Борисов недоволен: Нищо не се прави срещу купуването на гласове

Светослав Гаврийски е добър вариант за управител на БНБ, смята лидерът на ГЕРБ
Обновена: 21 сеп 2014 14:01 | 21 сеп 2014 14:01, Красимир Ангелов
254
Борисов недоволен: Нищо не се прави срещу купуването на гласове
Бойко Борисов. Снимка: БТА

На този етап не се прави нищо срещу купуването на гласове, обяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на свое посещение в Нова Загора.

"Това е и упрек към служебното правителство. При срещите ни с хората, те казват че се купуват гласове”, заяви Борисов, цитиран от радио "Фокус-Сливен".

По думите му има няколко партии, които "са силно заподозрени, но нищо не се случва". Борисов заяви, че ГЕРБ апелира за масово гласуване, независимо за кого. "Нека хората разберат това и да гласуват всички за когото си искат, тогава купеният вот ще стане неопределящ или поне няма да играе такава важна роля", подчерта бившият премиер.

Още по темата

Той изрази надежда, че след изборите ще се създаде стабилно правителство, "за да излезе държавата от тази тежка криза".

"На реформаторите казах, че с тези техни безумни искания и политиката, която водят, е ясно, че те работят за саботирането на стабилно управление, вместо да работим всички заедно“, посочи още Борисов.  Според него от ГЕРБ многократно са заявявали, че не са правили коалиция с ДПС, а реформаторите продължават да говорят едно и също.

"Аз вече си мисля, че те работят да няма стабилно мнозинство в следващия парламент, поставяйки тези неизпълними за нас условия. Не е важно кой какъв ще бъде в следващото управление, важното е да се решават спешните проблеми на страната, иначе това, което се случва, не е отговорно”, каза още Борисов.

Той посочи, че ще трябва да се положат огромни усилия за възстановяването на доверието в банковите институции у нас. "Аз съм убеден, че едно стабилно правителство и банките, които заявиха готовност да се включат в гаранционния си фонд, ще успеем да възстановим доверието в банковата система, а това минава първо през смяна на управителя на БНБ”, посочи лидерът на ГЕРБ.

Според него за този важен пост трябва да се намери консенсусна личност с опит. "Ето тук правя и жест към реформаторите. Гаврийски може да се справи прекрасно, нищо, че ми беше конкурент за София и съм го побеждавал на изборите. Той може да се справи, ако има подкрепата на парламента", прогнозира Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
5
 
15
 
! Отговори
боику борисув преди 9 години
Иначе говора три езика+български, освен това мога да чета математика, мога да асфалтирам тротоар без лопата, маам и телешки пръжоли без леб и пия само турско кафе. Кой не верва у това значи е червен.ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ, ЦЪФНААЛ ГЕРБ
75
3
 
12
 
! Отговори
боику борисув преди 9 години
Я съм накоръжен вгламавец,а вие сте бунаци!Гласувайте за мене щото иначе Станишев че спечели.Миналата седмица одих на инструктаж при Костов,ама той ме прати при Доган,подари ми и една *** та зимата да не ми мръзне кратуната.Между впрочем!Янев и Станишев ги мразим щото на времето се искаха аз да ги таковам па те мене,не.Караха ме да Плюя в едната дупка,за да влезе по-лесно,Затова от мене зпомнете!МНОГО ТЕЖКО СЕ ЛИЖЕ ТАМ,КЪДЕТО СЕ ПЛЮЕ.
74
2
 
5
 
! Отговори
ГЕРБер преди 9 години
Неразбирам защо хората неодобряват рязането на глави на цивилни и ибийството на деца?Защо сте толкова сбъркани? Защо има хора, които протестираха, когато Бойко и Ники Младенов поканиха ССА и бунтвониците в Перник за да се обсъдят спектрите на взаимодейстиве и рамките на развитие??Аз признавам, че БСП подкрепиха Вашингтон, когато щеше да се стига до удар по Сирия,това беше супер!Супер беше и когато Вигенин подкрепи Турчинов и тегли една май*на на Путин!Какво лошо има да се трепат деца, питам?
73
5
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Местан запали на шефа задния двор а пожарникаря го угаси с шланга!! Някокло пъти!
72
5
 
11
 
! Отговори
ПОП преди 9 години
А МОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ , С КАКВИ ТЪПИЗМИ ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА НИ ЗАЛИВА *** ОТ БАНКЯ СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ. ДА , ТОВА ЗА ТОВА НЯМАМЕ ИЗБОР- ЩЕ ТЪРПИМ , НО БЕДНОТИЯТА И МИЗЕРИЯТА , КОЯТО НИ ОБЕЩАВА, С КАМЪНИ И ДЪРВЕ ......
71
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
СТРАНЖА, лижиш ли му на Бойко ***?
70
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сега сме много по добре от соца, тогава нямаше свобода да избираме, имаше само една партия която ни водеше към светлвото комунисическо бъдеще. Сега когато янките ни освободиха и ни донесоха свободата сме свободни да избираме между много партии които да ни водят към светлото евроатлантическо бъдеще - кеф ти Боко, кеф ти Кунева, кеф ти БСП, ДПС, ***, Сидеров - най-демократично всички ни водят към светлото евроатлантическо бъдеще.
69
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всички десни хора ще гласуват за ГЕРБ. Реаниматорите ДГД!
68
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
EYYYYY SASIPA NARODA
67
0
 
5
 
! Отговори
pastoral преди 9 години
купуването на гласове отдавна е традиционна част от предизборната кампания на партии и движения. "силата на правителствата се дължи на невежеството на народа, и те го знаят това, поради което винаги ще се борят срещу просвещението. време е да го проумемем това." Л. Н. Толстой 31.08.1896. от тогава до сега нищо не се е променило. много институции трябва да възвръщат доверия, но не виждам как - с тия "кадри", които също са с купени гласове и продадени души.
66
2
 
4
 
! Отговори
аз преди 9 години
До Анонимен 33Не е виновен той американците го притискат не знам как ама сигурно му имат сметките в чужбина.
65
4
 
4
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Шефа е велик!!!! И навсякъде е добре приет!!! Де в хотел в Париж, де във Варадеро.....:))) Впрочем защо до сега гусин Цацаров не изясни откъде му са "даренията' за парижките му воаяжи???
64
1
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До решениетоЩе се вдигне с толкова.
63
0
 
1
 
! Отговори
аз преди 9 години
ами да нали все пак той така иска.....
62
0
 
2
 
! Отговори
филолог преди 9 години
Мартине, тия картофи на съд ли ще ги даваш. Какво ти са виновни?
61
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ti kato beshe na vlast shto ne izbesi predatelite i izmenicite ,kak da glasyvam za teb sashtia si banduga.
60
5
 
3
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Само Сайдеров!! Хайл!!! Да живее пигмея!
59
5
 
4
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До МартинА кажи сега картофите ще ги съдим ли... - или ще ги садим... - прав е Борисов за лошия материал... - сам го доказваш...
58
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
скоро един политолог каза по Тиви-то "процентът гласове за ГЕРБ показват процента на опросточаване на нацията ",друго просто няма какво да добавя ....
57
3
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
До Анонимен 66ДрОгарят е разочарован, че не сме станали Швейцария на Балканите... - а как да стане с 22 години крадене и само три години съзидание... - няма как да стане...