Загубени са милиарди левове за страната ни!

ГЕРБ оцеляла през последната година заради кметовете си, смята Борисов
Обновена: 23 сеп 2014 21:19 | 23 сеп 2014 20:54, Анисия Иванова
54
Загубени са милиарди левове за страната ни!
Бойко Борисов в Бургас. Снимка БТА

През последната година на управление на БСП и ДПС са загубени милиарди левове за страната. Това заяви в Бургас председателят на ГЕРБ Бойко Борисов. Той пристигна тази вечер в морския град за предизборния концерт в центъра на града, където бе представена листата с кандидатите за народни представители.

Въпреки трудностите през последната година партията е оцеляла благодарение на кметовете си, които са около 90 в страната, каза той, цитиран от БТА. За пример лидерът на ГЕРБ посочи градове като Бургас, Стара Загора, Добрич и София, където след два мандата управление на кмет от ГЕРБ се вижда европейското развитие.

В изказването си Борисов добави, че когато БСП и ДПС са на власт, еврофондовете се спират. "Надявам се, че този експеримент българите няма да го допускат - партии като "Атака" да се коалират с БСП и ДПС", добави той. Според него след изборите няма да е лесно, но ГЕРБ няма да се коалира с ДПС.

Борисов се изказа и критично по отношение на позицията на Реформаторския блок: "След като няма да се коалират с ГЕРБ, с кого ще се коалират?!", попита той.

„Аз съм възложил да ми извадят колко пъти Радан Кънев и компания са говорили срещу Станишев, срещу Бареков, срещу Волен Сидеров и колко пъти срещу ГЕРБ. Те го правят нарочно, умишлено, с една единствена цел – да провалят дясноцентристкото управление. Вече съм сигурен!“, заяви Борисов пред бургазлии.

А на НФСБ-ВМРО лидерът на ГЕРБ пожела успех и заяви, че се надява след изборите, ако влязат в парламента, да седнат и сериозно да обсъдят приоритетите за стабилното развитие на страната.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
8
 
20
 
! Отговори
Рошко преди 9 години
Минавам през с.Йерусалимово- Хасковско и питам една баба, къде е магазина да си взема нещо за хапване, а тя ми отговаря така:-Няма магазин чедо, затвориха го след миналите избори. Нали Герб затвориха моста на р.Марица и година и половина не можехме да отиваме в града, ни на доктор ни за илачи. Та на изборите селото гласува за БСП. И след изборите дойдоха от общината кмета с две женски и запечатаха магазина. Ако на другите избори, казаха гласувате за Герб ще го отворим, ако не, няма магазин.
19
2
 
9
 
! Отговори
BAREKOV преди 9 години
KAK ZAZBRA BORISOV 4E SA ZAGYBENI MILARDI KATO,GERB NE VLIZAXA V ZASEDATELNATA ZALA, MNOGO LOVKO PREXVARLAT VINATA A TI KAKVO PRAVEXA ZA DA NE IZGYBI BALGARIA TEZI MILARDI....
18
8
 
19
 
! Отговори
Боби преди 9 години
Не мога да смятам какво смята Пламен Орешарски, защото се видя, че той не може да смята. След като не може да смята, аз не мога да разбера как смята дори и фискалния резерв в момента, който сега ще отиде за погасяване на дълга или за запушване на дупки за неизплатените договори.Това е цитат от едно изказване на ВИНЕТУ! Уникално дар слово,а какво ще кажете? Аз се възхищавам на тоя нечовек! Не си мислете,че симпатизирам на гейя Орешарски, просто съм изумен от интелектуалното съдържание на тази..
17
9
 
25
 
! Отговори
Bobi преди 9 години
Не ви ли писна от тези нагли политици, повечето от които са доказани некадърници! В Бургас мнг обичали, тоя торба "Тиквата",защо? Герберите били ремонтирали града,ок,така е! Само,че като гледам ново асфалтираните улици, у мен остава усещането,че догодина ще ги преасфалтират и отново това ще се извърши от техни фирми за наша сметка. Удивителен по обхват и съдържание е отзвукът от тяхната дейност..,чудя се как е възможно демократичните хора да дават гласа си за тоя,дето знае само"congratulations"
16
8
 
19
 
! Отговори
от Брюксел преди 9 години
Конграчулейшън Борисов! Разплетохте случая, хайде връщайте се на власт и ще ви залеем с цунами от пари. То не милиарди, а трилиони евро ще ви налеем само за една година!
15
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО ЛИДИА...ТО4НО ТОВА СЕ КАНЕХ ДА НАПИША
14
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"След като няма да се коалират с ГЕРБ, с кого ще се коалират?!", попита той.Въпросът е не с кого ще се коалират деформаторите, а с кого ще се коалират гробарите. Предполагам ще се реши "на по кафе".
13
1
 
3
 
! Отговори
Винету преди 9 години
До 10 анонимник. А някакви доказателства имаш ли? Аз пък казвам, че са 5.
12
15
 
5
 
! Отговори
Реалиста преди 9 години
До Веселяка. Може и да и е тъпо, но кметове от ГЕРБ управляват най-големите ни градове - София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и явно е успешно, защото се очертава по-голямата част от тях да бъдат преизбрани.
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гибсън, гибсън, ами то не остана никой, бе пич. Освен да поканим Уилям Уолъс да ни управлява.
10
10
 
2
 
! Отговори
Lidia преди 9 години
До заз 8 Ti ne se li davi6 kato dranka6 gluposti v neta po Borisov ? Haide malko po- spokoino i kaji ne6to po- umno . Kato ne si tapanar , izlez i zastani pred horata i kaji ti kakvo predlaga6 . A ne da opliuva6 Borisov .
9
6
 
1
 
! Отговори
cd преди 9 години
bg agentura raboti za interesite na usa, za interesite na ofshorki i protiv interesite na bg narod?!
8
5
 
17
 
! Отговори
darcas преди 9 години
Партията е оцеляла, защото кметовете и общинските съвети на гроб са давали поръчките на хората на тиквата. И ГЕРБ и БСП и ДПС и АТАКА и БАРЕКОВ и РБ и НФСБ-ВМРО и АБВ са за ЗАТВОРА, не за парламента!
7
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе Тиква,ти само за 4 години успя да присвоиш за себе си 2-3 милиарда.кво говориш като тиква.
6
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
PROKLET DA E BOKO
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
SEGA TIKVATA NEKADYRNA SHTE PO4NE EDIN REV BSP I DPS VINOVNI I VSE DRUGITE MU VINOVNI POVRYSHTA MI SE OT TOQ MAXNETE GO ALOO
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и още много ще бъдат загубени, първата загуба я виждам от 3.5 млрд евро за патока
3
6
 
32
 
! Отговори
гого преди 9 години
A като са загубени, какво направи Борисов за развалянето на супер-неизгодните договори за концесията на златните находища край Челопеч, докато беше на власт 2 мандата? И децата вече знаят, че оттам се извличат неконтролирано злато и ценни метали за МИЛИАРДИ, а държавата получава под 1% от тях, всичко останало отива в чужди джобове зад граница...
2
7
 
13
 
! Отговори
Веселяка преди 9 години
Явно добре са крали, ако продължават още ще тръгнем голи.
1
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Явно за кратун всичко което не го е откраднал е загубено.