"БСП лява България" защитава интересите на обикновения българин"

Михаил Миков: Хората са уморени от липсата на справедливост
20 сеп 2014 12:46, Елка Василева
66
"БСП лява България"  защитава интересите на обикновения българин"
Михаил Миков. Снимка: БТА

В България хората са уморени от кампании и избори,  за година и половина за трети път ще застанем пред урните на общи избори. Това каза пред граждани на Силистра председателят на БСП Михаил Миков, съобщи пресцентърът на БСП.

„Хората са уморени от липсата на справедливост за работниците и тяхното възнаграждение, съответстващо на труда им. Младите също търсят тази справедливост, за да намерят работа, без протекции и връзки. Хората от третата възраст, пенсионерите отдали младостта си, за да изградят днешна България и получаващи възнаграждение, което не им позволява да се чувстват достойни граждани, също искат по-справедлива държава”, категоричен бе Миков.

Той заяви още, че коалиция „БСП лява България“  е част от интересите на обикновения българин. „Ние имаме претенцията, че можем да дадем автентичното и силно ляво представителство на хората на труда, интелектуалците, хората от селото и града. Ние сме за държава, която не прави разлика между големите градове и малките селца, където хората също трябва да имат равен достъп до образование и здравеопазване”, каза още лидерът на социалистите.

„Знам, че очакванията към нас са много големи. Знам също, че не всички могат да бъдат изпълнени, по начин по който заслужено да присъстват в представите на хората”, добави той.

Миков заяви, че кандидатите за народни представители на „БСП лява България“ по цялата страна ще направят всичко по силите си, за да може лявата политика, която е в интерес за голямото мнозинство от гражданите, да бъде доминираща.

По думите му това означава по-справедливо данъчно облагане, споделяне на тежестите на кризата, повече присъствие на държавата, включително и в икономиката, където чужди монополи мачкат българския производител. „Вярвам, че на предстоящите избори вие ясно ще дадете своят глас за една по-справедлива държава с номер 22 за нашите, за вашите представители в парламента”, каза Михаил Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
13
 
1
 
! Отговори
Алек преди 9 години
Бойко може само да си мечтае да направи изявление от подобна класа
25
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП лява България защитава интересите на обикновения олигарх. На малкия олигарх. Олигархът, който изнемогва в борбата с големите олигарси. БСП Лява България защитава интересите на отрудения олигарх, борещ се за всеки милион, за единия хлебозавод. Олигархът, едва събиращ многобройното си тричленно семейство в мизерната 800 кв.м. къща, едва събиращ пари за вода на олимпийския си басейн и за заплатата на градинаря и шофьора си. Малкият, олигарх... неговите интереси днес защитава единствено БСП.
24
14
 
1
 
! Отговори
Даниела преди 9 години
Винаги червените са били единствената партия, която мисли за народа и страната и не преследва само лични облаги
23
13
 
1
 
! Отговори
Иван преди 9 години
Налице е поредната причина поради която бих гласувал за БСП
22
13
 
1
 
! Отговори
Хари преди 9 години
Социолозите са в грешка относно вота, който ще получи БСП. Сигурен съм, че ще е много повече, защото просто няма разумна алтернатива на Столетницата
21
1
 
15
 
! Отговори
jj преди 9 години
"БСП лява България" защитава интересите на обикновения българин"??!?!!!???!! От кога бе????!!?!??!!
20
1
 
13
 
! Отговори
Враца преди 9 години
Мръсен гнусен влах-службогонец и пиянкя. Те това ви е Мишето Миков.
19
2
 
15
 
! Отговори
sofeto преди 9 години
"БСП лява България" защитава интересите на обикновения българин"Така е Миков.... станал ляв милионер защитавайки интересите обикновенните българи!
18
0
 
13
 
! Отговори
Партиен член преди 9 години
Малко мие неудобно,ама ще кажа истината в очите на всички:" БСП защитава ЕДИНСТВЕНО инте ресите на ...БСП !" Всичко друго каквото казват и Миков,и Станишев,и Мая-та и останалата ръководна пасмина е ала-бала и "мижи да те лажем " както е било винаги до сега! Техните обещания ни докараха до просешка тояга,а нахалството им всекидневно се увеличава с тонове! Те са срам за нашето общество!
17
0
 
14
 
! Отговори
Щерев преди 9 години
Кое ли е социалното в БСП като от там има най-много милионери и жестоки капиталисти? Мислели за народа...майтап..кажи колко корумбашки червени има централи за зелена енергия?А Белене не завлече ли НЕК към дъното на блатото?
16
1
 
19
 
! Отговори
ХА ХА преди 9 години
Така ли бе ***? Затова ли се бяхте оградили с ограда от народната любов?ДЕМАГОЗИ!
15
0
 
16
 
! Отговори
Да бе да преди 9 години
" .... защитава интересите на обикновения българин"Тези се имат за "НЕОБИКНОВЕНИ" българи и ни защитават - така ли?
14
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Баси , че и нагли на всичкото отгоре! В България се защитава всичко друго, но не и българина.
13
0
 
10
 
! Отговори
анти трол преди 9 години
ще защитават явно бедните като гласуват по плосък данък облагане само за бедняците за забогатялите крадци словестни неодобрения
12
1
 
27
 
! Отговори
PETZL преди 9 години
Само да попитам ,кой не е съгласен че *** бсп не е ограбила българския народ или се е разпознал от глупаците гласуващи за тия които ни ограбиха и продължават да ни ограбват .бсп доказа ,че когато е на власт БЪЛГАРИЯ винаги е затъвала и е ставало от зле по-зле за БЪЛГАРИНА .Който не е разбрал че тия мислят единствено и само за своя *** е или голям наивник или МАЗОХИСТ.
11
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП защитават интересите на Турция и Ердоган.
10
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Михаил Миков: Хората са уморени от липсата на справедливост" - ами нали по тази причина ви махнахме.
9
10
 
3
 
! Отговори
KU-KU преди 9 години
BALGARIA BESHERAZRUSHENA OT AMERIKANSKIAT IMPERIALIZAM I PRODAGNIKA MIHAIL GORBACOV.VINA ZA BEDNOSTA NA NARODA IMAT CDC,DPC I VPOSLEDNO VREME DOVARSHENA OT GERB.
8
1
 
15
 
! Отговори
поп Грую преди 9 години
Мишоу, я пий з ракии и престани да угодничиш на усойницата станишка и глудницата мутроолигарси, при които сте на заплата, че иде Видовден и ще се наложи да си плащате - всичко и с лихвите!
7
1
 
14
 
! Отговори
nedkodd преди 9 години
микуф наздраве,пий си хапчетата и умната и вече сме 2014г. ,микуф ти събуди ли се?? микуф,а бе мишо да ни си мислиш че е 1917??НАЗДРАВЕ мише и умната,пък ако вземете 22 места...