Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно

"Гоненията срещу нас целяха ГЕРБ да бъде унищожен"
20 сеп 2014 14:02, Елка Василева
364
Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно и няма да спестим на никого нищо. Ние минахме през гонения с една единствена цел - ГЕРБ да бъде унищожен и на негово място да дойде Реформаторският блок. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на детска градина "Камбанка" в Стара Загора.

"И затова се събраха от кол и въже хора там, само и само да попречат на ГЕРБ да има пълно мнозинство и да управлява самостоятелно. Желаем им голям успех, но това, което чувам, от  поведението им и това, което правят, те ще са последните, с които ще си разговарям след изборите", добави Борисов.

Председателят на ГЕРБ припомни състоянието на София, преди да стане кмет на Столична община. „Така наречената "Синя София", Костов - премиер, Софиянски - кмет, след него - СДС, ДСБ и всичките тези борци за демокрация, те така бяха опоскали столицата, че над 140 детски градини бяха реституирани, продадени и разграбени. Оттогава, откакто го има ГЕРБ в София, над 100 детски градини сме направили само там, а в страната сигурно са 300-400“, каза Бойко Борисов.

Бойко Борисов подчерта, че съдебната система трябва да е стабилна. "Когато те определяха кой да е главен прокурор, ние си мълчахме. Когато те определяха кой да е шеф на съдиите, ние си мълчахме. Мълчахме си и тази година и два месеца, когато бяхме подложени на репресии, защото считахме и считам, че всеки трябва да си мине през проверките, когато има нужда", обясни Борисов.

Той припомни още, че се видя, че парите им са в КТБ. "Парите на партия ГЕРБ са в ДСК, нямаме сметки, нямаме обръчи, нямаме кръгове, нямаме никаква зависимост. Напротив - мъчим се да я спасим банката. Мъчим се, защото ако бяхме изтеглили държавните пари от КТБ, както те направиха, КТБ щеше да фалира преди година и половина. Но в момента има поне 3-4 такива банки, където държавата помага. Е, защо не кажат, че ГЕРБ е виновен и за това? ГЕРБ подкрепя българските банки, за да има български банки. Откъде накъде ще ми правят всеки ден някаква интрига и внушения в обществото, че имаме общо с това. Напротив - те имат общо", заяви Бойко Борисов в Стара Загора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
167
4
 
14
 
! Отговори
Таня преди 9 години
Твърдото управление ще включва ли и съвети към нас българките да си продаваме златните пръстени,за да си плащаме сметките и да си изхранваме децата?
166
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БОЖЕ, БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
165
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Печатниците на ГЕРБ вече бълват фалшиви бюлетини,които ще се разпределят в бастионите на ГЕРБ-на първо място Велико търново,там са хората на Цв.Цв.,следват областите с управители от ГЕРБ/затова смениха повечето от тях,които не бяха от ГЕРБ,а там където не стане по този начин,има стройна организация за купуване на гласове.Затова Буда е толкова сигурен.
164
3
 
18
 
! Отговори
ха! преди 9 години
***, много ***!!! Какви гонения бе , смешнико лъжлив? Какво се изживявате като ранните християни, гонени от римляните? Смях! Няма по-репресивна партия от ГЕРБ! Само рекет и заплахи над другите. Вие удушихте всичко читаво и всякакъв бизнес.
163
2
 
7
 
! Отговори
До 187 преди 9 години
Пропуснал си само ...и платените социологически проучвания.
162
3
 
13
 
! Отговори
1234 преди 9 години
зарзават-твърд,самовлюбен,илитерат,дебалансиран,параноично и уникално нагъл и алчен, охранил се за сметка на всички нас - седни си между картофите и остави хората да не те виждат , та да не им напомняш за поразиите който си вършил и продължаваш да искаш още ,като многоглава ненаситна ламя.
161
2
 
22
 
! Отговори
77 преди 9 години
Управлявай твърдо закрии и осанали фирми и накрая закрии и държавата.
160
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
колко твърдо , ще командваш бококкоооооооооооо ,като стройш джамй и направиш БЪЛГАРИЯ --ислам , ами я си *** по турско , там няма проблем да ги стройш , в програмата си нищо неказваш за нелегалните исламсти , нищо за децата ни да не заминават от БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ , ВИЕ ГИ ПРОГОНИХТЕ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 25 ГОД ,но сме виновни НИЕ
159
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 198 Съмнавам се , дали нямаш нищо общо с Позитано , или поне този който ти плаща .Аз помня Луканова зима , помня Жан Виденова зима, и сега ще има Станишева зима .Това ,че Б.Б. премина през най тежката финансова криза , и успя да не фалира държавата си е поскоро постижение.
158
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тоя мазен американски ибрик му ядохме вече постната пица.
157
4
 
14
 
! Отговори
До 198 преди 9 години
Нямам нищо общо с Позитано,но май ти си само един.Айде активирайте се,де,герберасти скапани.Оставихте хората да умират от глад,а вашият вожд 4 години плачеше,че пенсионерите са изяли парите на държавата.Такова нечовешко отношение никой не е проявявал от началото на промените.Затова за вас ще гласува само "лошия матрял",защото не осъзнава колко сте долни.
156
5
 
25
 
! Отговори
сдфхфг преди 9 години
Бойко, в зандана, където ти е мястото с всички, които са били в МС от 89-та, единственото което ще можеш да управляваш е дали да си прегъваш възглавницата на две или не...
155
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МОЛЯ СЕ ДА СЕ ВЪРНЕ ТОТАЛИТАРИЗМА.
154
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Теб те гони най-вече параноя,а ние не сме забравили твоето управление което смачка бизнеса и доведе до самозапалвания на хора от отчаяние и мизерия докато ти и твоята кохорта тънете в лукс.
153
12
 
9
 
! Отговори
видинчанин преди 9 години
И за това бих искал да ни управлява не генерал Борисов,а Генерал Пиночет.Само той се справя успешно с червените управници.
152
2
 
6
 
! Отговори
pazardliklia преди 9 години
До видинчанин; istina e tova koeto si napisal skoro biax tam;zatova my vikat severozapadnalia raion
151
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Единствения отговорен политик за последните 25 год ! Всичките други гледат да налапат колкото може , а след тях ...нищо
150
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АКО УПРАВЛЕНИЕТО ПАК СЕ СЪСТОИ ОТ СЪЩИТЕ МИНИСТРИ НА ГЕРБ ЕГА ТИ УПРАВЛЕНИЕТО. АМАН ОТ ТИХЕЙДЖЪРИ И КАЛИНКИ ДА СИ ПРОБВАТ ЖАЛКИТЕ УМЕНИЯ НА НАШИЯ ГРЪБ.
149
16
 
10
 
! Отговори
видинчанин преди 9 години
Който иска градът му да заприлича на Видин нека гласува за БСП.Градът ни е разкопан и изглежда както сръбските градове при бомбардировките през 90-те.По улиците има дупки и по метър дълбоки.И за да бъде приликата пълна кметът на Видин,който е от БСП организира панаир и покани чалгаджии който извиваха песни до посред нощ.И за това бяха платени 150 000 лв.Безработицата е към 30 %,а мизерията е неописуема.Който иска да види как управлява БСП-да заповяда във Видин.
148
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да разбера само , един ли е Позитанския *** , дето сам си пише и сам си отговаря , или са двама трима ?