Борисов няма да стане премиер с моя глас, закани се Бареков

Лидерът на ББЦ нямал чувства към бившия премиер, не били приятели
61
Борисов няма да стане премиер с моя глас, закани се Бареков
Николай Бареков. Снимка: ББЦ

ГЕРБ трябва да направи правителство, защото спечели най-много на изборите, смята лидерът на ББЦ Николай Бареков.

Още по темата
„Бойко Борисов няма да стане премиер с моя глас", предупреди обаче той по Нова телевизия.

"Борисов като е премиер, та какво? Това ли е най-важният въпрос в държавата? Нито аз, нито г-н Борисов получихме достатъчна подкрепа за премиер“, коментира Бареков и допълни, че „не Бойко Борисов, а Дядо Коледа да го направим премиер, чудеса няма да станат, трябва да се работи здраво“.

Според него 43-то Народно събрание трябва да оцелее и първо трябва да се определят приоритетите му и да се реши коя партия ще си оползотвори мандата.

„Ние сме категорични, че това трябва да е ГЕРБ. ГЕРБ трябва да си направят програмата, да се реши кой ще оглави НС, кои ще бъдат министри и кой ще е премиер и след това да се реши кои партии ще подкрепят това правителство", разясни Бареков.
 
На въпрос за изказванията му преди време, че  "Борисов има пряко участие в убийства" и че бил извършил 10 такива, Бареков посочи, че с Борисов са си причинили "страшно много злини един на друг".
 
"Не обичам този човек, нямам чувства към него, не сме приятели. Като е решил да си слага главата на дръвника, да си я слага. Това ще е най-бързият му край като политик. Да си сложи главата, да направи правителство, да вземе гласове от 2-3 партии. Гледам, че половината Реформатори са се разцепили и ще го подкрепят, патриотите и те се въртят и да става премиер", каза Бареков.
 
Той разкритикува и поведението на служебното правителство, което според него е нанесло сериозни поражения на България.

„Георги Близнашки е напълно неадекватен политик и премиер. С това вдигане на тока вкара „Атака“ в парламента. Трябва да се смени този кабинет“, коментира лидерът на ББЦ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я...просто...ДУДУК
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Do 54: kakvo gledate??? 32.66 % ot glasuvalite ne vigdate? smeshen nachin na gledane
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Tozi mai obeshta da se obesi ako ne specheli ! Eh, Barekovski obeshtanija ;-)
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като гледам, никой друг освен няколко комунисти в ГЕРБ не искат Борисов за премиер.
45
7
 
1
 
! Отговори
Кънчо преди 9 години
Бареков показа умереност в политическата обстановка.
44
0
 
8
 
! Отговори
Тоя преди 9 години
Този съвсем се обърка, сега незнае накъде да върви. Прилича ми онзи , който пикал срещу вятъра и казал ГОЛЯМ ДЪЖД ВАЛЯ. Бареков сам си отряза главата, ***. Човек без всякаква позиция и достойнство. ***!
43
6
 
2
 
! Отговори
Иванов преди 9 години
Бареков е най-големият опозиционер на Борисов....
42
4
 
2
 
! Отговори
Красимир преди 9 години
Борисов показа, че се провали в управлението.
41
0
 
10
 
! Отговори
CVETA преди 9 години
Търи-лъжи Бюреков,не забравяй,че си в Парламента с продажните *** гласове и престани да се правиш на фактор без който политиката ни не може !
40
0
 
3
 
! Отговори
иван преди 9 години
До Валери Няма да има големи загуби. Все пак *** секции не са толкова много. Да видим тогва дали ръста на ДПС ще е толкова голям.
39
0
 
1
 
! Отговори
e преди 9 години
"Благодатния огън" в Йерусалим е дело на Йерусалимската патриаршия в коопродукция с Мосад.Просто :еврейска мошеническа геополитика.Има документи в You-tube и на гръцки език !!!!!!!!!! Сатанизмите,винаги вървят в "паралелно време" с ционизма-"666"
38
1
 
1
 
! Отговори
e преди 9 години
Благодатния огън" в Йерусалим е дело на Йерусалимската патриаршия в коопродукция с Мосад.Просто: еврейска мошеническа геополитика.Има документи в You-тръба и на гръцки език !!!!!!!!!! Сатанизмите, винаги вървят в "паралелно време" с ционизма- "666"
37
1
 
2
 
! Отговори
ангелина преди 9 години
до Стършел,е как защо,нали трябва да има работа и за бежанците дето приютяваме!
36
0
 
10
 
! Отговори
А преди 9 години
Нали вчера беше готов да сте на една маса и да преговаряш с герб ,а днес го оплюваш значи се мениш на акъл -е как да ти вярваме?-нищожество долно.
35
1
 
11
 
! Отговори
Стършел преди 9 години
.....така и не можах да разбера, Бареков защо ще откриваш 1 000 000 нови работни места, след като безработицата е приблизително 400 000?.....че, говориш глупости е ясно, но от къде толкова *** да ти повярват на глупостите?.....а, а колкото до поставянето на условия на Б.Борисов....там пък изобщо не си в позицията на този, който може да го прави....алкохола ли ти е в повече, наркотиците ли....или и двете?
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Boiko e gotin, i taka, haresvame si go, da e jiv i zdrav
33
0
 
14
 
! Отговори
БЪЛГАРИН 1 преди 9 години
Абе Додуков,-резултата на твоята партиика ББЦ е точно 0.71 %-къде си тръгнал ката още никой не те е поканил !? Или как беше-аз се криех,но никой не ме търсеше другари .Додук !!!
32
0
 
8
 
! Отговори
до 38 преди 9 години
Да, бе кой ще го приеме този закон и сами да се лишат от гласове? То ако нямаше купуване на гласове, избирателната активност щеше да е 20-30%.
31
0
 
6
 
! Отговори
Валери преди 9 години
До иван 38Добре е като идея, но има опасност да не видим нормални избори вече. От толкова много купуване на гласове, доста секции ще трябва да касират изборите. И да не говорим, че избирателната активност е винаги много ниска.
30
0
 
14
 
! Отговори
иван преди 9 години
Би трябвало да се приеме нов закон, при доказано купуване на гласове, да се касират изборите в съответната изборна секция.