Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно

"Гоненията срещу нас целяха ГЕРБ да бъде унищожен"
20 сеп 2014 14:02, Елка Василева
364
Борисов: Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно
Бойко Борисов. Снимка: архив, Булфото

Ще управляваме по-твърдо, по-безкомпромисно и няма да спестим на никого нищо. Ние минахме през гонения с една единствена цел - ГЕРБ да бъде унищожен и на негово място да дойде Реформаторският блок. Това заяви председателят на ГЕРБ Бойко Борисов при откриването на детска градина "Камбанка" в Стара Загора.

"И затова се събраха от кол и въже хора там, само и само да попречат на ГЕРБ да има пълно мнозинство и да управлява самостоятелно. Желаем им голям успех, но това, което чувам, от  поведението им и това, което правят, те ще са последните, с които ще си разговарям след изборите", добави Борисов.

Председателят на ГЕРБ припомни състоянието на София, преди да стане кмет на Столична община. „Така наречената "Синя София", Костов - премиер, Софиянски - кмет, след него - СДС, ДСБ и всичките тези борци за демокрация, те така бяха опоскали столицата, че над 140 детски градини бяха реституирани, продадени и разграбени. Оттогава, откакто го има ГЕРБ в София, над 100 детски градини сме направили само там, а в страната сигурно са 300-400“, каза Бойко Борисов.

Бойко Борисов подчерта, че съдебната система трябва да е стабилна. "Когато те определяха кой да е главен прокурор, ние си мълчахме. Когато те определяха кой да е шеф на съдиите, ние си мълчахме. Мълчахме си и тази година и два месеца, когато бяхме подложени на репресии, защото считахме и считам, че всеки трябва да си мине през проверките, когато има нужда", обясни Борисов.

Той припомни още, че се видя, че парите им са в КТБ. "Парите на партия ГЕРБ са в ДСК, нямаме сметки, нямаме обръчи, нямаме кръгове, нямаме никаква зависимост. Напротив - мъчим се да я спасим банката. Мъчим се, защото ако бяхме изтеглили държавните пари от КТБ, както те направиха, КТБ щеше да фалира преди година и половина. Но в момента има поне 3-4 такива банки, където държавата помага. Е, защо не кажат, че ГЕРБ е виновен и за това? ГЕРБ подкрепя българските банки, за да има български банки. Откъде накъде ще ми правят всеки ден някаква интрига и внушения в обществото, че имаме общо с това. Напротив - те имат общо", заяви Бойко Борисов в Стара Загора.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


364
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
5
 
12
 
! Отговори
rambo преди 9 години
абе този наркотрафикант далавераджия с алкохол и гориво ощте ли не е вкаран в затвора.рацете му са изцапани с кръв на съвестта му тежат стотици убииства за който той е дал нареждане и ощте е на свобода.пеудофил закачал 14 годишната тенисистка сесил каратанчева на която е изпращтал неприлични есемеси.и ощте *** *** и упорит в гъзо развит-***.а защто цветанов не е в затвора да излежава 3 те години затвор който получи.изглежда защтото няма правосъдие господ наказва българия с потопи и земетре
186
10
 
7
 
! Отговори
тролгеносен преди 9 години
Тук от година има един ***. *** и продуктивен като *** на Марчело Мастрояни във филма "Голямото плюскане". Плаща му се за да плюе ГЕРБ и да възхвалява джуджето Сайдеров. Ще го познаете по "уникалния" му речник от двайсетина думи: "Мутра, Боко, Тиква, ЦВ.Цв, Плевнята, мутро-милиционер, ***, ***...........и подобни. Толкова са, двайсетина епитета. И с тях е написал хиляди постове. Уникален *** е, шапка му свалям.
185
5
 
