България губи "Южен поток", защото е послушна

Според Сидуров Турция определено печели от цялата ситуация
Обновена: 2 дек 2014 18:39 | 2 дек 2014 18:24, Камелия Цветанова
198
България губи "Южен поток", защото е послушна
Сидеров: Булфото, архив

Оказа се, че послушанието спрямо Брюксел и спрямо Вашингтон не носи полза на България, носи вреди. Така коментира пред журналисти в парламента лидерът на "Атака" Волен Сидеров информацията от руска страна за спиране на проекта "Южен поток", цитиран от БТА.

Още по темата
България отново си нанесе самоубийствен удар, лишавайки се от 400 млн. евро годишно, като добавим още 350 млн. евро годишно загуби от санкциите, значи 1,5 млрд. лв. България сама си нанася удар, защото е послушна, коментира Волен Сидеров.

Спирането на "Южен поток" е зле за България, посочи той и отбеляза, че от "Атака" винаги са казвали, че проектът е полезен за страната ни.

Ако аз съм министър-председател на България, ще го направя, заключи Сидеров.

Според него явно САЩ води истинска война срещу Русия.

По думите му това е война, в която България трябва да определи коя страна да заеме.

Убеден съм, че страната, която трябва да заемем, е евразийската, не атлантическата, и ако този
път България направи грешния избор, може би ще бъде последната национална катастрофа за нашата държава, смята Волен Сидеров.

Според него Турция определено печели от цялата ситуация. По думите му това е нов подарък за Турция, предишният бил от Иван Костов през 1997-98 г. по време на т.нар. газова война.

"Костов беше също така послушен на САЩ, спря "Синия поток" и той беше направен до Турция. Сега се канят да направят още един газопровод до Турция и накрая ще купуваме руски газ с турска надценка", коментира Волен Сидеров.

Васалната политика нито е гаранция за дълъг живот на властващите в България, нито за добро бъдеще на страната, заключи лидерът на "Атака".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
1
 
2
 
! Отговори
костовист преди 9 години
А бе човек,всеки знае че *** пари от Путин какво се правиш на патриот.Гледаи добре да си вършиш работата щото са ти платили добре за това.
146
1
 
1
 
! Отговори
кали преди 9 години
От какво ви е страх ??? Я се стягайте !!! Ще победим и ще спасим страната си !!! Горе главите българи !!!
145
1
 
2
 
! Отговори
кали преди 9 години
Разбира се че е така !!! Отново чуждите държави ни изиграха и ни се подиграха !!! Опитват се да ни завладеят постепенно !!! Толкова ли сте наивни ??? Прогледнете най-накрая !!!
144
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя още ли е жив...
143
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За пореден път Сидеров е ПРАВ Злобата ви не ви позволява да го признаете
142
14
 
3
 
! Отговори
До Волен преди 9 години
Волене, Южен поток го спря правителството, което ти подкрепяше 1 годин. Ако не беше се изгаврил с тези които те избраха и да лижеш *** на Доган, сега можеше и да има южен поток
141
7
 
5
 
! Отговори
тъжна истина преди 9 години
Над 51 415 фирми регистрирани у нас са собственост или управлявани от руснаци, но печалба не плащатЦели сектори от икономиката ни са зависими от КремълГеорги Георгиев*Публикувам конкретни и официални факти от Търговски регистър на Република България, които донякъде обясняват защо продължаваме да бъдем най-бедната страна в ЕС...
140
0
 
8
 
! Отговори
Евгений преди 9 години
Полша е против Nord Stream. Германия изплю на Полша. Газ в Полша, $ 500, $ 300 през Германия. България срещу Южен поток. Турция изплю на становището на България. В Турция, газ 300 щатски долара. В България - $ 500? По-малко инвестиции и работни места. Кой спечели?
139
5
 
12
 
! Отговори
Бакал Петко преди 9 години
България може да е управи само ,,един луд,, като Сидеров и никой друг.ГЕРБ да се свали от власт, да се изправи правителството пред Народен съд и се възложи на Сидеров да състави ново правителство.
138
3
 
9
 
! Отговори
волене преди 9 години
Покажи на тия хора как са мяташ,как го движиш, как са бараш,колко са раздаваш.Как са мяташ,как го движиш, как го бараш,колко са раздаваш.
137
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България не е виновна за спирането на Южен поток а Русия която се интересува от собствената си облага от собствената си облага се интересуват и ЕС и Америка!Нашата цел е далеч от Ислямиста Ерзоган -Путин Ердоган на 100 процента моя приятел майната му на православието и добрите отношения с България ние сме единствените православни !!!
136
2
 
4
 
! Отговори
до предния преди 9 години
докато такива като мен изясняват мрачното бъдеще на нацията такива като тебе сравняват кой какво е казал и къде и защо го е казал, което отнема също толкова време но твоето отделено време но не помага на никого! а мнение за предателите имаш ли изобщо щото ми миришеш на американски *** от най позеленелите от долари. by the way никой не ми плаща да стоя до 1 часа. просто БЪЛГАРСКОТО не убито у мен като у теб! anadan mu
135
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стига си поствал едно и също под всички статии бе чук. Не разбра ли че чорбаджията ти вчера го спря?
134
2
 
7
 
! Отговори
враг пред портата преди 9 години
сещате ли се за момчето което сновеше между германеца и руснака, и германеца му каза Миша защо си на наша страна: защото сте по силни и ще победите, а той му каза че е защото обича шоколад /парите/ а не германците, и да спре с двойната игра защото ще пострада? края беше Миша обесен а руснаците победиха уж по перспективните немци //ЕС САЩ/! позната ли ви е тази ситуация? България е Миша и бесилото я чака т.е. Турция я чака с отворени обятия, останалите играчи са същите
133
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Незнам защо толкова омраза към Волен аз отдавна съм напуснал, но немисля че той е виновен за сегашното състояние на държавата. Защо не мразите истинските виновници, или и това е една от характеристикити на роба, да се клани на господаря колкото и да го тъпчат.
132
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Реве, защото ще му спрат паричките от Кремъл за непослушание...
131
14
 
11
 
! Отговори
При мама преди 9 години
Добре е за нас, така ще се сближим още повече с майка Турция от която сме били насилствено отцепени от Русия. Така всичко си идва на мястото.
130
11
 
2
 
! Отговори
V.Siderov преди 9 години
Bulgari,pomnete mi dumata.pak shte napravq lageri i shte mi robuvate.BG shte e ruska oblast,a az ruski despot i nqma murdane.shte razstrelvam predateli nared!
129
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Елементарен си Сидеров, много елементарен! Ти хулиганино самозабравил се, за толкова злини си отговорен. Заяжданията с хората по самолети и ресторанти са допълнителен минус за мухъл, като теб.
128
13
 
8
 
! Отговори
Joro преди 9 години
Volen,Volene.Po golqm predatel skorone e rajdala maika Bulgariq.Nedei nosi plakati na Levski po ulcite,zashtoto Levski ni e preduprejdaval da se pazim ot rusnacite,a ti iskash da im prodadesh Bulgariq.proruski agent-predatel!