Не се разпознавам в инициалите Ц.Ц., моето съкращение е Цв. Цв.!

Задкулисие в 43-то НС не може да има, различни сме, сигурен е Цветанов
Обновена: 27 ное 2014 20:44 | 27 ное 2014 19:00, Веселина Йорданова
229
Не се разпознавам в инициалите Ц.Ц., моето съкращение е Цв. Цв.!
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БулФото

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов за пореден път заяви, че не се разпознава в инициалите Ц. Ц. от изчезналите тефтери на бившия шеф на Комисията за конфликт на интереси Филип Златанов.

„Моето съкращение трябва да бъде Цв. Цв. Аз не се разпознавам под инициалите Ц. Ц.“, отсече той в предаването „Лице в лице“ на bTV.

Още по темата
По думите му експертите трябва да кажат дали тефтерите са били подправени. "Фактът, че са изчезнали доказателства, говори за проблем. Не смятам, че е случайно”, каза Цветанов, според когото единствените, които нямат интерес от изчезването им, са политическа партия ГЕРБ и президентът Росен Плевнелиев.

„Всичко, което беше като текст презентирано, единствената цел беше дискредитирането, унищожаването на ГЕРБ и на президента и неглижиране на президентската институция”, аргументира се той.

Бившият вътрешен министър заяви, че в последната година и половина е имало опити службите да бъдат използвани политически, а ДАНС не била активна в законодателната дейност с предложения.

По думите му в последната година и половина ДАНС е загърбила основния си приоритет – контраразузнаването.

След акцията на ДАНС и прокуратурата в Пазарджик и Пловдив, Цветанов обяви, че е необходим задълбочен анализ на работата на службите. "Изводът днес в 43-то НС е, че Писанчев не отговаря на профила, изискванията, които има днес като предизвикателство пред националната сигурност”, каза той в коментар на закритото заседание в парламента, на което шефът на ДАНС беше изслушан.

На въпрос може ли да се каже, че тази акция е била в някаква степен провалена, Цветанов заяви, че самият Писанчев е споменал, че е имало изтичане на информация.

„Това е провокирало бързото реагиране, по-неотложно да се действа в тази операция. Но това също води и доста въпросителни за евентуално непостигане на целите на тази операция, ако тя е била добре планирана“, коментира депутатът.

На въпрос има ли вина ДАНС за това, което се случи с КТБ, той отговори: „При положение, че финансовото разузнаване е в Държавната агенция за национална сигурност, разбира се, че определено можем да изведем подобни изводи“.

Цветанов каза още, че в рамките на 43-ия парламент няма как да се роди задкулисие, защото всяка една партия наблюдава другата. "Много сме различни като профил и точно това не би могло да даде тази симбиоза на задкулисие”, разясни той.

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още по темата: Цветан ЦветановГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
133
0
 
11
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
В такава ситуация Цв.Цв. е по добре да мълчиш.Излагаш се повече.
132
0
 
17
 
! Отговори
Цицко Цецко (ЦЦ) преди 9 години
ЖАЛКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А целокупният български народ си мислеше, мисли и ще мисли, че ЦЦ си е 100х100 Цветан Цветанов /ЦВИНОКИО/...А иначе тоя ГьОТСУРАТ нема да се познае и дори съкращението да е Цветан Генчев Цветанов!!!!!
131
0
 
15
 
! Отговори
www преди 9 години
ДА И СПОРЕД МЕН Ц Ц Е ЦЪФНАЛО ЦВЕТЕ...
130
0
 
19
 
! Отговори
Тлъб преди 9 години
Тоя как вони на пърчовина, не се трае
129
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Долен ***, скоро ще ви изритаме!
128
1
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 9 години
Ами то кадрите ви са "алтруисти" като тебе, където ЦЦ, там и Цв.Цв.
127
0
 
11
 
! Отговори
ссд преди 9 години
"Моето съкращение трябва да бъде Цв. Цв."Е, по-объркали са се явно.
126
0
 
15
 
! Отговори
чиче преди 9 години
така е след като им позволяваме да ни правят на ***!
125
0
 
18
 
! Отговори
Цицко Цецко преди 9 години
ЖАЛКО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А целокупният български народ си мислеше, мисли и ще мисли, че ЦЦ си е 100х100 Цветан Цветанов /ЦВИНОКИО/
124
0
 
10
 
! Отговори
ЕС преди 9 години
Стига сте бистрили политиката обърнете внимание на цената на нефта падна за 3 дни с около 10 долара а цените на горивата с някакви си стотинки барел петрол е почти 70 долара а беше достигнал 115 вие си направете сметка колко процента са това , някой трупа пачки в момента а вие балъци плащайте дизела по 2,50лв за литър
123
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Гледам и не вярвам на ушите си.
122
0
 
35
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Еми прав е човека.Ц.Ц. няма нищо общо с Цв.Цв.Б.Б. няма нищо общо с Бо.Бо.И.Ф. няма нищо общо с Ис.Фи.Д.П. няма нищо общо с Де.***.Това са чисти съвпадения!
121
0
 
15
 
! Отговори
https://facebook/dim преди 9 години
Ами да - Цецка Цачева.
120
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По времето на социализма агентите на държавна сигурност Борисов и Цветанов са арестували дисидентите който искат да имигрират в чужбина или да се оженят за чужденки.те са ги изпращтали в ЛАГЕРИТЕ БЕЛЕНЕ и СКРАВЕНА и там са ги убивали с ТОЯГИ и ЛОПАТИ а после са хранили ПРАСЕТАТА с ТЯХ.методите на държавна сигурност в борбата им с дисидентите е ТОТАЛИТАРНА-те са ги обявявали за психично болни или хомосексуалисти-Българския народ иска възмездие за убитите дисиденти от ДС.затвор за Бойко и Цецо..
119
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Д.П. не е #КОЙ, а е "Дийп Пърпъл"
118
0
 
9
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 9 години
Ти остави това че не се препознаваш в тефтерчето но кажи зашто сме отхвърлени от Шенген И ИЗОСТАВАМЕ ОТ рУМЪНИЯ.До кога човека който улицетворява този провал вие го назначихте и в продължение на пет правителства шефа на Гранична полиция гл.комисар Пенов е на поста си,
117
0
 
5
 
! Отговори
гласоподавател преди 9 години
заштото сте различни затова има зад кулисие.ШТО се отнася до Писанчев както някогашния МВР Йовчев не бяха ли проекти и отгледани овс ГОСИН Цветанов.
116
0
 
16
 
! Отговори
Aнонимен преди 9 години
цв цв за коледа щте получиш подарък от дядо коледа раирани дрехи и безплатен апартамент и храна в централния затвор затворниците потриват ръце и те чакат Цветане.
115
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Смело напред Цветанов, много хора ти вярват.
114
1
 
23
 
! Отговори
cas преди 9 години
в затворааааааа пъпеш.