Борисов до Юнкер: Трябва да възстановим доверието в ЕС

"Новата ЕК е най-подходяща за решаването на предизвикателствата"
Обновена: 22 окт 2014 15:52 | 22 окт 2014 15:52, Камелия Цветанова
13
Борисов до Юнкер: Трябва да възстановим доверието в ЕС
Снимка: ГЕРБ

Трябва да възстановим доверието в Европейския съюз и неговите десни демократични ценности и принципи, върху които той е базиран. Това заявява председателят на ГЕРБ Бойко Борисов в поздравителен адрес до председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер, съобщиха от пресцентъра на  партията.

Още по темата
По думите на Борисов, днес е голям ден за Европа и европейските граждани.

„Позволете ми най-сърдечно да Ви поздравя от името на  ГЕРБ и лично от мое име за положителния резултат след гласуването на Европейския парламент за новата Европейска комисия. Смятам, че това е начало, постигнато в един много труден момент за Европа. Трябва да възстановим доверието в Европейския съюз и неговите десни демократични ценности и принципи, върху които той е базиран. Аз съм убеден, че новата Комисия, начело с Вас като неин председател, е най-подходяща за решаването на сериозните предизвикателства, с които ще се сблъскваме. Уверен съм, че политиката, водена от Вас, ще допринесе за по-нататъшното развитие на Съюза“, посочва председателят на ГЕРБ.

Като лидер на най-голямата дясна партия в България, която е член на ЕНП, Бойко Борисов уверява Юнкер в готовността и желанието си да работи за задълбочаване на партньорството им в името на благото на всички европейски граждани.

„Пожелавам Ви много успех в бъдещите предизвикателства“, се казва още в поздравителния адрес от Бойко Борисов до Жан-Клод Юнкер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мисията невъзможна !
7
0
 
2
 
! Отговори
Колева преди 9 години
До анонимен Управниците ни докараха да не ни уважават и да ни имат за хора втора ръка. Ако се уважаваме и другите ще ни уважават. Какво е това угодничество пред чудоземците. Я да погледнем историята. Единствения генерал от победените страни след първата световна война ген.Вазов е поканен в Англия за празнуване победата над Германия. Знаем защо . Заради победата над англичани и французи при Дойран, където е унищожена цяла армия. Уважават го заради смелостта и военните му победи. Къде сега у наши
6
0
 
3
 
! Отговори
Коко преди 9 години
А я глей сега Бочко се появи , домъчняло ми беше вече за унтелигентната физиомутра
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименG-N BORISOV TI SI G-N NIKOI,ZA DA PREDSTAVIASH BALGARIA.TI NE RAZBRA LI G-N POGARNIKARU NARODA ISKA DRUGBA S RUSIA,STRANA V KOIATO GEIOVE I NENORMALNI HORA NE MOGAT DA VLIZAT V POLITIKATA I DA OPREDELIAT SADBATA NA HORATA.
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Щом Мутрата е казала, козирувайте и възстановявайте доверието към ЕС.Който крал крал, а който не е, сега герб ще му даде тази възможност.....
3
2
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
от освобождението на българия през 1878 г до сега старата к----- европа винаги е гледала с пренебрежение на балканите в резултат войни изгубени територии в днешновреме го правят пак прим косово а вият срещу крим това са хора без морал иценности там са само за големите заплати и да си придават важности
2
1
 
11
 
! Отговори
681 преди 9 години
Доверие към кого,Към тези, които от 25г са палачи на народа ни? Ей, затва боко, няма да направиш правителство!
1
2
 
14
 
! Отговори
elkataneva преди 9 години
"Да възстанови доверието"в ЕС.Кой да го възстанови?Криминогенните елементи настанили се във властта?Найстарата държава на европейския континент е България.От 1330 години тя е" в нар. Европа",но сегашните слуги в ЕС се държт с нея и народа й като хора десето качество.