Ще има ли още преговори? ГЕРБ на среща за бъдещото управление

След заседанието Бойко Борисов ще представи плановете си за кабинет
Обновена: 20 окт 2014 12:33 | 20 окт 2014 12:32, Камелия Цветанова
123
Ще има ли още преговори? ГЕРБ на среща за бъдещото управление
Архив: Булфото

Точно в 12.00 часа днес започна разширеното заседание новоизбраните депутати от ГЕРБ, местните лидери от цялата страна, евродепутатите, както и кметовете от партията.

На срещата ще бъдат обсъдени политическите консултации между ГЕРБ и останалите парламентарно представени политически сили, които се проведоха през миналата седмица.

Още по темата

Тогава ГЕРБ се срещна с БСП, ДПС, Реформаторския блок, Патриотичния фронт, ББЦ, АБВ, а „Атака“ отказа да разговаря с преговорния екип на партията на Бойко Борисов.

Предварителните планове на ГЕРБ бяха вторият тур от преговорите за коалиционни партньори да се проведе с лидерите на партиите.

Очаква се след края на партийното съвещание днес лидерът Бойко Борисов да представи и пред медиите политическите си планове за съставяне на правителство, след като в края на миналата седмица заяви, че може и да състави правителство на малцинството.

БСП вече обяви, че не иска да управлява с ГЕРБ, но все пак склони да се срещне отново с най-голямата партия.

ДПС пък заявиха желание да подкрепят правителство на малцинството, но от ГЕРБ не срещнаха съгласие в тази идея.

Разговорите при Реформаторския блок продължиха около седем часа, но без особен резултат, въпреки голямото сходство в програмите на техните партии и коалиции. Основният мотив на ГЕРБ беше, че не е ясно кой взема решението в обединението.

Известно съгласие се постигна с Патриотичния фронт.

С ББЦ разговорите приключиха много бързо, тъй като те, според ГЕРБ, не са представили ясна политическа позиция, а по-скоро лични мнения, АБВ и ГЕРБ се разбраха по 14 от от общо 18 точки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
eй вземете се в ръце и направете най после нещо за бедния и болен българин че вече не се търпи и по добре да играе майдана и да се мре!
67
4
 
4
 
! Отговори
одобрявам преди 9 години
Генерал Бойко Борисов постъпва мъдро като изпрати консултативен екип от 3 члена и разумно изчаква .Демократично обсъжда с електората си.И убеден съм ще вземе най- правилното решение с оглед реалната ситуация в страната и нагласата на другите парламентарни сили.Успех !!!За доброто на България и народа!
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До брейMNOGO PARI --SLABI REZULTATI.
65
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО 70. ЕТО ТАЗИ Е НА ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА. И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИМЕ ПО ФОРУМИТЕ ЧЕ ТИКВАРА НЯМА ФЕНОВЕ А Е С НАЙ МНОГО ГЛАСОВЕ НА ИЗБОРИТЕ. УСПЯВАТ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ИЗБОРИТЕ И ТО СИ ПРОЛИЧАВА ЧЕ ОТ ЕДНИ ИЗБОРИ ДО ДРУГИ ГЛАСОВЕТЕ ИМ НАМАЛЯВАТ. ПОРАДИ ТОВА ЧЕ НЕ УСПЯВАТ ДА ФАЛШИФИЦИРАТ ПОВЕЧЕТО ОТ БЮЛЕТИНИТЕ И ПРОТОКОЛИТЕ. НО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЛУДИЯТ КАКТО ГО НАРИЧАТ НЯКОИ ДРУГАРИ ПРЕБОЯДИСАЛИ СЕ В ГОСПОДА ЩЕЕ ПЪРВА СИЛА. И ОТ НЕГО ТРЕПЕРЯТ ТЕЗИ КОИТО СА С ОМАЗАНИ РЪЦЕ ДО ЛАКТИТЕ.
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Моята прогноза е: ГЕРБ+ДПС+АБВ....За пред електората Бойко ще каже,че той не е искал ДПС,ама те са го подкрепили ей така на добра воля. Балета с Първанов (всички знаем,че имат общи много сикни приятели) ще е, че Първанов е политик от много години, Бивш Президент,че знае как се прави политика на компромисите и все такива бля-бля...
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НАЗДРАВЕ
62
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДПС ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА.
61
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Борисов е ***!
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До спецЕ това се знае, няма нужда някой да ми го обяснява за да може после да се пазари за милиони в парламента за подкрепа - един глас, един милион. И от казване на проблемите полза няма, какво може да се направи ме интересува.
59
4
 
7
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
Демократурата на онзи, с отрицателното IQ, се развихря.Пушилката ще ни задуши напълно!
58
4
 
8
 
! Отговори
ATAKA преди 9 години
Бойко Борисов е национален предател, иска да продаде България на турците от ДПС!Стани, стани юнак балканскиот сън дълбок се събуди,срещу народа отоманскити българите поведи!Догде е мъничка змията,елате да се съберем!С крака да й строшим главата,свободни да се назовем!Да стане лева наш балкански,от него вятър да повей,та полумесец отоманскипод тъмен облак затъмней!Да си развием знамената,да светне нашата земя,да си прославим имената,да гинат турски племена!
57
2
 
