Бареков: Кабинетът ГЕРБ-РБ е сглобен като буламач

"Народът ще отхвърли МС с мрачни фигури от прехода"
68
Бареков: Кабинетът ГЕРБ-РБ е сглобен като буламач
Николай Бареков. Снимка: архив, БулФото

Сериозните политици трябва да останат опозиция на кабинет, сглобен като буламач. Това е острият коментар от Брюксел на лидера на „България без цензура“ и евродепутат Николай Бареков по повод спряганите имена за министри в кабинета на ГЕРБ и РБ.

Още по темата
Правителство, което не се ползва с широка парламентарна подкрепа и не е с ясно изразен център-дясно профил, ще бъде авантюра, която за жалост ще бъде платена от българския народ, заявява Бареков, цитиран от пресцентъра на партията.

По думите му всяка една мрачна фигура от прехода, която участва в управлението и е замесена в мачкането на българския бизнес, българската интелигенция и колосалната кражба от приватизацията, извършена в края на 90-те, ще бъде посрещната остро от цялата българска общественост.

"България няма друга алтернатива освен Европейския съюз. България е в безпрецедентна политическа и икономическа криза. Всяко правителство, сглобено задкулисно, безпринципно и с желание да дели баницата във властта, няма да реши глобалните проблеми на българския народ", отсече той.

Можеше да имаме успех само ако всички политици бяхме осъзнали отговорността на момента и бяхме разписали антикризисна програма, която да бъде договорена пред очите на цялото общество, категоричен е Бареков.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
4
 
4
 
! Отговори
КОШМАРА преди 9 години
Казва се- ток и жица, хубавице!
8
2
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 9 години
Абе,кап.т спукан,кой го интересува ти какво мислиш,като всеки знае що за продажна твар си ! И ,откъде мозък у теб??? Само слуз там !
7
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
То целият парламент е бОооламач
6
2
 
35
 
! Отговори
гнус преди 9 години
бюрека е най-продажното коп*ле!
5
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
то пък сякаш се очакваше този продажен *** да е съгласен ...
4
5
 
38
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
Щом и Бюрека изока против правителството всичко е ток
3
3
 
20
 
! Отговори
Тихомир Томов преди 9 години
ДПС са се разбрали да подкрепят всичко за 50 % от КОНТРАБАНДАТА - амен амен 2 милиарда ! Затова и ще са кротки и не ги слушайте как опяват !
2
1
 
39
 
! Отговори
избирател-безпартиен преди 9 години
Бюрече , надявахме се ти да станеш Премиер както обеща , но на не стана. Вместо да се изказваш от Брюксел ела тук в Българския парламент и се бори за правда и свобода. Нали така обещаваше на балъците , които гласуваха за теб. Айде чупка псевдо политик.
1
4
 
40
 
! Отговори
смешко преди 9 години
Хахаха, КАП****! Свършиха паричките на КТБ и сега ако има нови избори ще вземеш на геврека центъра, господин Кап****.