16
 
! Отговори
АРХАНГЕЛ преди 9 години
Гласуваш за Герб - или си *** или си жертва на нервно-лингвистично програмиране, което е едно и също! Само изключително *** човек може да вярва на лъжите на този ***! Точно той и по неговото управление много държавни институции и общини бяха принудени да вкарат парите си в КТБ! Толкоз!!!
184
3
 
13
 
! Отговори
Ставри бай преди 9 години
Сретане, що се бавиш!!!!
183
3
 
8
 
! Отговори
БОСТАН преди 9 години
ще, ще, .... ама май НЕ ще
182
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ще управлява ама друг път
181
5
 
12
 
! Отговори
dg преди 9 години
е този надмина себе си другарЮ Борисов, а лагери ще има ли? Ти си достоен ученик и охранител осана!
180
3
 
2
 
! Отговори
247 преди 9 години
Щлякаш ли минусчета, шлякаш ли, *** гърчаво????
179
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Хайдутин-тролЛеко бре, ***, ще се упущиш в гащите пак!:))
178
10
 
7
 
! Отговори
герберче... преди 9 години
.....ТИ ДРУГАРЮ , ПОДГОТВИ ЛИ СИ ЧЕРВЕНОТО ЦВАЙТЕРЧЕ .....!?????ПОДГОТВИ СЕ , ЗАЩОТО ГЕРБ ИДВАТ НА ВЛАСТ!!!!!
177
7
 
18
 
! Отговори
Хайдутин преди 9 години
Ей *** мръсен, нали каза че повече няма да се кандидатираш и ще стоиш далеч от политиката когато 2013 Февруари народа те изгони с камъни, и ти се изпокри в болница като мишок. Чуйте му само изказванията - това са направо заплахи към народа с диктатура и тоталитаризъм! Никога повече не трябва да се повтаря диктатура и репресия. И да - ГРОБ ще бъде унищожен, защото сте мутро-милиционери, престъпници които си направиха "държава" в държавата, и унищожихте малкия и средния бизнес.
176
3
 
5
 
! Отговори
НЕМА ПРОБЛЕМИ 240 преди 9 години
ЩЕ ТИ РАЗКАЖЕМЕ И НИЕ НЕКАИ РАБОТИЦИ , КАТО ДОЙДЕМЕ НА ВЛАСТ!МНОГО ИМАМЕ ЗА РАЗКАЗВАНЕ ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
175
10
 
6
 
! Отговори
до 224 преди 9 години
Генерал Бойко Борисов го нямаше на Орлов мост!!Други се целуваха и после се и сритаха........не бъркай фактите с измислици
174
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
каква стабилна съдебна система бе Тиква.приятеля ти Цв Цв колко пъти го съдят и все невинен.нямало престъпление .айде бе.пък ти с ттова твърдо и безкомпромисно управление ти давам само два месеца и си аут.
173
10
 
4
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Този мандат Б.Борисов ще ги довърши червените другари окончателно. Те това си го знаят и затова скачат , ама няма какво да направят. Сега сме член на ЕС и НАТО и няма как съветските другари да им помогнат открито. При това положение украинския евреин Станишев се спаси в Брюксел, а неговите другари ще ядат дървото тук.
172
1
 
4
 
! Отговори
комсдомолски секрата преди 9 години
До Анонимен 228Ааааааа, по- *** са. Едно време са натягаха на партията, ама нищо не ставаше от тях и не ги е........а.
171
1
 
4
 
! Отговори
Верно преди 9 години
До Анонимен 217. И в Пловдив е така.
170
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
протежето на тошо пак се е изказал....
169
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
каквито са герб, такива са и комунистите, и всички останали - *** !изхода е вън от тая ***
168
17
 
4
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 9 години
Истински антикомунист е Б.Борисов, затова всички скачат срещу него. Другаря Иван Костов чрез пудела си Раданчо Кънев винаги е бил на страната на БКП-БСП-ДС. Не случайно е изкарал школата на КГБ в СССР. Това обаче угодно се премълчава от т.н. десни.