Борисов спокоен за властта: Управлението не е заплашено!

Премиерът съветва всички да са малко по-тихи
46
Борисов спокоен за властта: Управлението не е заплашено!
Снимка: архив, Булфото

Управлението по никакъв начин не е заплашено, обяви премиерът Бойко Борисов въпреки заплахите на ПФ да оттегли подкрепата си от правителството заради назначението на Орхан Исмаилов от „Народна партия Свобода и Достойнство“, част от РБ, за зам.-министър на отбраната.

Още по темата
„По никакъв начин не е заплашено, защото ние имаме коалиция с Реформаторския блок. Аз съм поел ангажимент да работя дори в правителство на малцинството в името на хората и държавата и всеки ден го доказваме с това, което правим“, отсече премиерът.

„Всеки като партия и като коалиция има право да ревизира и да прави това, което счита добро за себе си. Аз не се ръководя от това, което е добре за ГЕРБ, а от това, което е добре за държавата, и го демонстрирам“, допълни той.

Относно упреците, че е назначил зам.-председателя на „Народната партия Свобода и достойнство" Веселин Пенев за областен управител на София-град вместо Стамен Янев от ДБГ, Борисов заяви, че не той избира.

„Аз не знам кой на кого е човек в РБ, когато ми дават списък с имена, аз ги назначавам и не е е моя работа да избирам“, отсече той.

Борисов увери, че търси единствено консенсус, разбирателство, спокойствие и стабилност в държавата, „за да дойдат инвеститорите, да се отпушат фондовете, в държавата да влязат пари“.

„Пък след това може и да си отиваме. Това е единственото, което ме интересува“, настоя премиерът.

„Бих посъветвал всички да са малко по-тихи, по-мълчаливи. Много таим хората гняв в себе си, когато не сме съгласни с нещо, но да се опитат в името на хората да запазим стабилността на държавата“, призова той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реформарматорите, тия пък кои бяха! А да тези дето взеха 8 милиарда заеми!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ББ и сателитите му, като този РК, са гротескни фигури, много от тях комични, както самият ББ, но всички те са главните действащи лица в трагедията на България, наречена Преход! Времето на тези лица ще бъде отбелязано като най-черните страници в българската история.
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Аз съм поел ангажимент да работя дори в правителство на малцинството в името на властта в мои ръце, задкулисието, което ми дърпа конците и ми наби канчето, че си подадох оставката и което похарчи една камара пари за протести и фалирането на КТБ с цел разклащане на държавата и връщането ми на власт, освен това съм дал обещание България да е постоянно надупена към чуждестранните ни партньори", отсече премиерът.
4
4
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 9 години
Чакам Каракачанката и нещастната му кретенска олигархична половинка Валерчо другата седмица да оттеглят на свое заседание на ПФ подкрепата си от ГРОБ. Ако това стане, веднага *** от Брюксел ще се заеме с "празнината" ГРОБ-ът да е запълнен изцяло- тоест догоре пръст за да не полазват бактерии от мъртвото тяло.
3
0
 
14
 
! Отговори
край преди 9 години
Пази не стабилността на държавата а стабилността на политическата система изградена от 25г. Около това се обединиха всички партии и реално ОПОЗИЦИЯ Е САМО НАРОДА ако го има. Братя бългжари ако България и живота ви харесват стойте си по домовете на топло, вечер удрайте по една домашна с туршия и не се занимавайте с полтика. С политика се занимават ТЕ и чрез нея ви постригват и доят.
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Правителството в момента въобще не отразява настроенията в Обществото. ГЕРБ се ползват с подкрепата на около 9.5% от всички избиратели, а пък за РБ и ПФ, просто не ми се коментира. Властолюби некадърници, които излъгаха избирателите си.
1
2
 
15
 
! Отговори
zeus преди 9 години
То за Борисов само това е важно, да не го свалят от власт случайно, жаден за власт, граничещо с болест. Като не сте застрашени свършете нещо за хората, до сега чуваме само за замразени заплати и нов дълг в огромен размер.