Борисов: С дисциплина и трудолюбие завършваме 2014 г.

С още повече сили ще работим през 2015 г., обеща той във Facebook
Обновена: 27 дек 2014 19:16 | 27 дек 2014 19:11, Анисия Иванова
125
Борисов: С дисциплина и трудолюбие завършваме 2014 г.
Снимка, архив Булфото

С още повече сили ще работим през 2015 г. Това обеща в профила си във Facebook премиерът Бойко Борисов днес.

"С дисциплина, трудолюбие и организация - така завършваме 2014 година", пише той в социалната мрежа и определя изминалата година като трудна.

Още по темата

Той отново припомня, че "в последния един месец направихме много неща - дадохме коледни надбавки, пуснахме еврофондовете, разплатихме по общините".

Днес на коледен турнир в комплекс "Царско село", където той спечели със своя отбор Витоша (Бистрица), премиерът направи равносметка на събитията в спорта през изминаващата 2014 година и заяви, че колкото по-бързо забравим 2014 година, толкова по-добре.

"Благодаря ви за подкрепата!", завършва Борисов посланието си в социалната мрежа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още по темата: Бойко Борисовпослание
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
5
 
2
 
! Отговори
м преди 9 години
Да с дисциплина се эапочва с ред правила ,съэдавайки условия сигурнос,това да мотивира хората да эапочнат да работят и напълнят касата на държавата и домовете си,това ще мотивира и чужди инвестиции да дойдат в България,трудолюбието го имат българите това дано да сте видели в Германия как работят на две работи в Америка българите,но когато бабите по селата ги режат с реэачки и пребирят в спалнята кокошките да опаэят себе си и кокошките ,оставате длъжници и хората эаминават эа терминал 2 , ще ос
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
НЕСРЕТНИК НЕСКОПОСАН
25
2
 
12
 
! Отговори
Скакауец преди 9 години
До Анонимен (1)Кой народ? Оня, крадливия ли? Ми да, той е с него. Само че са много малко тези, на които се дава тая възможност с благословията Му...
24
4
 
13
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Бойко, аз те харесвам, но не желая да управляваш държавата. Просто не ти отива! И не смей да се кандидатираш за президент - малоумния народ и задкулисието ще те изберат- моля те -недей!
23
9
 
9
 
! Отговори
Моника Станишева преди 9 години
Ало за какво крадене говорите , елате в Швейцария да видите моя мил съпруга , пардон съпруг Станишев какъв дворец си е купил с 1000 лв. заплата . Никой не може да го стигне по крадене на банки и пари. Така , че не ни обиждайте на тема крадене .
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
STIGA LAJIIIII
21
12
 
8
 
! Отговори
лекар-психолог преди 9 години
Бойко бил крал. Лошо Седларов , много лошо . Вижте си партията БКП-БСП-ДС . Таково чудо не се е пръкнало никъде в Европа . 70 години крадат и развращават народа. Сега изведнъж измислиха нова опорна точка-някой друг краде. Явно това е патент на терористичната партия и друго не може да измисли освен кражби и убийства . Преди 9.09.1944 г. крадяха сирене и кашкавал от мандрите , а сега пари от банките . Справка КТБ и Жан Виденов .
20
18
 
7
 
! Отговори
историк-анализатор преди 9 години
Това е най добрия политик и държавник в последните 25 години . Само го сравнете със Станишев и ще ви стане ясно за какво говоря . Червения *** си плюе по инерция и говори глупости и пише тъпни , защото неговата *** партия заминава в канала . Само си помислете какво пише този ***-американско робство . Абе *** , а какво искаш Руско робство ли където 50 години ни тормозиха и крадоха . То бива , то може , ама толкова простотия не бива .
19
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя здраво краде, знаем всички. Обаче като го е страх да си покаже носа навън и не може и едно кафе да изпие как ще ги харчи тези милиони? Да имаш милиарди и да не можеш да си покараш Ферарито до морето, да забиеш хубава жена или да се разходиш сам покрай морето. Е, тогава за какво е това откраднатото като не можеш да похарчиш и 5 лева? Да се мушиш като плъх от кола в кола, като гръмне гръмотевица да подскачаш, като хлопне врата да се завираш под леглото да не би да идва Трактора.
18
3
 
23
 
! Отговори
Овчо преди 9 години
Па ли тоя матрак !? Одеве и по ТВ то го даваха как мъчи футбол да играе , а сега пак в ФБ. Изглежда обича да дразни хората с медийното си присъствие.
17
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цинизъм и лицемерие е да пожелаваш благоденствие и късмет на тези ,от които крадеш без мярка ,безбожнико!
16
3
 
19
 
! Отговори
ДИСАГИТЕ преди 9 години
Хайде стига ни навирайте този политически КРОКОДИЛ бе !хората не могат да си отдъхнатина празниците от физиономията на този РАЗБОЙНИК И МУТРА!
15
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В американско робство завършваме 2014 и робството продължава..
14
3
 
18
 
! Отговори
Уау преди 9 години
При тоя няма умора .Преди режеше лентички ,а сега давал и спасявал само дето не казва на кой гръб е всичко това.
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина е срам за България това *** да ни е премиер.
12
4
 
23
 
! Отговори
пожелания преди 9 години
Пожелавам на народа на България една безборисова Нова 2015 година!
11
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
мачкай Боце!
10
7
 
4
 
! Отговори
se преди 9 години
Бачкай Бойко,че до пенсия има много !
9
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Има ли някой по-смел от тези които са около този индивид да му кажат, че омразата към него е правопропорционална на алчността и тъпотата му? Как иска да вървим към прогрес като енергията от омразата към него е толкова голяма? Той добре усеща това но алчността и егото му са толкова силни, че рискува всеки ден живота си да се прави на премиер.
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
S POSTOIANSTVO SE KRADE--PO-GOLIAM OT TEBE NIAMA.