Патриотите искат от Борисов да замрази цената на тока

Настояват и за ревизия в енергетиката
Обновена: 23 окт 2014 08:28 | 23 окт 2014 07:32, Веселина Йорданова
55
Патриотите искат от Борисов да замрази цената на тока
Красимир Каракачанов. Снимка: архив, БТА

Замразяване на цената на тока - това условие за влизането си в управленска коалиция ще поставят пред Бойко Борисов от Патриотичния фронт (ПФ) на консултациите днес. Това е съобщил пред "24 часа" съпредседателят на коалицията - лидерът на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов.

Фронтът отива дори по-далеч - настоява за ревизия в енергетиката и преразглеждане на цената на електричеството, която след това според експертите му може дори да се понижи.

Още по темата
"Защо продаваме евтиния ток от "Козлодуй" и "Марица Изток 2" навън, а ние ги купуваме скъпи "Марица Изток 1" и "Марица Изток 3"? Нека да го обърнем и нормата на печалба за последните да е по-ниска", хвърли предизвикателство Каракачанов. Той е категоричен, че договорите за т.нар. "американски марици" не пречат на държавата да защити стратегическия си интерес.

Точка 2, по която от ПФ няма да отстъпят, е масирано полицейско присъствие в районите с ромски набези. "Да се вземат категорични мерки - слагането на камери в цяла община, не само в едно населено място, струва 50-60 000 лв. А не да пратиш жандармерията, тя да стои една седмица, след което да си отива, а набезите да започват пак", непреклонен е Каракачанов.

"Ако набележим някои неща и си дадем твърдо дума, не е нужно да ги разписваме всичките. Но на първия кръг консултации с ГЕРБ постигнахме съгласие, че повдигне ли се казусът "членство на Турция в ЕС" в рамките на евентуалния ни общ мандат, ще поставим темата на референдум", разказа Каракачанов.

В Турция да се забрани участието в български избори в секции извън посолството и консулствата - това ще е също изискване на патриотите към ГЕРБ.

ГЕРБ ще проведе днес консултации и с АБВ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Узунов:Браво!Направи си селфи с хаштаг. "#dasievropeets може би"
20
7
 
2
 
! Отговори
Узунов преди 9 години
Решил съм специално да се кача на шипка и да се изходя на паметника.Ще се снимам така за ФБ
19
3
 
10
 
! Отговори
Гейбераст преди 9 години
(сега някой *** ще каже:)Не ги слушай,Бойко искаме по-скъп ток продължавай да мачкаш комунистите.
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До УзуновNE VODIA POLEMIKA SAS ZIGANI KATO TEB.
17
3
 
1
 
! Отговори
до узун паша преди 9 години
Не бе узун,Лефси и Ботеф с а русофили според твоите сандакбейове от Москва.Ако не е турция как ли ще се правите"на патриоти" и ако не ровите тая тема кой ли ще ви избира.
16
1
 
6
 
! Отговори
' преди 9 години
Браво само това да постигнете эа нашите баби майки да неги трепят по къщите и да им вэемат кравите кокошките да не спат всяка веер от сртах да не са следващите народа ще виподкрепя
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
към 17:То Тиквата е шеф на тези крадци бе онзии режисьор на кражбата!
14
5
 
6
 
! Отговори
баба пена преди 9 години
Евала Патриоти!
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз пък искам от Тиквата да вкара в затвора крадците от КТБ - Пеевски,Доган и Василев! А дано , ама надали!
12
0
 
9
 
! Отговори
айде-е преди 9 години
тези пак по навик бягат като яре пред майка си. Подпишете договор с отговорностите си. Започнете да внасяте ред в тази държава и подобрявайте положението на хората. Избирателите ще оценят това. А не само искам това, искам онова, искам го сега!
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Краси до тук добре,а какво ще кажеш за затягане на коланите,замразяване и намаляване на доходите?
10
20
 
1
 
! Отговори
Узунов преди 9 години
Турция е страна с история а българите имате един лефски и един алкохолик ботев
9
0
 
16
 
! Отговори
агент Иван преди 9 години
Аз предлагам ревизия на доходите и имущесво на всички дс-кгб агенти?И лустрация!
8
18
 
5
 
! Отговори
Узунов преди 9 години
Каурите се натискат за власт ,но ДПС размаза всички на изборите. Слава на Аллах и Турция. Следващият път правителството ще е наше.
7
8
 
2
 
! Отговори
В.Симеонов-зодияРиби преди 9 години
Дреме ми за вас.Това че сме коалиция с ДПС не ме прави по малко патриот.Самият Местан е про-либерално европейски настроен както гарант за НАТО в България.Мисля че най нормалното нещо е една голяма коалиция от партии които мислим и милеем за страната както и разбира се за вас хората.Сега ще разделим баницата а вие лапайте мухите защото това ви остава за 25 години демокрация.Да гледате ТВ както да пишете по форуми за 15 лева на месец и не на последно място да гласувате като ни избирате!
6
5
 
9
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ БСП преди 9 години
До ХА-ХА-ХА !До Волен Сидеров като беше част от коалицията ДПС БСП и АТАКА какво да кажем?А че същият ходеше на официални визити в Анкара и се срещаше лично с Ердоган?
5
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голям майтап:Патриотите/ченгетата/ в коалицияс турците на Касим Дал!Ха-ха-ха!Е това са "патриоти" по български!
4
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цената на тока в България не е висока и има голям резерв за нейното повишаване.
3
2
 
7
 
! Отговори
Отговорник на Завода преди 9 години
Краска както сте почнали с замразяване бас ловя че от раз ще замразите заплати и пенсии вие от четворната коалиция Герб-Реформатори-Дпс-ПФ(Вмро).Краси моля те кажи на бат Валери Симеонов да върне винкелите които окраде от завода и с които кинти направи тв СКАТ като излъга хората и сега ще *** от Парламента спрямо бизнес империята си в Бургас.Немога да сдам бе човек.Кажи му да ги остави някоя нощ с тира а аз ще се направя че незнам откъде са се върнали.ОК?Разчитам на Патриоти като вас-ще папаме?
2
1
 
12
 
! Отговори
китка на ухото преди 9 години
Ха да видим патриотите ще се гушнат ли с Корман...ще има ли целувки ? Преди правиха заявления, че това няма как да стане...ха да видим сега, кое ще предпочетат, подхвърленото кокълче, или достойнството-...