Нямало официална позиция от Русия за спирането на "Южен поток"

България е за икономически изгоден проект, рече Кунева
32
Нямало официална позиция от Русия за спирането на "Южен поток"
Меглена Кунева. Снимка: архив, БТА

България е за това да има икономически изгоден проект и спазване на европейското законодателство, заяви вицепремиерът Меглена Кунева по повод на решението на Русия за спирането на "Южен поток".

Още по темата
Кунева уточни, че все още няма официална позиция на Русия по въпроса за спирането на проекта, така че няма какво да се коментира и от българска страна, предаде БТА.

Вицепремиерът ще участва днес във форум за трансатлантическото партньорство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
2
 
! Отговори
тя преди 9 години
Кунева най- после се научи на дипломация!
23
1
 
2
 
! Отговори
и ко сега преди 9 години
Кунева не може да си толкова проста... Путин не само го заяви а го направи непосредствено след срещата си с Ер Доган, което в превод трябваше да Ви говори следното: "*** си майаката пумиярска и ходете да носите газ с кофите от САЩ и ЕС"
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кунева уточни, че все още няма официална позиция на Русия по въпроса за спирането на проект--------Тази национална предателка пак си бае, каквото си знае...Интересно, каква по-официална позиция от позицията на президента на Русия чака?Може би по навик от България, очаква да се обади американското посолство и да нареди на президента какво да прави?Да ама не, това не е България, която се управлява по този начин, а е Русия, която не е на ръчно управление от USA посолството...
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
.....лачена и влачена
20
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама на тия продажници още не им се верва какъв ги чака.
19
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като усетят дебелия край политиците,че хазната е празна,няма пари в нея и че безработицата расте,тогава ще се молим на руснаците за Южен поток,ама е късно вече,мандалото хлопна!Абе политиците ни,това са сумати работни места и то постояни,това беше шанс за икономиката ни,вие луди ли сте да го изтървете?Да угодите на Американските интереси навредихте на собствената си страна!Америка е доволно но не я е.е за нас!Ние ще сме без пари!
18
1
 
2
 
! Отговори
ни съ знай преди 9 години
Смятах те за по-умна.Сега зная, защо така пишат за теб тези от Аъака!
17
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
spokoino! tikvata shte opravi vsichko!
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честото братя Българи,Честито!Русия ни търпя магариите,търпя и накрая ни показа среден пръст!За истрадалата ни икономика това бяха работни места доста,това бяха транзитни такси,това беше тръба директно от Русия,заобикаляща Украйна,и номерата им да не плащат за руската газ!Честито да ни е!Сами си го набихме!
15
2
 
8
 
! Отговори
VANGEN преди 9 години
Ето я и тая-която кой знае колко милиона подкупи е взела за унищожението на 4-те абсолютно изправни блока на аец-а и която е член на 3 литералната комисия-това е една част от световното правителство в сянка и тя се прави на ударена-такива антибългари като тая ***,която не трябва да излезе от затвора,веднага на съд и за национално предателство и разстрел-амин дай боже.....
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
koi typaci glasivaha za typachka
13
5
 
0
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Г-це "Йес" -това е все едно Вие си купувате апартамент в комплекс и управата на комплекса ви казва -да ще ви дадем апартамент. но при положение ,че трябва да спазвате правилата на комплекса ,а той е да допускате във вашият апартемент хората от обслужващият перснал на комплекса във вашата тоалетна например -вие ще се съгласите ли ?
12
1
 
5
 
! Отговори
МЪРШО преди 9 години
МЛЪК
11
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 11АМЕРИКАНСКА ПРОСТОТИЯ ЗА КОЛОНИЗИРАНЕ НА ПРОСТАЦИ ОТ ЕС, НЕЩО КАТО ПРЕДИШНАТА АКТА ЛИ БЕШЕ АФТА ЛИ БЕШЕ
10
2
 
15
 
! Отговори
Пиночет преди 9 години
Кое е икономически изгодното партньорство, коза гадна? Да затваряш блокове на АЕЦ, това ли? Разстрел за вас!!!
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
BE HORA, KAKUV E TOZI PAKT ZA "EVRO-ATLANTICHESKO PARTNJORSTVO" ?! KAKVO SHTE NI DONESE NA NAS? POREDNATA PODCHINENOST I TOTALITARNO UPRAVLENIE, NO VECHE NE SAMO ot EC, a I OT USA (LEGALIZIRANE NA ZADOKEANSKOTO UPRAVLENIE)! KUDE E PUBLIKUVAN PROEKTUT? I NE PODLEZJI LI TOJ NA VSEOBSHTO OBSUZJDANE I ODODBRJAVANE OT EVROPEJSKITE GRAZJDANI, V T.CH. I OT NAS - BULGARITE?! ZA TAKIVA VAZJNI AKTOVE SE IZISKVAT NATSIONALNI I EVROPEJSKI REFERENDUMI ! KUDE SA GLASNOSTTA I PROZRACHNOSTTA? A DEMOKRATSIJAta?
8
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Миглена или си *** или си ненормална. Има ли официален отказ от строителството на АЕЦ Белене? Те да не са правени в з..ник? Защо мислиш че Путин е ***? Кой ти дава правото да го обиждаш? Тия ваши игри накрая ще ви доведат до задънен край от където няма изход и никой няма да ни помогне. Мислете малко главите не са ви само да ядете кюфтета..
7
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не така г-жа Кунева е опитна и има резервни варианти- 7 блок на АЕЦ/експериментална технология/, хранилище за отработените ядрени отпадъци на наша територия/не се знае къде точно, но ще се доуточни/, находището Хан Аспарух на концесия за минимален % + признаване на разходи и транспорт на добитото до всяка точка на света. Разработване на шистовите находища от чужди фирми в житницата на България Добруджа.
6
2
 
20
 
! Отговори
Аз преди 9 години
"Да дойдат танковете!"
5
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ah, genialnata mezjdunarodnichka PRUMOVA, prodala Bulgarija prez 2007 g. za njakolko miliona sreburnika, pak rusi mudri suveti. No ... vmesto da bude osudena i pone progonena pri rabotodatelite si na Zapad, nie si ja izbrahme i ja napravihne vitse-premier. I posle - zashto sme tolkova bedni kato sme tolkova "umni".