Борисов честити Коледа: Желая здраве, късмет и благоденствие

Премиерът: Нека бъдем водени от чувството за справедливост и доброта
25 дек 2014 11:20, Красимир Ангелов
178
Борисов честити Коледа: Желая здраве, късмет и благоденствие
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов честити Рождество Христово чрез своя профил в социалната мрежа Facebook.

"На този светъл християнски празник искам да пожелая на всички българи здраве, късмет и благоденствие. Нека в делата си бъдем водени от чувството за справедливост и доброта.

Честита Коледа!“, написа в профила си министър-председателят по случай големият христиански празник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наядох се като прасе с пържоли. Тука и едни пари ми донесоха, почерпиха ме и с винце. Западих си камината и гледам ква нова кола да си купя. Обаче, мога да ви раскажа с голямото си шкембе, колко е тежък животът ръйш-ли в България. Може до утре да си говорим и за демокрация... :)) ае хич не ми дреме колко добре сте вие, сити ли сте или гладни... Да ви расказвам ли колоко сме напред демократично икономически или на празен корем не ви се слуша?
53
2
 
24
 
! Отговори
2015 преди 9 години
Пожелавам на народа на България една безборисова Нова 2015 година!
52
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този ни взима здравето от години а вие му желаете доброто!?! Чакам с нетърпение новината, с прискърбие ви съобщаваме, че загубихме завинаги нашия мъдър и обичан вожд......поклон....
51
2
 
14
 
! Отговори
тотьо преди 9 години
благоденствие за мутрите и тиквите ,които ограбват народа , и го плюеш и го гониш отпарламента и е видно че *** и че за никакъв праз не става , освен за бияч пред някоя чалготека , ама не, пак се натиска да управлява *** ама така ще е когато един глас е едно кебапче....
50
2
 
9
 
! Отговори
до 78 преди 9 години
ББ - браво, таквиз като тебе харесвам дето цункат, цункат и лижат. Излизахте ми тва бе хора, увредихте ме! Ама си падам, не спирайте мизерници. За вас нищо няма да има.
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пропаднала дръжава каква весела коледа бе къде е че нещо не я виждам
48
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До стига сте ревалиКой е виновен,че пращаме децата си да учат в измислени университети,знаейки че работа след това трудно ще си намерят,защо даваме подкупи а после се оплакваме,защо позволяваме на работодателите да ни осигуряват на минимална заплата,а да вземаме допълнително под масата,защо си траем,когато видим че съседът си изхвърля *** от терасата,защо си избираме политици,за които знаем че са откровени лъжци,защо си мълчим когато не ни издават касова бележка...........
47
1
 
12
 
! Отговори
Нaционaль преди 9 години
Бaче, квото си открaднaл от държaвaтa, Бог дa ти вземе двойноКойто си рaзплaкaл и унижили дa ти седне нa лицето нa комсомлскоМутрaтa ти бяло дa не видиЗa Бъшгaрия - кaмбaни, сaби и курaж или оргaн !
46
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Голем човек си бате Боко,голем!Умен си и си мъдър,като сто бременни катерички!Хитър си като невестулка,смел си като Усурийско тигре!Силен си кат Херкулеса,честен си като Апостола.Сал един един дефект имаш бате Боко-Цеко Ушака ниеден! Мани го тоя *** грозен,грозен още и ***,*** че осъден! Набий му бутонките от заде,да ходи при кака Фидоска!
45
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Стига сте ревали бе!Живял съм и съм работил,както преди 89година,така и след това.Нямам фирма,не съм велик бизнесмен,винаги съм бил наеман да работя за някой друг.Имам завършено университетско образование от времето на соца.Доволен съм от това,което имам и от това,което получавам.И преди и сега недоволни са били едни и същи хора-некъдърниците и мързеливците!Не че Боко ми е симпатичен,ама помислете,хем сами си го избрахме,хем и държавата ни не е държава,благодарение на нас.
44
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да вие честита Коледа и на вас гн Министър Председател.Българя се гордее със вас,бъдете живи и по здрави амин от здраве да несе отървете амин,бог дави закриля.Все така да сте борбен в името на България и Българите.Всички се прекланяме пред вас.Дядо господ дае винаги до вас амин.А ние сме със ГЕРБ.
43
0
 
13
 
! Отговори
ДО 56 преди 9 години
На това човек ли му викаш?!
42
11
 
2
 
! Отговори
ssi преди 9 години
Уважаеми коментиращи,защо не се опитате поне на този ден да не злобеете срещу хората...били те и политици...и от мен Весела Коледа
41
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пожелавам си благоденствие като неговото.Но не си пожелавам неговата справедливост и доброта,която ни докара до просешка тояга и от отчаяние хората да посягат на живота си.А на всички българи много здраве,повече самоувереност,борбеност,нетърпимост към своеволията на властващите и успех в живота.
40
2
 
31
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 9 години
МНОГО ТИ БЛАГОДАРИМ Г-Н ТИКВУН. НИЕ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА ТИ ЖЕЛАЕМ ДА НИ ОСТАВИШ НА МИРА И ДА ИСЧЕЗНЕШ ОТ ЖИВОТА НИ.
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"На този светъл християнски празник искам да пожелая на всички българи здраве, късмет и благоденствие. Нека в делата си бъдем водени от чувството за справедливост и доброта.Анализ: да чакаме късмета да ни оправи, че друг няма,благоденствие за мутрите , аз пък си избирам справедливостта- Бог е справедлив, надявам се и сърбина да е такъв.Все някой трябва да я свърши тая работа със справедливостта.
38
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Азе му пожелавам от парите които открадна от назе да не може да похарчи и едно евро. Други да харчат и благославят "спестовността" му.
37
27
 
7
 
! Отговори
ай преди 9 години
Честита г-н Борисов
36
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Честита генерале .
35
3
 
22
 
! Отговори
INTERPOL преди 9 години
А кой дава право на Американските Мормони да манипулират и хипнотизират тоно в България и с каква цел , никой не ги пита дори какво правят всъщност в България