Борисов ще е премиер от Банкя, не иска да се мести в Бояна

Премиерът забранил ремонт в резиденцията, за да не се харчат пари
Обновена: 11 ное 2014 14:00 | 11 ное 2014 12:43,
105
Борисов ще е премиер от Банкя, не иска да се мести в Бояна
Снимка: архив Булфото

Премиерът Бойко Борисов отказа да се премести в резиденцията на властта в Бояна и остава в къщата си в Банкя и след като отново застана начело на правителството.

Още по темата
„Няма да се местя в резиденция „Бояна“, каза пред в. „Преса“ Борисов.

Той обясни и че е забранил да се правят всякакви ремонти на вилата на улица „Секвоя“, „за да не се харчат излишни пари“.

В понеделник се появи информация, че предстои НСО да направи обновяващ и освежаващ ремонт на премиерската вила в резиденцията.

Борисов бил категоричен, че в дома му в Банкя ще му е по-удобно. Така премиерът тръгва по стъпките на президента Росен Плевнелиев, който при встъпването си в длъжност отказа да се премести в резиденция „Бояна“ и остана в комплекса „Резиденшъл парк“, който също е в полите на Витоша.

Практиката в Национална служба „Охрана“ обаче е да изисква настаняването на президента, премиера и шефа на парламента в добре охраняваните държавни жилища заради изискванията за сигурност. Според „Преса“ Борисов вероятно е убедил НСО, че засега ще остане да живее в къщата си в Банкя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
3
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Абе пука ми на четвъртития, като иска да си троши главата, да си я троши, пфу!
20
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ZASHTO NE MI HARESVAT POLITIZITE V BALGARIA.ZASHTOTO AZ,TI I VSICKI NIE NEPOLITIZI S NASHATA ZAPLATA TRIABVA DA SI ZAPLASHTAME VSICKO OT KOETO SI IZPOLZVAME:TOK,BODA,PARNO,BENZIN,TRANSPORT OBSHTESTVEN I LICEN,A TE BOGUMILOSTIVITE NIAKOI TRIABVA DA IM ZAPLASTA.BOIKO BORISOV NE GELAE DA GIVEE V BOIANA,A GELAE DA SI GIVEE V BANKIA,SAMI PRESMETNETE S KOLKO SE POKACVAT RAZHODITE PO NEGOVIAT TRANSPORT GRIGI OT NSO ZA SAHRANIAVANETO NA SKAPOZENNIAT MU GIVOT.
19
0
 
3
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Мачкай, мачкай, а после щи глеаме снимките неглиже в Шок и Укенд, пфу!
18
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Резиденшъл парк. Като чета такива *** имена ми става смешно и тъжно. Как може да сме такива телета? Защо "резиденшъл"? Толкова ли е беден българския език? Аман от уикенди,бизнеси,бодигардове и къндишани
17
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ДО ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА БОЙКОКАК МОЖЕТЕ ДА ОБЯСНИТЕ ПРИСЪСТВИЕТО В НАСТОЯЩИЯ КАБИНЕТ НА ПОВЕЧЕ МИНИСТРИ ОТ КАБИНЕТА НА ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, ОТКОЛКОТО В ПРЕДИШНИЯ КАБИНЕТ НА ГЕРБ?
16
4
 
1
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
до до МарксДълго е за обяснение, немоем ти го обясна, пфу!
15
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ZASHTO LI KOMENTIRATE PROBLEMITE NA BOIKO BORISOV,KADE SHTE GIVEE,V BANKIA ILI V SOFIA,KOI SHTE MU ZAPLASHTA PARNOTO,TO I GAS I DALI SHTE IMA KAMERIERKI--TOVA SI E NEGOV LICEN PROBLEM.VSICKI RABOTIM ZA EDNA ZAPLATA,TOI SAHTO-VSEKI SI POKRIVA RAZHODITE.
14
16
 
6
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Боко, народът не е с теб и затова държа да се привардваш, щот риска ти е към 99%, ако ме разбираш кво ти пиша.
13
5
 
21
 
! Отговори
До Маркс преди 9 години
Че Борисов не е цвете е ясно на всички. Но ти ми обясни защо дори когато се направи нещо в името на това да не ти излизат едни пари от джоба, ти и останалите продължавате да мрънкате? По навик, защото трябва да се мърмори за всичко?
12
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 12: то добре, може и да си прав, обаче ако се беше преместил, щеше да вдигаш врява до небето как се прави на велик и харчи пари на данъкоплатеца за глупости... Е, ако не ти, някой друг. Няма угодия, в такива ситуации.
11
13
 
17
 
! Отговори
кк преди 9 години
Пълна демагогия!!!!А изчисли ли някой, няма ли организирането на охрана в Банкя, да излезе по-скъпо от ремонта в Бояна?Има си технология на управление и никой не може да избяга от нея...И друго, резиденцията в Бояна няма да се остави да рухне, така или иначе ще се ремонтира.Така че, някой от съветниците да каже на г-н Борисов, че предизборната кампания мина...
10
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Po tochno vremenniat premier
9
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този пак започна да се прави на състрадателен чи виждате ли не харча държавни пари а си живея в собственият дом и как иначе в Бояна е пълно с бръмбари а в Банкя си ги знае инак погледнеш ли появил се е втори Мишо бирата че и Ваньо е на линия и хей ти на всички условия изпълнени
8
4
 
10
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Абе българин, кво лошо има, че не искам да го застрелят като Луканов и държа Законът да е за всички? А ся кво е, пълно беззаконие и мутризация, пфу!
7
2
 
21
 
! Отговори
1 преди 9 години
До БългаринАми тя злобата ще ни изяде от вътре, затова сме на тоя хал.
6
3
 
19
 
! Отговори
trafalgar преди 9 години
Орешарски и Станишев обичаха вила Секвоя , там се изживяваха колко велики са ! Стонишев си е играл там , друго си е да израстнеш в ЦК !!!
5
7
 
6
 
! Отговори
finansist преди 9 години
Най-голямата грешка на това правителство ще е сливането на НАП и Митниците. Финансовият резултат от свичко това ще е потресаващ - в отрицателен аспект. Ако сега дефицитът е 3 до 4 %, то след сливането ще е поне двойно и то в най-добрият случай, някъде към 8%. Да ви кажа ли какво ще стане, ако е 8% - няма да има пари за нищо, нито за пенсии, нито за майчински, камо ли за заплати..Но ако е 10 % както се очаква, жална ни майка, трябва да затворим държавата и да обявим ФАЛИТ! Успех на сливането! --
4
1
 
16
 
! Отговори
парвото да реши преди 9 години
е изцяло негово и е похвално .Трябва да се въведе и предложението на Г-н Валери Симеонов правителствените коли да са българско производство.Също и облеклото на държавните чиновници ,както е било в началото на миналия век въведено от строителите на съвременна България.
3
9
 
22
 
! Отговори
Българин преди 9 години
Чудя се дали някога ще спрете да мрънкате! Каквото и да се направи, дори и добро, пак ще се намери кой да мърмори под нос, че виждаш ли това е направено с някаква користна цел. Аман вече!
2
12
 
10
 
! Отговори
Маркс преди 9 години
Ей Боко, премести се бе! Аз не искам някой да те тресне изневиделица, искам да си те съдят( има доста актуални теми) и квото реши Съдът. Пфу!