Патриотите: ДПС няма място в кабинета, иначе да го подкрепя

НФСБ няма да се коалира с ГЕРБ, но ще застане зад програма
Обновена: 8 окт 2014 11:22 | 8 окт 2014 10:06,
52
Патриотите: ДПС няма място в кабинета, иначе да го подкрепя
Снимка: архив Булфото

Патриотичният фронт се обяви категорично срещу присъствието на кадри на ДПС във властта. Лидерът на НФСБ Валери Симеонов обаче няма нищо против депутатите на Местан да подкрепят заедно с неговите кабинета на ГЕРБ. Това стана ясно от думите на националиста пред bTV.

Още по темата
“Нека да си гласуват, какво лошо има? Много екзотично ли ви се вижда?”, обърна се Симеонов към водещите и попита отново: “Не е ли по-добре да стане нещо добро в България, независимо кой го подкрепя?”.

Лидерът на НФСБ беше категоричен, че Патриотичният фронт няма да се коалира с никого. Патриотите обаче щели да подкрепят програма за управление. „Не е важно да се направи някаква устойчива или неустойчива политическа комбинация, за да се понаредят някакви наши хора на ръководни места. Не е целта ни това“, каза той.

Симеонов поиска под управленската програма да се подпишат лидерите на всички партии в парламента без ДПС. „Тогава вече може да се състави правителство от ръководната политическа сила. В такъв случай ние ще се съобразяваме с всичко, но ако не се изпълнява – ще сме с остра опозиция“, зарече се още Симеонов.

Лидерът на националистите обяви и че не го интересува какви договорки има ГЕРБ с други партии. „Не е важно котката дали е бяла или черна, а дали лови мишки“, каза той.

Валери Семоноов обвини ДПС, че високият им резултат е заради купуване на много ромски гласове. Той потвърди обещанието на формацията си, че ще иска промяна в Изборния кодекс за задължително гласуване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Валери Симеонов- е олигарх и произлиза от еврейко-номенклатурната фамилия на Балевски,та затова сте ми много жалки и смешни соросоидчета дето уж се барате анти комунисти,ама седнахте сега да ни пробутвате това същество собственика на тв СаКАТ..
27
1
 
17
 
! Отговори
до мюсюлманин преди 9 години
приятелю, религията е въпрос на личен избор и няма нищо общо с политиката. никъде по света няма да видиш свещеник да казва на хората: гласувайте за тази партия. и християнството, и ислямът забраняват кражбите, лъжите, мошеничеството; и двете учат хората за едно по-добро общество; и двете казват, че богатите са длъжни да помагат на бедните. аз такова нещо от бг политик не съм видял, а ти? просто ние сме търпеливи, доста от нашите политици, ако бяха в друга държава, щяха да ги бият със сопи.
26
9
 
7
 
! Отговори
Опорни точки преди 9 години
"Колонизаторски", "Бургаска кабеларка", "Пишман патроти" и характерно с едри букви за да подсилят празнословието. Всяка втора дума е в устата на един политик, за който гласувах миналата година с отвращение, само и само да влезе и да отстоява правата ми пред ДПС и *** и с каква обида преглътнах 121-вия негов глас, като направи кворума и състави правителството на Местан. Няма как да го забравя, дори и като си затварях очите за пиянските му изцепки, "славещи" ни из цяла Европа.
25
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПАК НИ ИЗМЕСТВАТ УМИШЛЕНО ВНИМАНИЕТО ОТ ИСТИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БЪЛГАРИНА,А ТЕ СА БЕЗРАБОТИЦАТА,МИЗЕРИЯТА,РАЗБИТОТО ЗДРАВЕОПЗАВАНЕ И ПОСКЪПВАНЕТО НА ТОКА ,КОЕТО Е НЕПОСИЛНО ЗА БЪЛГАРИНА И ВМЕСТО ДА МИ ПРОБУТВАТ НЯКАКВИ КЛИШЕТА ЗА *** ОТ ДПС С КОЕТО ХЕМ НИ ОТВЛИЧАТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЪЩИНСКИТЕ ПРОБЛЕМИ НА БЪЛГАРИТЕ,ХЕМ КОНСОЛИДИРАТ ЕЛЕКТОРАТА НА ДПС ,ДА СЕ ЗАЕМАТ ПОЛИТИЦИТЕ СПЕШНО С ДОХОДИТЕ НА ХОРАТА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО И ЕНЕРГЕТИКАТА И ЦЕНИТЕ НА ТОК
24
1
 
10
 
! Отговори
до 15 преди 9 години
Не теорията изобщо не ми издиша. Смятам, че точно ББ ако не беше посял фиданките на омразата сега щеше да му е много лесно да направи коалиция, с която страната да се управлява. Аз лично не съм оптимист, че сега ще имаме правителство за съжаление.
23
1
 
