Кака съветва Борисов: Съмнявай се повече, добротата те подведе

Реформаторите да не бъдат крайни, иска д-р Красимира Иванова
Обновена: 22 окт 2014 11:44 | 22 окт 2014 11:41, Анисия Иванова
91
Кака съветва Борисов: Съмнявай се повече, добротата те подведе
Архив: Булфото

Сестрата на Бойко Борисов – д-р Красимира Иванова, е убедена, че правителството трябва да бъде изградено на принципна основа, а не на всяка цена. Тя заяви пред bTV, че брат й постъпва правилно, че не присъства на консултациите, защото преговорният екип е силен.

Още по темата
Трябва да се чуят и хората на по-ниско ниво, убедена е тя, защото оттам също произлизат добри идеи. Какво означава, ако си говорят само лидерите, те не могат да бъдат изпълнители навсякъде. „Един лидер не разбира от всичко“, обясни тя и заяви, че не дава съвети на брат си

“Не се намесвам в решенията на брат си. Всичко се случва много бързо, сега има консултации. Аз не съм човек, който слага каруцата пред коня”, допълни д-р Иванова.

На въпрос дали няма да стане министър на здравеопазването, тя посочи, че не би си и помислила това. Според нея към поста се е устремил самият Петър Москов от Реформаторския блок. "Той е толкова напорист, толкова агресивен", коментира Иванова. Не мисля, че той е достатъчно опитен, каза обаче тя.

„Той иска да се реализира в посока администрация, постове. Той е от ДСБ, а те са изключително емоционални хора, които се стремят към определени позиции“, коментира още сестрата на Борисов. Тя разказа, че когато се явила на конкурс за поста директор на болница "Шейново", именно д-р Москов е поставил въпроса за конфликт на интереси. Заради това не бях допусната да продължа, в същото време настоящият директор на болницата е в конфликт на интереси, посочи сестрата на лидера на ГЕРБ.

Въпреки това според нея РБ е подходящ партньор за бъдещ кабинет, защото са от едно семейство. А съветът й към тях е да не бъдат толкова крайни.

Относно това какви грешки не бива да допуска в сравнение с миналия мандат тя отправи съвет към брат си да бъде по-мнителен и да се съмнява. „Подведе го добротата и вярата в хората. Доста хора го подведоха и му забиха нож в гърба - разбира се от най-близкото му обкръжение“, обясни тя.

Има много качествени хора, много добри професионалисти. Непрекъснато слушам, че трябва да има реформа, трябва това да се случи. А според мен, след като искаш да покажеш качествата си, не казваш "трябва", а "може да се направи това по този начин" и заставаш с идеите си и професионализма си, убедена е д-р Иванова.

Тя призна, че още не е честитила на брат си. "За мен неговата победа ще бъде тогава, когато успее, ако успее, да направи едно принципно правителство. Тогава ще го поздравя", каза д-р Иванова.

Нейният фаворит за добър министър на здравеопазването е проф. Николай Петров, но той няма да се съгласи, защото иска да е близо до пациентите си, допълни д-р Иванова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
QUO VADIS DOMINE ?! QUO VADIS ?1
42
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не добротата како, а тъпотата - толкова *** *** не може да разпознае приятел от подмазвач! И миналото му, ако не и настоящето !!!
41
4
 
4
 
! Отговори
Червен трол преди 9 години
До Анонимен 52Да, защитаваме каката и брат и сега... коя партия искаш да защитим още? - защитаваме ги всичките по предварителна заявка, нали сме червени *** и сме създадени от тези, които нароиха всички партии...
40
2
 
26
 
! Отговори
Анти ЕС преди 9 години
Како ***....не се излагай!Все едно нещо зависи от Мутресата!ЦРУ отдавна са го стиснали за орехчетата ,от другата страна са негоите сътрудници мафията !Така че той е една кукла на конци коята продава България за да се задържи още малко на власт......!НО народа се събужда и скоро ще има сеч!
39
3
 
12
 
! Отговори
Булгарикус преди 9 години
Докато,каката хвалеше братчето си,аз си мислех ,за тези един милион български избиратели,които гласуваха за него,за да можем сега да се наслаждаваме на театъра, който ни предлага той,в името на оцеляването на своята партия!В близката си история,същите тези един милион избиратели подкрепяха НДСВ ,Бизнес блог,Атака и кой ли не,и ни лашкаха наляво и на дясно и най-вече към дъното на пропастта.Забогатяха и надебеляха от тези избиратели доста лъже патриоти и политици,а нацията ни се топи и изчезва!
38
3
 
