Дол няма право да е ментор в българския парламент!

Сидеров обвини шефа на ЕНП, че се меси във вътрешните ни работи
Обновена: 30 окт 2014 14:13 | 30 окт 2014 11:57, Камелия Цветанова
208
Дол няма право да е ментор в българския парламент!
Волен Сидеров. Снимка БТА

Според лидера на "Атака“ Волен Сидеров разговорите в парламента с лидери на основни политически сили на шефа на ЕНП Жозеф Дол са намеса във вътрешните работи на страната.

„Политиците трябва да се възмутят, а чух Миков да казва, че няма нищо нередно в изказването на Дол. За ГЕРБ е ясно, за Борисов Дол е началникът, но това е човек, съден за 16 милиона евро, отклонени по земеделски програми. Нещо смачкаха нещата, макар че беше уличен, че е далавераджия, и идва тук, изказва се нагло и казва, че Борисов ще е премиер и ще има дясно-центристко правителство и тогава ще тръгнат еврофондовете“, коментира ниционалистът.

Още по темата

Той определи Дол като „смешен човек“, който няма право да е ментор в българския парламент.

Сидеров разкритикува и решението на временната бюджетна комисия за КТБ. Според него депутатите от комисията явно търсят начин да спасят банката, а тя трябва да фалира.

"В едно от решенията се иска парламентът да гласува това да не стане и да се промени законът специално, защото трябвало да оздравим тази банка. Откъде накъде?! Ако някой иска да я оздрави, чуждите банки да го направят, но не държавата. Аз съм против с парите на данъкоплатците да се спасява, нека си фалира“, настоя той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
12
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 9 години
До АнонименОтрицателните кометари за"Г-н. Сидеров" не са защото сме за някой от останалите политици. Коментарите просто отразяват слабата оцена за шизофренично поведение на психично лабилен човек. Недоволство от чисто популисткото държание "слушай какво ти говоря, а не гледай какво правя". И въртенето като пумпал в зависимост от каде идва следващата оферта. Надявам се ти плащат да го харесваш, защото обратното те прави по-наивен от първолак.
41
6
 
27
 
! Отговори
реалист преди 9 години
Застават мирно на всеки чуждоземен чиновник-толуп, Срам и позор! И Боко как си извъртя мнението за няколко часа, от най-вероятни съюзници, патриотите станаха неудобни, жалка жалка картинка.....
40
4
 
1
 
! Отговори
Hahaha преди 9 години
Abe psihari pak li ste tuka! Kato odurteete kakvo shte razkazvate po piqnskite sbirki na cheshmite iz selata - kakvi veliki slovestni partiini bitki ste spechelili s drugi psihari li?
39
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До НекъвХорорНекъвХелКойто плаща -той поръча музиката. Европа не дава пари за да ги крадат. А *** и ДПС само това правят. Е, хвърлят и по някой и друг милион на сидеров.
38
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България беше унижена от това франсе както никога до сега.
37
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като чета отрицателните коментари за г-н Сидеров се убеждавам, че заслужаваме дясното правителство на ГЕРБ с или без компания, което ще вдига цената на тока, няма да разваля никакви концесии, ще остави да ни изнесат цялото злато и пр. Повечето българи ще си останат бедни.
36
0
 
3
 
! Отговори
Илф преди 9 години
П Петров,и все пак за какви 17 милиона става въпрос,остави пръстите.
35
23
 
13
 
! Отговори
Бакалия Атака преди 9 години
Волен се продава, това е. Цената варира според обстоятелствата. Просто бизнес, нищо лично. На тези които му вярват той се отплаща чрез имитация на пламенна борба против империализма някъде по кубинските плажове. Волен е бизнесмен, урежда си живота.
34
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ЛУДИЯТ КАКТО ГО НАРИЧАТ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ВТОРО МЯСТО. ЗАЩОТО ТЕЗИ КОИТО СЕ ИЗЛЪГАХА ДА ГЛАСУВАТ ЗА *** КРИВОУСТАТА И СКАТАЖИЯТА БАЛЕВСКИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ЛУДИЯТ. ЕДИНСТВЕНО ТОЙ Е ЗА ИСТИНАТА И КАЗВА ТОВА КОЕТО ДРУГИТЕ ГИ Е СТРАХ ДА ГО КАЖАТ. А НЯКОИ ХОРИЦА ГИ Е СТРАХ ОТ ЛУДИЯТ ЗАЩОТО НЯМА ДА МОГАТ ДА КРАДЪТ И ДА СИ ВЪРТАТ ДАЛАВЕРКИТЕ В МЪТНАТА ВОДА КОЯТО ТЕЧЕ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ В ТИКВОЛАНДИЯ.
33
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЩОМ *** РЕВАТ, ЗНАЧИ ВОЛЕН Е НА ПРАВ ПЪТ :)))))))))))))))))))САМО АТАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
32
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Факт е, че се намери поне един достоен полотик, който да отрази това унижение на България. никога, дори и в следвоенните периоди, никой не си е позволявал да идва от чужбина и да тпосочва кой да управлява България. Това унижение е прецедеднт в българската история.
31
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лош за едни,хубав за други Волен Сидеров излезе най читав от всички останали политици,не ,че и той е без кусури,ама в сравнение с ругите ,направо си е момина сълза ,съжалявам ,че не излязох и не гласувах на последните избори,следващия път Сидеров има гласа ми.
30
19
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Колко ли трябва да си ***, че да му се вържеш на популистките лъжи???????????????????????????????????????????????????
29
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До 35Че кой, ако не Местан плаща на батака?
28
3
 
22
 
! Отговори
кк преди 9 години
От посещението и изказването на г-н Долен, пардон Дол, стана ясно как НЯКОИ от ЕС ни водят за носа. 1.Те определят какво правителство да има в Б-я и кой да го оглави, т.е. искат такова правителство и такъв премиер, които ще слушкат.2. Те определят кога да тръгнат и кога да бъдат спрени парите от еврофондовете. Ако слушкш - да! и обратно.И в ЕС си е чисто политиканстване, което означава, че "принципите" са конюнктурни.Аз не разбирам така нещата, затова поздравявам Волен за дързостта му.
27
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цацаров къде си бе тлъста *** - що не е заключен този шизофреник??????
26
21
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ВЕЧЕ ВЯРВАМ САМО НА ВОЛЕН СИДЕРОВ, АТАКА И ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА!....................вярваш на този който ти плаща ... ако утре Местан почне да ти плаща и на него ще повярваш, другарю "патриот"
25
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Яяяяяя, как хубаво е разперил "златните" си пръстчета. Сега ще си ги навре.........от..ад
24
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** популист
23
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
батакист и на снимка да го видиш пак му удари шамар!