21
 
! Отговори
именно преди 9 години
присъствието на 'кадри на дпс във властта'. нито е казал турци, нито арменци, нито българи. кадри на дпс, независимо дали е бат сали от самоков или пеевски, бисеров, чаушев, е все тая. въобще наистина е крайно време да се спре с назначенията тип 3-5-8, 10 мюсюлмани и 12 будисти, 1 ганаец и 1 зимбабвиец и т.н. също и с: 'на нас министър, на вас заместник-министър'. да сядат всички и да правят програма, че ни писна от простотии.
22
3
 
9
 
! Отговори
musulmanin преди 9 години
depese edna banda ot gadove opredeliashti se kato tyrci e kvo praviat v balgaria da si hodiat v tyrcia shto stoqt tyka .az kato musulmanin drygaryvam s hristiani moe pravo e da izbera kakvo da pravia i ne se opredeliam kato tyrchin zashtoto ne se chystvam takav a balgarski grajdanin .
21
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
4 години по тв СКАТ тия от НФСБ плюха по Атака,че по време на 41 народно събрания подкрепили Борисов близо 2 години ,сега същите тези *** от НФСБ ,при още не е започнал новия парламент и се надупиха и си отвориха задните бузки пред същия този Бойко ,Борисов ,само и само за малко власт и благинки...Те това е политиката в България и затова народа е на това дереже и никога нещата няма да се оправят докато народа вместо с бюлетини ,започне да избира управниците си с камъни и колкове
20
2
 
8
 
! Отговори
Батак преди 9 години
Да бъдат изкарани от бардовете представителите на ДПС още сега от временното правителство. Това ще помогне да не се допусне негласна коалиция ГЕРБ - ДПС.
19
12
 
8
 
! Отговори
Негласуващ преди 9 години
Като е толкова патриот и родолюбец защо иска да принуждава насила българите да гласуват?Това в моралните му ценности ли влиза? Докато не си оправи диктаторската политика едва ли някой, който иска наистина да е свободен българин ще гласува за тоя и посредственната му партия. Защо трябва да съм роб на депутатите и без моето желание да гласувам? Ако си националист - уважавай българите и избора им и правото им на свобода. Насила уважение не се дава.Задължително=Принудително гласуване.
18
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЗАДАЙТЕ СИ ВЪПРОСА,ЗАЩО ЗАПОЧНАХА ТОЛКОВА ДА ЛАНСИРАТ ПО МЕДИИТЕ ТОЯ (ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ) ,КАТО НИ ПРОБУТВАТ ТОЯ ОЛИГАРХ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ ДЕТО СИ КРИЕ ЕВРЕЙСКАТА И НОМЕНКЛАТУРНА ФАМИЛИЯ БАЛЕВСКИ И ПО КАБЕЛАРКИТЕ СИ ПУСКА ГЕЙ ПОРНО,ЗАЩО ГО ЛАНСИРАТ,- АМИ ЛАНСИРАТ ГО ЗАЩОТО ТИЯ НОВИ ПИШМАН ПАТРИОТИ ТРЯБВА ДА ИЗМЕСТЯТ НЕУДОБНАТА ЗА САЩ И ИЗРАЕЛ АТАКА ,КОЯТО С ПОЗИЦИЯТА СИ ЗА РУСИЯ И КОЛОНИЗАТОРСКИЯ МОДЕЛ В БЪЛГАРИЯ Е ИМ БЪРКА В ***
17
1
 
16
 
! Отговори
4efo преди 9 години
България напред и нагоре! Последен шанс!
16
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Айде активизираха се *** мръшляви и почнаха да плюят. Не знам коя партия е етническа ама само в на дпс устава пише че щял да се бори за правата на българските турци. Четете бе, никой не се интересува в тая държава от истината и фактите. За това сме на това дередже. И вярваме само на платени плювачи и пи-ари.
15
2
 
19
 
! Отговори
Националистическа преди 9 години
Няма как националистическа партия партия като НСФБ да е етническа, още по - малко противоконституционна. Още повече, че навсякъде по света има такива и отстояват националните принципи аи интереси, колкото и крайни да са те. То идва от самото определение, каква партия е. Етническа партия знаем коя е и на какво се базира, засягайки различни етноси, малцинства, различни от жителите характерни за националността.
14
4
 
21
 
! Отговори
ТРАКИЯ-БЪЛГАРИЯ преди 9 години
Повече достойни хора трябват като този човек и Каракачанов само те ще ги оправят ония змий и съсли където се навъдиха в тоя парламент като *** смучеха каквото попадне..Дано изпълнят каквото казва..
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 9............. и сега Боко ПАК прИмиер.А точно той докара омразата и лъжите гарнирано с евтиния пиар.Явно "ДОБРЕ е сял".Нещо ти издиша теорията.
12
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
този е като новоизлюпено пиле ,не е станал кокошка а иска да снесе яйца с два жълтъка
11
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НФСФ е етническа и противоконстутиционна партия.
10
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 5Минке, аре стига с тези МЪЧЕНИЦИ мааа!Я седни да го оплачеш "горкият" Тиквун че се е наредил на постата да открадне едни 2-3милиарда ойро,а?!
9
24
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
без ДПС новото правителство няма да има бъдеще.Евентуална ако се проведат нови избори този път ще са много по напред от сега.За това не подценявайте възможността те да са във властта.