги оправи, че нема ставане!
53
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ББ е заграден от най-големите измисленяци сред пишман-масоните в Бълария,а именно "бивши" служители на ДС и останалата милиционерска-гжандарска *** от режима на диктатора Тодор Живков!
52
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП или АБВ са оригинална издънка на БКП/дс,кгб;ГЕРБ е мутро-милиционерска издънка на БКП/дс,кгм;ДПС е етно-доносническа издънка на БКП/дс,кгб;АТАКА е псевдо-националистическа проруска издънка на БКП/дс,кгб;Бареков Без Цензура - Поредния ПРОЕКТ на ДС,КГБ/бсп
51
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко от заклет комунист - стана социалист,а после сформира ГЕРБ и стана герберист...Ако ББ и ЦЦ не са в управата на ГЕРБ - партията ще има по- добър ОБЛИК!
50
15
 
1
 
! Отговори
До-Активните другар преди 9 години
Другари гледам активизирали сте се дайте дружно да върнем Орешарски и свитата му, какво ще кажете по-плюенето сте добри ама дайте по-тази теза да разсъдим аааааааааааааааааааааааа
49
3
 
7
 
! Отговори
ина преди 9 години
Не знам кой ще спечели,но аз и децата ми няма да гласуваме за никого,никой не заслужава избора ни.Като цяло комунизма научи този *** народ само да краде. Манталитета на Бай *** също никога няма да си отиде.Срам ме е от тази държава,защото парламент,съдебна система и мафия са едно цяло вече години наред.
48
0
 
9
 
! Отговори
Ще спечелиш,генерале преди 9 години
Ако заявиш, че няма да теглиш нови заеми. Няма до безкрай да затягаме колани и да изплащаме дългове!Стоят неизползвани голяма част от имотите на казионната институция БАН, която е превърната в хранилка и подслон за всякакви "наши" хора.Окопали са се там цели роднински гилдии от по 2-3 поколения! Няма да закриваш БАН, а ще продадеш на реална цена част от онова, което те не стопанисват и не използват (а не да деактуваш тихомълком, за да облагодетелстваш някого си).Орежи и помощите за бъмзитата.
47
1
 
19
 
! Отговори
Просто БОКО преди 9 години
Българи не позволявайте на бойко да Ви купи гласовете за стотинки а после да продаде държавата че да си ги върне! Не ни трябват слабоумници в управлението! Не може жалък човекоподобен с интелект на говорещ папагал да управлява 5 МИЛИОНА души всеки един от тях по-качествен индивид от него и на всичко отгоре с цялата си наглост и безочие да Ни нарича лош материал!!!
46
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чудно ми е ,че някой които досега са били против Боко ,изведнъж се обръщат на 180 градуса да го защитават.Пример с Янето ,Ани Цолова,Беновска ,Мира Радева.Боко вади пари крадени от Ес и от нас данъкоплатцитеи купува ,който надигне глас..Ако дойде на власт ,помнете ми думата ,ще бъде безпощадно настървен към бедния народ.Отсега си говори за заеми ,затягане на колани ,довършване на магистрали.Съжалява ,че БСП тегли заеми да раздава на майки и пенсионери........Касичката му се поопразни ,трябва да я допълни.Хора осъзнайте се ,че за власт се гласи ,най голевият бандит,буда
45
3
 
21
 
! Отговори
Лора преди 9 години
ГЕРБ не трябва да печели тези избори, иначе шанса на държавата става нулев
44
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бойко, като беше толкова кадърен и знаеш как да се справяш с трудни ситуации, защо си подаде оставката преди една година, а не оправи държавата? Демек на теб или не ти дреме за народа и страната или си прекалено некадърен да си свършиш работата за която иначе толкова ламтиш
43
2
 
18
 
! Отговори
Росен преди 9 години
Бойко по-подходящ си за някоя лудница отколкото за парламента. Ориентирай се навреме