18
 
! Отговори
нагла кака преди 9 години
Кака му на Буда вече подреди кабинета! Каза, че си има фаворит за Здравното министерство, и че не иска д-р Москов за министър! И батко й - банкянската мутра, няма къде да отиде и ще я послуша! Нали му е каак! И СИКаджийските фирми ще вдигнат още 5 пъти цените на лекарствата, а министърка вероятно ще стане "геният" от Дулово, която, заедно с *** Дянков, открадна 1 милиард и половина от Здравната каса! Това е положението! така иска какаата!
37
0
 
8
 
! Отговори
Управител преди 9 години
Ама вие да не вземете да не харесате ТЕЗИ, които сме ви сложили да избирате да ви управляват, А? Нагли овце!А сме ви сложили да ви управляват тези, защото са ПРОСТИ (това си го виждате сами) и ИЗПЪЛНИТЕЛНИ, а такива ни трябват на нас, за да правят всичко от наше име, без да пречат на наложеното от нас!А когато си ги разменяте посредством желание и вяра генериращи глупост чрез демократични избори, които ние правим за вас, ние оставаме винаги едни и същи и СКРИТИ от вас!Специални поздрави!
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
abe ako ne e borisov shte e tazi ako ne e tazi shte e Cvetanov pffffffffffffffffffffff diariq ve4e ot tqh !!!!!!!!!!! na horata im e omraznalo ot tezi proshlqci
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не добротата, а простотата ви подвежда да избирате Тиквата.
34
2
 
7
 
! Отговори
БГ журналистика преди 9 години
Тази мръхла докторицата!Вместо да се отблагодари на лекарите в Пирогов че е спасиха,тя ги направи салата!Ако се беше случило със В.Сидеров ,3 години щяха да го дъвкат и омаскаряват!
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
brawo na kakata .... mnogo umni xora sa te s borisov...
32
4
 
24
 
! Отговори
тука има, тука нема преди 9 години
Пожелавам на народа на България едно безборисово правителство!
31
1
 
6
 
! Отговори
Дзержинский преди 9 години
"Той е от ДСБ, а те са изключително емоционални хора, които се стремят към определени позиции, коментира още сестрата на Борисов."Права е другарката - сред нашите служби нямат място емоционални хора. Хладни ръце - горещ г*з или както беше там.
30
0
 
9
 
! Отговори
Каковото преди 9 години
Айде-е-е, пак се почна - пак на кака съветите, пак лентички, пак увеличение на тока, пак протести, пак кръв по асфалта ми..., и пак бягство от властта, и пак прехвърляне на протестите върху другия - и сигурно пак на Орешака. Даже хората си бяха помислили, че протестите били за Орешака, така подло му ги прехвърли протестите. Протестите, които бяха за Боко /който се измъкна/ и ги прехвърли подло на Орешака, Даже хората се излъгаха, че са за Ореха и пак се излъгаха да гласуват за Каковото...
29
3
 
18
 
! Отговори
платени реклами преди 9 години
Стига с тези платени реклами на пожарникаря!
28
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каката да каже знаело ли е доброто и братче преди около 2 месеца,че дупката в КТБ е 6 милиарда лв.,за да поиска точно толкова да бъдат изтеглени като държавен заем,вероятно да спасява банката.Което означава,че или бившия премиер има или е имал интереси в тази банка или негови много близки хора имат такива интереси.Да каже защо и под чие давление БНБ бави одита на банката,очаквайки новото правителство да налее много пари за спасяването и,които ще плащаме всички ние.Няма да бъдем пасивни ако се с
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Д.Д.Д.Гледай Скат.
26
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Особено в злостър Костов, Радан Кънев - адвокат, без нито едно спечелено дело и ветернар Московски!
25
1
 
8
 
! Отговори
Баща му преди 9 години
а в затвора ще го вкара ли?... добротата му де! много други прости и добри *** стигат неизбежно до там, но с този индивид, предвид вменената му "мисия", мисля че няма да се размине ... толкова леко :)
24
1
 
17
 
! Отговори
Разплаках се преди 9 години
Милият разплут плондер!Значи не е продавал дрога на деца за да забогатее а от милосърдие и доброта!Гнуссссссссссссс