"БСП лява България" защитава интересите на обикновения българин"

Михаил Миков: Хората са уморени от липсата на справедливост
20 сеп 2014 12:46, Елка Василева
66
"БСП лява България"  защитава интересите на обикновения българин"
Михаил Миков. Снимка: БТА

В България хората са уморени от кампании и избори,  за година и половина за трети път ще застанем пред урните на общи избори. Това каза пред граждани на Силистра председателят на БСП Михаил Миков, съобщи пресцентърът на БСП.

„Хората са уморени от липсата на справедливост за работниците и тяхното възнаграждение, съответстващо на труда им. Младите също търсят тази справедливост, за да намерят работа, без протекции и връзки. Хората от третата възраст, пенсионерите отдали младостта си, за да изградят днешна България и получаващи възнаграждение, което не им позволява да се чувстват достойни граждани, също искат по-справедлива държава”, категоричен бе Миков.

Той заяви още, че коалиция „БСП лява България“  е част от интересите на обикновения българин. „Ние имаме претенцията, че можем да дадем автентичното и силно ляво представителство на хората на труда, интелектуалците, хората от селото и града. Ние сме за държава, която не прави разлика между големите градове и малките селца, където хората също трябва да имат равен достъп до образование и здравеопазване”, каза още лидерът на социалистите.

„Знам, че очакванията към нас са много големи. Знам също, че не всички могат да бъдат изпълнени, по начин по който заслужено да присъстват в представите на хората”, добави той.

Миков заяви, че кандидатите за народни представители на „БСП лява България“ по цялата страна ще направят всичко по силите си, за да може лявата политика, която е в интерес за голямото мнозинство от гражданите, да бъде доминираща.

По думите му това означава по-справедливо данъчно облагане, споделяне на тежестите на кризата, повече присъствие на държавата, включително и в икономиката, където чужди монополи мачкат българския производител. „Вярвам, че на предстоящите избори вие ясно ще дадете своят глас за една по-справедлива държава с номер 22 за нашите, за вашите представители в парламента”, каза Михаил Миков.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мога да повярвам в този вопъл, ако го каже някой политик, когото не съм виждал не само в последните 25, но и 35 години!Кой направи така, че да бъде натикан българския народ в миша дупка?Кой отрови живота на едно поколение и децата му?Кой продължава да краде и да говори очаквани обещания и да не ги изпълнява?Не само в България, а цял свят ще построи един нов социален свят, защото не може двеста души да лапат, а останалите да им работят без пари и да търпят едни и същи *** да ги унижават!
5
5
 
5
 
! Отговори
KU-KU преди 9 години
KOGATO GLEDAM TAKAV ZASMIAN VEDAR COVEK NASTROENIETO MI CIAL DEN E VESELO.S TAKIVA HORA,KOITO MISLIAT ZA SPRAVEDLIVO RAZPREDELENIE NABLAGATA SE GLEDA SAMO NAPRED.
4
0
 
16
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Микофф,хората са уморени от липсата на...алтернатива.Тя бе отнета умишлено от народа със затриването на българската индустрия и селско стопанство.Нищо не може да направите и вие за народа,жалко за тези които се надяват да промените ситуацията в...обозримо бъдеще.Това се отнася и за другите политически...играчори.
3
3
 
16
 
! Отговори
PETZL преди 9 години
"БСП лява България" защитава интересите на обикновения българин"------------------------------------------------------------------------------------------Вица на деня ,работили за бедния българин! Другарите ограбиха българския народ пък после работили за него ! Нормалния българин не гласува за тия престъпници ,а глупаците които не разбраха ,че това е чумата в БЪЛГАРИЯ .
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БСП за да стане истинка лява партия трябва да се разграничи от червеноата боржуазия,която е съучастник в разрухата на БГ.
1
2
 
17
 
! Отговори
Абби преди 9 години
Хехехе .. единственото което защитават са милионите на Станишев и кликата му. За горкият социалист на село - лъскава партийна книжка със задължение за плащане на членски внос за Станишев и клика.