Дол няма право да е ментор в българския парламент!

Сидеров обвини шефа на ЕНП, че се меси във вътрешните ни работи
Обновена: 30 окт 2014 14:13 | 30 окт 2014 11:57, Камелия Цветанова
208
Дол няма право да е ментор в българския парламент!
Волен Сидеров. Снимка БТА

Според лидера на "Атака“ Волен Сидеров разговорите в парламента с лидери на основни политически сили на шефа на ЕНП Жозеф Дол са намеса във вътрешните работи на страната.

„Политиците трябва да се възмутят, а чух Миков да казва, че няма нищо нередно в изказването на Дол. За ГЕРБ е ясно, за Борисов Дол е началникът, но това е човек, съден за 16 милиона евро, отклонени по земеделски програми. Нещо смачкаха нещата, макар че беше уличен, че е далавераджия, и идва тук, изказва се нагло и казва, че Борисов ще е премиер и ще има дясно-центристко правителство и тогава ще тръгнат еврофондовете“, коментира ниционалистът.

Още по темата

Той определи Дол като „смешен човек“, който няма право да е ментор в българския парламент.

Сидеров разкритикува и решението на временната бюджетна комисия за КТБ. Според него депутатите от комисията явно търсят начин да спасят банката, а тя трябва да фалира.

"В едно от решенията се иска парламентът да гласува това да не стане и да се промени законът специално, защото трябвало да оздравим тази банка. Откъде накъде?! Ако някой иска да я оздрави, чуждите банки да го направят, но не държавата. Аз съм против с парите на данъкоплатците да се спасява, нека си фалира“, настоя той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПРАВ Е СИДЕРОВ , ФРАНЦУЗИНА ДАСИ ГЛЕДА НЕГОВАТА КЪЩА
1
13
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
само АТАКА мисли за България