Лидерите кроят бъдещата власт в кабинета на Цачева

Само Сидеров отсъства от разговора
Обновена: 28 окт 2014 10:37 | 28 окт 2014 10:36, Камелия Цветанова
86
Лидерите кроят бъдещата власт в кабинета на Цачева
Бойко Борисов и Михаил Миков Снимка: архив, БТА

Лидерите на парламентарно представените политически сили се отзоваха на поканата на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов за среща и минути след 10 часа тя започна в кабинета на председателя на Народното събрание Цецка Цачева.

Само лидерът на „Атака“ Волен Сидеров не дойде за разговора, но представители на партията отказаха да участват и в консултациите, инициирана от ГЕРБ за съставяне на правителство преди седмица.

Още по темата
В срещата днес участват лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, на БСП - Михаил Миков, на ДПС - Лютви Местан, от името на Реформаторския блок Меглена Кунева, председател на ДБГ, от Патриотичния фронт е Валери Симеонов, председател на НФСБ, от АБВ е Ивайло Калфин, зам.-председател на партията и председател на парламентарната група, а от ББЦ са Румен Йончев и Светлин Танчев.

Очакванията са след срещата да стане ясно какво ще е следващото управление на страната.

Вчера при откриването на 43-то Народно събрание Борисов очерта три варианта за съставяне на правителство. Първият е за кабинет до пролетта, вторият е до президентските избори, а третият е с цял мандат.

Лидерът на ГЕРБ заяви, че е готов да се откаже дори и от премиерския пост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
>> Само Сидеров отсъства от разговораСидеров не отсъства, Сидеров усилено тренира за липсата си от следващия парламент.
30
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако ни скроят шапката,ще им го върнем тъпкано.
29
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е оня Батман(Бойко),който до преди една година викаше в парламента :"реваншизъм","вън","нови избори"-на ти нови избори.Сега изглежда като гергьовско агънце пред заколение.Горкия.
28
3
 
25
 
! Отговори
атакисть преди 9 години
До Анонимен 37Човече, излагаш се!Парламентът е лицето на законодателната власт!Всички в парламента работят!АТАКА защити избиратлите си, като още вчера 43 проект-решение и закона, които бяха отхвърлени миналия парламент от ГЕРБ-БСП-ДПС!Днес има сбирка за нещо коренно различно!Моля ти се избистри си мислите, защото внушаваш инкомпетентност и плитко разбиране за конституцията!!
27
0
 
21
 
! Отговори
до 22 преди 9 години
До когато трябва, дотогава. Иначе, каква е другата възможност, да ги принудим да се коалират насила ли, според мен е по - лошо. Натискът да има правителство на всяка цена обслужва интересите именно на настоящите политици. Накрая ще се оправдаят с това, че не са били съгласни, но народа ги е принудил, че в интерес на държавата, че не носят отговорност. И познайте, всички ще имат перфектно оправдание да не се рови в миналото, да не се търси отговорност за предишни управления.
26
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АТАКА - ПОБЕДА !!!!!"Българино, чети ! САМО Сидеров отсъства от седянката !"В.Сидеров прави огромна глупост като не присъства. Пръвържениците му са го избрали, за да ги представлява и защитава техни интереси. И как ще го направи, като го няма и хабер си няма какви ги вършат останалите партии там на консултациите? В същност, по какво се различава поведението му от това на Б.Борисов, когато последният с месеци не стъпваше в парламента?Успокои се В.Сидеров че пак е в парламента ...
25
0
 
24
 
! Отговори
До 22 преди 9 години
Аз не съм написал предишния пост,но мога да ти отговоря:нови избори ще се финансират от милионите субсидии на партиите,от продажбата на прескъпите им автомобили,които също струват милиони на данъкоплатците,от спонсорството на свързаните с всеки един от тях фирми,с редуциране на и без това раздутия им бюджет и т.н.
24
0
 
25
 
! Отговори
Национал преди 9 години
До Забравихме !Българино, спи спокоен, бъди сигурен, че не сме забравили!!Съвсем скоропостижно ще имаш доказателства!!!
23
8
 
24
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
Сидер, това трябваше да го направиш в предния парламент. Сега ти лъсна фалшивата муцуна. Нормално, вече не си нужен на ДПС и те захвърлиха....
22
1
 
31
 
! Отговори
НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! преди 9 години
До Браво на двама !Наистина Волен Сидеров и Радан Кънев заслужават уважение заради позицията им. Може да са коренно различни, но и двамата показват, че не искат да са част от задкулисието.Респект и за Велизар Енчев от НФСБ.Той единствен не гласува за мустаката нова/стара председателка на Народното събрание - другарката Цецка Цачева.Щом има и инакомислещи, щом има хора със собствено мнение, значи не всичко е загубено.Дошло е време разделно. От едната страна е народа, от другата душманите му
21
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народе, защо избра този зеленчук, който още не може да говори?!
20
1
 
32
 
! Отговори
калинко преди 9 години
Истината е че борисов се страхува изключително много,ако остане без власт и охрана.Затова клатеше цяла година и правителството на Орешарски и цялата държава,а сега е най-големия радетел на помирението.Ще има помирение,но тогава,когато политическите престъпници,включително и тези от герб,а и от всички правителства на прехода влязат в затвора.Вярвам,че времето им наближава.
19
2
 
35
 
! Отговори
Забравихме ! преди 9 години
Всички изведнъж забравихме, че само преди година и половина изгонихме от властта докторът на всички науки. Днес по изостаналата част от населението отново се уповава на него. Въпросът е защо точно тази мутра ? След като има и още няколко оцелели мутри.
18
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За Путин, За Родину! АТАКА ПОБЕДА!
17
9
 
27
 
! Отговори
АТАКА - ПОБЕДА !!!!! преди 9 години
Българино, чети ! САМО Сидеров отсъства от седянката !Само Сидеров не е част от пъкления план за Нов световен ред !Само АТАКА не е част от политическата мафия !!!Всички други *** в едно гърне. Всичките уж се карат, а делят баницата и слугуват на чуждите господари.АТАКА - последната крепост на народа !
16
2
 
26
 
! Отговори
инвестор преди 9 години
Е нормално са се групитали, едните, болшинството са задкулисие и липса на демократичен индекс!Вторите, Атака, са за прозрачност и директен граждански контрол върху процесите!Нищо ново не виждам!Виждам само как тая зима всички ще изпушат...
15
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Засега само им гледаме сеира.Но ако се договорят да напълнят кацата без дъно КТБ с 4 милиарда лева и после ние да ги плащаме,ще стане страшно.Да плащат тези,които са виновни.Същото се отнася и за НЕК,която крадливи и некадърни политици докараха до там,че сега ние да плащаме дупката от три милиарда лв.която те ископаха. Търпението на народа не е безгранично,неуважаеми бивши и днешни политици.
14
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нещата вървят към нови избори, това е. Убедихме се, че не могат и няма да се разберат. Затова да скалъпват там някакво правителство, за да се прескочи зимата, да гласуват бюджет и каквото там е неотложно и ИЗ-БО-РИ ДО ДУП-КА !
13
6
 
32
 
! Отговори
Браво на двама ! преди 9 години
Поздравления за Радан Кънев и Волен Сидеров ! И двамата са далеч от наркотрафика, контрабандата, мутрите и тиквите.
12
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
САЩ губи войната за Новия Световен Ред.. Ще има нов световен ред но без Златния милиард - САЩ и Запада.. *** , *** , шпионската мрежа на окупатора САЩ тръпне от ужас - чака нов Народен Съд...