Ако Борисов не се освободи от ПФ, кабинетът е обречен!

Местан: Принципите, договорени при президента, не се случиха
Обновена: 20 дек 2014 15:09 | 20 дек 2014 13:45, Веселина Йорданова
88
Ако Борисов не се освободи от ПФ, кабинетът е обречен!
Лютви Местан. Снимка: БТА, архив

Лидерът на ДПС Лютви Местан прогнозира, че ако премиерът Бойко Борисов не се „освободи" от „товара“ на Патриотичния фронт, управлението му е обречено на неуспех.

Още по темата
Тогава предсрочни избори през 2015 година ще бъдат по-скоро необходимото решение на политическата и ценностна криза, в която изпада българската политика при това управление", каза Местан в „Годината“ на Дарик.

Той обаче уточни, че ДПС няма амбициите да замени Патриотите във властта.

"Предвид и на обществените настроения, предвид необходимостта да не се върви директно към предсрочни избори, за да не се задълбочи още повече и икономическата криза, заради казуса КТБ, ние заявихме отговорно, че сме готови да подкрепим едно правителство с ясен евроатлантически профил, без да поставяме каквото и да било условие за участие в такъв кабинет", напомни Местан.

Според него обаче днес се констатира, че нито едно от принципните положения, договорени при държавния глава Росен Плевнелиев при съставянето на кабинет, не са се случили.

„Ние казахме, че вървим към предсрочни избори в името на политическата стабилност. Не мисля, че днес се радваме на политическа стабилност”, заяви Местан.

По думите му днес ни управлява коалиция, която е откровено не просто разно идеологическа, но и ценностно несъвместима.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: ДПСЛютви Местан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Никакви нови избори преди управлението на държавата на всички нива не се освободи от турските калинки и преди да се приеме закон за задължително гласуване само в границите на България!!!
46
3
 
3
 
! Отговори
IZBORI преди 9 години
IZBORI 2015
45
0
 
8
 
! Отговори
Румбо преди 9 години
Балансьорът май почна да огладнява и щедро предлага услугите си.....Само че подкрепата на ДПС винаги излиза през носа на ползващия я!
44
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България трябва да се освободи от турците още един път, пита се кой е царят-освободител.
43
1
 
7
 
! Отговори
долу дпс преди 9 години
А кога НС ще се освободи от дпс...? то не че работят много но пияни правят закони,и ги чака голяма ваканция,интересно защо парламента не започне работа като всички други хора на 5 януари.
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да но как да разберат ДПС че с избори не се бори срещу неграмотията и беднотията
41
4
 
15
 
! Отговори
до: ДПС преди 9 години
вместо да дават милиони за Избори да пратят 10 студента от турски произход в Чужбина да се образоват че само кравари и овчари турци имаме , срам и позор
40
5
 
14
 
! Отговори
студенти в Германия преди 9 години
Метане виж колко български турци студенти има в Германия , на 100 българина 1 български турчин студент , тоест на български казано турците в България са неграмотни и бедни
39
3
 
19
 
! Отговори
до турчин преди 9 години
Приятелю, проблемите на България започнаха откакто се създаде ДПС! Това е най-човеконенавистната хунта, върлувала по нашите земи в най-новата ни история. Иначе Хасан и Осман са строили, на мен жена ми е туркиня (не от български произход) и след като научи български и разбра какво се случва у нас, каза че сме луди да търпим такава партия! Повече няма какво да ти добавя, както и какво й е мнението за т.нар 'български турци, особено за тези мургавките :)..Разбери го и ще живеем по-добре.
38
25
 
10
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Байновци без ДПС ще сте никой. Омразата и мързела готованщината и навика да сте постоянно на държавна ясла ви озлобява много и губите човещината. Хасан Осман са строителите на България. Ако те в момента не внасят в страната тези 4 млр. лева от Европа ще се разпаднем. Проблема ни не са турците евреите *** проблема ни е некадърното управление, продажноста.
37
5
 
33
 
! Отговори
Сянката преди 9 години
Какви са тези чужди имена в българската политикаВярвате ли че Хасан или Мехмед защитават националните ни интересиТова дори е по нагло от машинациите на евреите в европейската власт Те поне имат подходящи имена
36
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Местане, защо не ти харесват? Защото казват истината ли? Тя боли, ама много. За първи път от 25 години насам някой говори истината едно към едно. И не само ПФ, а и други. Не разбирам защо истината не се харесва. Защото тези хора вече са изпечени лъжци, свикнали са само да лъжат и са загубили нормалното усещане за истина. Нещо като приказка за стълбата. Плачът на хората им звучи като овации. Местан да каже кое от това което каза Москов или Валери Симеонов не е истина? Истина е нали?
35
1
 
28
 
! Отговори
няма значение преди 9 години
АКО БОРИСОВ СЕ СЪЮЗИ С ТОЗИ ОТ СНИМКАТА И НЕГОВАТА ПАСМИНА - ГЕРБ Е ОБРЕЧЕН!!!Тоя, екзактно ояден плъх никога и никой НЕ трябва да слуша!!!Даже трябва да се гордее, ако този и *** от партията им поискат оставката.
34
22
 
9
 
! Отговори
Сянката преди 9 години
Само с подкрепата и сътрудничеството на САЩ можем да се оправимТе в момента не ни вярват и е разбираемо Спрете да сервилничите на Русия , не са нетолерантни спрямо нас в всички отношения
33
8
 
14
 
! Отговори
Дa бе преди 9 години
Тук се виждa кaк нaрочно Дпс плюе по ПФ зa дa може хорaтa дa си кaжaт е виш ги тия плюят по пaтриотите те ПФ сa aлтернaтивaтa a всъщност имaме зaдкулисно мнозинство кaкто се видя ония ден от бдц пф и дпс некa кaжaт от дпс ония ден кво прaихa в куaрите постояно при ПФ и зaщо нa комисиятa сичко минa блaгодaрение нa Пф Дпс и Герб зa пенсионите фондове говорa..
32
2
 
29
 
! Отговори
veneta.voeva@abv.bg преди 9 години
политиката ни трябва да се освободи от ДПС. Всичко друго, както би казал многоуважаемо господин Ме. е "бял кахър". Това автоматично ще доведе и до кротване на милите ни сънародници - роми.
31
4
 
32
 
! Отговори
Сянката преди 9 години
ДПС е финансирана от Турция антибългарска организацияДа ги търпят и да се съобразяват с тях е форма на предателство към родинатаАко ги забранят няма да има никакви реални негативни последствия Сега е момента
30
6
 
39
 
! Отговори
ТТТ преди 9 години
Лошият бай Тошо го беше разрешил този въпрос. Ама добрите демократи го поправиха.
29
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нормално е. Пречат им. От което трябваше да се освободи много отдавна България е от ДПС. Долни гадни ***.
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До МитакаДПС да се отърват от всички да си разчистят пътя и да управляват сами,те и без това го правят вече 25 години.НО в коалиция с боко ще унищожат всичко за нула време, ако не протестираме значи им пожелаваме успех!