Бюлетините за вота се печатат под строг контрол

Премиерът: Нещата вървят нормално и в ритъм
Обновена: 18 сеп 2014 14:24 | 18 сеп 2014 13:52,
36
Бюлетините за вота се печатат под строг контрол
Снимка: БТА

Премиерът Георги Близнашки обяви изборите на 5-и октомври за изключително важни за страната. Той изрази надежда, че те ще предизвикат висока гражданска активност.

Според Близнашки изборите ще са от огромно значение за справянето с много тежки проблеми, пред които е изправена страната. Премиерът е убеден, че много хора си дават сметка, вотът на 5-ти ще е акт за потвърждаване на привързаността на българите към демократичните ценности.

Още по темата
Процесът на отпечатване на изборните книжа върви под много строг контрол, увери още министър-председателят. Той обясни, че до края на седмицата се очаква БНБ да приключи с отпечатването на бюлетините. Предстои да бъдат експедирани и бюлетините за гласуване зад граница. В чужбина ще бъдат открити 472 секции.

„Нещата вървят нормално и в ритъм, няма място за безпокойство. Взети са изключителни мерки за сигурност – и в печатницата, и при транспортирането на бюлетините“, заяви премиерът. Той откри изложбата „Цар Самуил – величие и трагизъм“ в Националната библиотека.

По-рано премиерът отиде при протестиращите служители от „Напоителни системи“, които от месеци не са получавали заплати и осигуровки. „Исканията на хората са справедливи“, каза Близнашки. Той увери протестиращите, че кабинетът има най-добро желание да търси решение в дългосрочен план на проблемите в дружеството, съобщи правителствената пресслужба.

Пред журналисти Близнашки отново призова Цветан Василев да се върне в България. Според премиера банкерът трябва да се върне и да съдейства на правосъдието за бързото изясняване на ситуацията с КТБ, съобщи БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
11
 
! Отговори
МангАс преди 9 години
Кога шъ идват туй то избуриту та и нии да хапним по някое кебабчи и кифте.
5
0
 
11
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Печатането на бюлетините е под контрол,зависи обаче накрая кой как ще брои.Какво става с купуването и продаването на гласове-престъпление ли е или не?"Едните практикуват 50 лв. за купуване на гласове сега и обещаваме след изборите при определен резултат още 50 лв. На другата партия мизата в момента е 70лв", съобщи проф. Мирчев.Бургаска област 15 септември!Ще носят ли партиите отговорност,не само преките извършители.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пуркоооооо....?!
3
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво оставя тройната коалиция БСП ДПС и АТАКА на следващите: милиарди кредити и бюджет с огромен дефицит, фалирала и окрадена от тях банка, свръх задлъжняла енергетика, фалирало бдж, здравна система без пари, южен поток с огромен кредит от Русия и извън законите на Европа, неустойки по Белене пак към Русия.
2
0
 
23
 
! Отговори
Шисташки преди 9 години
Вервайте ми, вотът ще е фалшив отвсякъде. Под строг контрол...
1
5
 
8
 
! Отговори
Турска Сапунка преди 9 години
Цацата преброи ли ония от Костинброд след оная зрелищна акция в която доносник беше Мая , а БарАкото замалко да го "убият".