5
 
! Отговори
спец преди 9 години
Аве каквали, къдв видяхте луди прикази:1. Няма решение на ЕК за затварянето на блоковете в козлудуй, съд за Кунева!2. Договорите с ТЕЦ1 и ТЕЦ3 са анти-контитуционни и нарушават Европйексия договор за развитие3. ВЕИ-тата също4. ЕРТп-таат газят и мачкат договорите с държавата - развалят се и си иксаме компенсациитеКое точно не е състоятелно или е е истина ви питам аз???
56
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 82Луди си ти. Волен говори истината за БГ....Айде нема нужда да ни го говори лудия ибрикчиа, мерси, и без него знаем, че е така. Всички го знаят и говорят в една или друга степен. Само лудия ***, който е и хитрец прави дивиденти от това. Въпроса е какво предлага - 1000 лева заплата - хе хе хе. А за говорене всеки може да говори. И винаги ще 5% неграмотни и необразовани, които не виждат по далече от носа си и които му се хващат
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОНЯ ЛУДИЯТ ЩЕЕ ПЪРВА СИЛА. НА МНОГО НАРОД ЗАПОЧНА ДА ИМ УВИРА АКЪЛА И ЗАПОЧНАХА ДА ИМ ПРИСВЕТКВАТ АЛАРМИТЕ ЧЕ НИКОЙ ОТ ТЕЗИ КОИТО СА НА ВЛАСТ НЕ ГЛЕДАТ ЗА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА. А САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА СОБСТВЕНИЯТ ДЖОБ ЛОБИСТКИТЕ ИНТЕРЕСИ И ОЛИГАРХИЧНИТЕ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ..ТАКИВА НА НАРОДА НЕ МУ ТРЯБВАТ. ТАКИВА ТРЯБВА ДА ГИ ПРАТИМЕ НА СЕЛО ДА СИ КОПАТ ТИКВИТЕ. ДА СИ САДЯТ КАРТОФИ И ДА СИ ПАСЯТ ОВЦЕТЕ. НАЛИ ТАКА КАЗА ТИКВАТА.
54
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България е от изключителна важност и за САЩ и за Русия. Руснаците биха подкрепили всеки който би обърнал българия към Русия, биха си развързали яко кисиите за предизпорна кампания още повече че 70% от българите са русофили. Но няма да подкрепят и не подкрепиха лудия ибрикчиа който им се слагаше и не се знае накъде ще се завърти ако задуха друг вятър.
53
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЕВАЛАТА ЖИВКОВ СПОМНЯМЕ СИ С КЕФ КАК ЖИВЕЕХМЕ ПРИ ТЕБЕ САМО С НЯКОЙ ЛЕВ. С ТВОИТЕ ДРУГАРИ ЗДРАВО ДЪРЖАХТЕ ХВАНАЛИ ВЛАСТА. НЯМАШЕ ЖАДНИ НЯМАШЕ ГЛАДНИ В НАШАТА СТРАНА. ЕВАЛАТА ЖИВКОВ БЕШЕ НАЙ ВЕЛИК И КАТО ГОЛЯМ УПРАВНИК И КАТО КОМИК.НЯМАШЕ ГО СДЕСЕТО НЯМАШЕ ДОГАН КАКТО КАЗВА ДНЕС НАРОДА КОЙ Е С ПО ГОЛЯМ. БЕШЕ САМО БЕКАПЕТО В НАШАТА СТРАНА А ДО НЕЯ МЕВЕРЕТО ПАЗЕШЕ РЕДА. ЕВАЛА БЕ ЕВАЛА БЕ ЖИВКОВ БЕШЕ НАЙ ВЕЛИК И КАТО ГОЛЯМ УПРАВНИК И КАТО КОМИК.... ТОЗИ ТЕКСТ Е ОТ ПЕСЕН НАПИСАНА ПРЕЗ 90 те ГОДИНИ.
52
0
 
5
 
! Отговори
Националь преди 9 години
До Анонимен 74Защото Руснаците са истински държавници и неупражняват вмешатеслтво във вътрешните политики на други 'суверени държави', както направиха серия от евро-Ционистки робовладетели, което беше само и единствено са тяхна сметка, защото Европейците не са глъмари като нас и едва ли им е било спестено на лидерите им!
51
1
 
9
 
! Отговори
радио Ереван преди 9 години
Питат Радио Ереван: -"Кога ще стана министър-председател? Радио Ереван отговоря: -"Боко, познахме те по гласа! Спри да задаваш този *** въпрос вече за стотен път!"
50
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Волен като стане президент, с първия президентски указ ще направи заплатите по хиляда лева за да може и бедния народ да живее добре, а не само мошениците да грабят от народа и да живеят в охолство.
49
2
 
7
 
! Отговори
безнадежно положение преди 9 години
Ще има ли още преговори? ГЕРБ на среща в посолството на Сащ, за бъдещото управление.