Цветанов убеден, че ГЕРБ ще е №1 на вота

При 60% активност ще имаме мнозинство, заяви той
15 сеп 2014 19:16, Александър Попов
124
Цветанов убеден, че ГЕРБ ще е №1 на вота
Снимка: Булфото, архив

Истинската политика се води от сериозни и национално отговорни политически формации. Tова заяви в Панагюрище заместник-председателят на ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов, цитиран от БТА.

Той бе придружен от водача на листата за депутати в 13 МИР Пазарджик, генерал Стоян Тонев и кандидатите за народни представители от Панагюрище Христо Калоянов и Стефан Мирев.
 
Цветанов призова хората да направят разумен избор и да подкрепят този, който наистина би могъл да управлява и да изведе страната от кризата.

"Разумният вот за стабилна България е изключително важен", подчерта Цветанов. Той призова хората да не забравят 11 май 2013 година и посочи, че една от целите на опонентите на ГЕРБ е да убеждават хората, че всички политици са маскари и да ги отблъснат от желанието да гласуват.

"ГЕРБ, като национално отговорна партия, вече осем избора печели безапелационно и аз вярвам, че предстои да реализираме девета победа. ГЕРБ иска да има мнозинство за да даде тази стабилност, която всички искаме. Ако избирателната активност надвиши 60 процента ГЕРБ ще има пълно мнозинство за да реализира приоритети и политики, и никой няма да е в състояние да ни постави условия. За нас управлението не е самоцел, а възможност да се реализират управленски идеи. Ние поемаме тази отговорност", подчерта Цветан Цветанов.

"Когато управлява БСП еврофондовете са спрени", припомни заместник-председателят на ГЕРБ и даде пример, че през 2009 усвояването е било едва 1 процент.

"Правителството на Орешарски трябва да носи отговорност затова, че през 2013 година не подписа споразумение с Европейската комисия и лиши България от средства по новия програмен период. Убеден съм, че за първи път в България ще има една партия която ще може да повтори мандат с един и същи министър-председател Бойко Борисов", заяви Цветанов.

Генерал Стоян Тонев посочи, че е необходима реформа в здравеопазването и България трябва да приеме така наречения скандинавски модел, който вече се е наложил успешно в Европа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
8
 
20
 
! Отговори
Kit Chelin преди 9 години
Герб не си играе на дребно с покупката на гласове. Купува на едро депутати когато управляваше с малцинство, купуваше кметове, а сега се опитва да купи и изборите на 5 октомври с помощта на служебното правителство. Хора бдете. Не допускайте отново др. Борисов на власт. И този образ защо не е в затвора. Хора без присъда са под домашен арест, а този си развява байрака по света и у нас.
44
7
 
22
 
! Отговори
#$& преди 9 години
Добре, айде някой да обясни от къде се пръкват такива нагли изчадия като тоя на снимката? И как вече толкова години все *** се внедряват в управлението?
43
5
 
11
 
! Отговори
сап преди 9 години
ще разчитат на твърд електорат както на дпс и бспще ги оставим ли пак същите *** да ни пързалят
42
6
 
15
 
! Отговори
атакист преди 9 години
методично махалото клони към атака колкото и невероятно да звучи на тези избори изненадите се очертават грандиозни
41
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ах че хубав, такава чиста и непорочна усмивка.
40
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BSP DPS I BBC SHTE NAPRAVIAT KOALICIA I SHTE STANE TRI V EDMO.
39
0
 
25
 
! Отговори
скърбящ за БГ преди 9 години
*** с ***!
38
0
 
8
 
! Отговори
до 46 преди 9 години
Ще си заделя едни пари за НК.Най добре за 416.
37
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз не знам колко *** и пасивен мазохист трябва да си за да гласуваш отново за Герб.
36
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Убеден съм,че Цветан няма да влезе в затвора!
35
2
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
В ситуацията в която се намира страната само бунаци могат да се натискат да управляват.
34
3
 
8
 
! Отговори
безпартиен преди 9 години
Най високият процент който прочетох за ГЕРБ е 36.Няма да могат да съставят правителство.А като се размисля стигам до извода,че БСП,ДПС и ББЦ ще направят коалиция и ще са пак на власт.
33
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Че то по-гербераска телевизия от Нова няма :) Мафията изкупи повечето медии, а тоя престъпник има наглостта дори да ни поучава.....
32
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
OT PET GODINI NE GLASUVAM. ZASHTOTO ZNAM 4E NISHO NIAMA DA SE PROMENI. BALGARIA. SHTE E POZLE NO NIAMA DA E PO DOBRE.
31
3
 
17
 
! Отговори
БГ преди 9 години
Аве Цецо, от къде знаеш че при по-голяма изборна активност вие ще биете??Или от сега ни подготвяте за мъртвите души, а бе ???
30
2
 
13
 
! Отговори
Национал преди 9 години
България е обещана на други.
29
5
 
15
 
! Отговори
Затова и преди 9 години
няма да гласувам! Ще лигитимирам властта на един ***, който поне за 20 години напред ще стане диктатор, като кумира си Тодор Живков. Просто много бързо ще трябва да се изнасям със семейството си, тук явно си падат по диктаторите повече от всички останали държави, с изключение на Афганистан, Иран и Ирак.
28
6
 
2
 
! Отговори
ne преди 9 години
vreme e za hubavo breme v bg,istinskite ne6ta idvat lesno .prosto glasuvai i 6te e dobre
27
2
 
24
 
! Отговори
НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИКЦЕЦО преди 9 години
ПРОСТИТУИРАЩАТА НОВА ТВ, ДАДЕ НА ЦЕЦО КРАДЕЦО ИЗМИСЛЕНО 1 МЯСТО В ДЕБАТА ЗА МВР И НАЦ. СИГУРНОСТ. ЦЕЦО ГЕРБЕРАСТА Е ОСЪДЕН НА 1-ВА ИНСТАНЦИЯ,СВЪРЗАНА С ДЛЪЖНОСТНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И РАЗХИЩЕНИЕ НА ДЪРЖАВНИ ПАРИ В РАЗМЕР НА 50000 ЛВ. ЕСТЕСТВЕНО НА 2-РА ЩЕ ГО ОПРАВДАЯТ. НО ЕДИН ПОДСЪДИМ И ОСЪДЕН ВОДИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ НА ПАРТИЯ, КОЯТО СЕ ОЧАКВА,ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИ!!!А БОКО БЕШЕ НА СЮНЕТ,КУШИЯ И МАЗНИ БОРБИ В ТУРСКОТО С.ВЕНЕЦ.Е,КЪДЕ Е ДНЕС.БГ ДА ГО ОТРАЗИ.ЩО ЗА НАРОД СМЕ,ЩО ЗА ДЪРЖАВА??!!
26
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съединените щати и западна европа ще помогнат на герб да фалшифицират изборите много са вложили в тези ористъпници а и имигрантите от африка и азия ще бъдат настаниявани в бг до пълно асимилиране и унищожаване на българската нация