Никакви избори до дупка повече, гласувайте мощно!

Плевнелиев: Политиците да са с усещане за спешност
Обновена: 5 окт 2014 12:25 | 5 окт 2014 10:46,
177
Никакви избори до дупка повече, гласувайте мощно!
Снимка: БТА

Никакви избори повече до дупка, обяви президентът Росен Плевнелиев, след като упражни правото си на глас. Той призова българите да гласуват „масово” и „мощно”.

Още по темата
„Tези избори са важни и те определят бъдещето на България за много години напред”, каза още държавният глава. Плевнелиев призова политиците да са ясното усещане „за спешност и отговорност”.

България има нужда от работещ парламент и правителство, нямаме време за губене, каза още президентът. Той призова и за извършване на спешни реформи след изборите.

Плевнелиев посочи нуждата от пенсионна реформа и реформи в администрацията, сектора за сигурност и енергетиката, която по думите му е в прединфарктно състояние. Според държавния глава трябва да се осъществи електронното правителство и да има повече референдуми. „Ако България не извърши тези реформи, ще е в много по-тежка ситуация след време”, прогнозира още президентът.

Президентът допълни, че народът е обединен по много въпроси, сред които достойно заплащане и ефективни институции.  Той припомни и че обществото иска система на правораздаване, която раздава справедливост, модерна инфраструктура и младите да останат в България.

„Искаме, но трябва да си даваме сметка, че само заедно можем да постигнем тази цел и така, както сме обединени в целта, трябва да се обединим и в средствата, а средствата за да постигнем демократична европейския и просперираща България, е да гласуваме заедно, единно, всеки по съвест, но всички заедно”, каза още държавният глава.


А много българи решиха днес да отидат до киносалоните. Вижте тук кои са най-гледаните от тях филми!

Вижте повече във видеото на bgonair.bg:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много без мислено изказван на президента , мисли едно говори друго и се оплете. Искал е да каже гласувайте, за да свършва деня и по бързо да почнем да върти далаверите с "новите" който ще бъдат ГЕРБ защото вота е манипулиран отново.
3
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
РЕВЕ СОРОСОИДНОТО МЕКОТЕЛОРАСИМ ПЛЕВНЕЛИ,ЧЕ АКО ИМА ПАК ИЗБОРИ АМЕРИКАНСКИТЕ МУ ГОСПОДАРИ ЩЕ МУ ИЗДЪРПАТ УШИТЕ ЗАЩОТО ТЕ ДАДОХА МАСА МАРИ НА *** ГЕЙ ПРОТЕСТИ НА (УМНИТЕ И КРАСИВИТЕ) ЗА ДА СВАЛЯТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ОРЕШАРСКИ ТА ДА НЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ПРОЕКТА ЮЖЕН ПОТОК,ЗАТОВА АЗ ПЪК ЩЕ ГЛАСУВАМ ТОЧНО ЗА АТАКА ЗА ДА ИМ СЕ ОБЪРКАТ ИГРИТЕ НА ГЕРБАВИТЕ И РЕФОРМАТОРИТЕ И ДА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪСТАВИ ТЯХНО ПРАВИТЕЛСТВО ,КОЕТО НА НИ ДЕРЕ СЪС СКЪП ТОК,ЦЕНИ И ЗАМРАЗЕНИ ДОХОДИ.
2
2
 
24
 
! Отговори
тъпчо преди 9 години
Всеки призовава за гласуване,всеки вика,че "ще се работи за младите ...за по-добра България" и накрая пак гледаме повторение на филма от предните години....
1
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мижитурка.