Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес
27 дек 2014 21:17, Анисия Иванова
342
Местан иска преговори за отстраняване на ПФ от властта
Лютви Местан. Снимка, архив Булфото

ДПС е против давността за престъпленията на възродителния процес. Това каза лидерът на Движението за права и свободи (ДПС) Лютви Местан в Момчилград, съобщават от пресцентъра на партията. Той поиска НС да гласува внесения от ДПС законопроект за отпадане на давността върху престъпленията, извършени по време на възродителния процес.

Още по темата

На възпоминателен митинг в Момчилград, посветен на тридесетата годишнина от възродителния процес лидерът на ДПС поиска от присъстващите мандат за преговори с премиера Бойко Борисов за отстраняването на Патриотичния фронт от управляващата коалиция. Вчера лидерът на Движението прогнозира предсрочни парламентарни избори догодина, ако ГЕРБ не се разграничи от Патриотичния фронт.

По-рано днес в Плевен Найден Зеленогорски от РБ коментира, че ДПС си търси враг, а патриотите са с "ясни евроатлантически ценности".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
5
 
21
 
! Отговори
неееееееееее преди 9 години
Ти бе българиноислямизииииииран със кого се целува В УСТАТА ПРЕД ЦЯЯЯЯЛА БЪЛГАРИЯ НАЛИ СЪС стани ШЕФ,сега той като избяга със МОНИКАТА в Брюксел ти разбра ,че москва изклати ДПСЕТО ли заедно със анкарата ли??? амед дугануф май въ изработи сичките гажали а, н ти сава и павел нали ако имаше закони в България заедно със дръндарския чики.....я щяхте да сте примерно краварииии
11
32
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прав е човека - фашистите нямат място в управлението на Европейска България през 21-ви век.Крайно време е и Европа да се намеси по-решително, защото Борисов за пустата му властчица е готов да се съюзи и с Дявола и да продаде и майка си дори.
10
36
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Балканските катунари са хора, които взривиха вагон за майки с деца в гара Буново, само и само да наклеветят турците! Някой да е чул или видял по-долен и подъл народ от българите! Да убиеш собствените си деца, за да наклеветиш турците! Вауууууу!Който не ми вярва, да види съдебните документи по делото и разсекретените документи на родната българска ДС!!
9
3
 
14
 
! Отговори
888kama преди 9 години
g-n mestan ne e prost 4iljk mnogo e u4il mnogo znae,samo ne znae koga e izvan igrata i trjbva da si zatvarj ustata
8
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
MESTANE PROWOKATORE IDI DA PREGOWARQSH S TIQ KOITO SA GLASUWALI ZA PF,TE SA IM DALI WLAST,SAMO TE MOGAT DA GI SVALQT,NAGAL,NAGAL,NAGAL SAMOZABRAVIL SE ....CHUDO NEVIZHDANO,TAKAVA NAGLOST DO SEGA NE E BILA,ABE EI SHTE NI PRITAMNEE SAVSEM I NE ZNAM POSLE,NE SI IGRAI S NERWITE NA BULGARITE BE EI,PF SASHTESTVUVA ZARADI TAKIVA KATO VAS OT DPS.IZVINQVAM SE ZA LATINICATA
7
3
 
54
 
! Отговори
тя преди 9 години
По- добре ще е тебе да те забранят.А гара Буново забрави ли я бе
6
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Крайно време е това политическо недоразумение, наречено булгаристански катун да се разтури вече. Много главоболие създават тези диви катунари за цивилизованите хора!
5
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
местане не можеш да крадеш повече от ***
4
3
 
24
 
! Отговори
спермояд мазен преди 9 години
Си ти местане...
3
57
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
България рано или късно ще плати за престъплението си срещу човечеството, наречено "възродителен процес"! Няма "Ама бате аз не беше, брат ми беше!", няма подсмърчания, сълзи и сополи! Щом можеш да извършваш престъпление, ще си понесеш и наказанието, балкански дивако!
2
3
 
31
 
! Отговори
кур в гъза ти преди 9 години
Местанчо... Беконче за тебе!
1
4
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Преговори,но за отстраняване на ДПС!